• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Arkadaslar bende bu kürü uygulamak istiyorum ama 18 gün önce doğum yaptim bebegimi emzirdigim icin korkuyorum kullanilabiliyo mu lutfen bi bilgi verir misiniz :/ bir de dogum sezaryen olduğu icin vucudumdaki sisligi atamadigim gibi daha fazla sistim. 75 kiloyla doguma girdim suan 76 olmusum dogumda bi miktar vermis olmam lazimdi zaten artik ne kadar sistigimi siz hesap edin :( bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilir miii ?

Arkadaslar bende bu kürü uygulamak istiyorum ama 18 gün önce doğum yaptim bebegimi emzirdigim icin korkuyorum kullanilabiliyo mu lutfen bi bilgi verir misiniz :/ bir de dogum sezaryen olduğu icin vucudumdaki sisligi atamadigim gibi daha fazla sistim. 75 kiloyla doguma girdim suan 76 olmusum dogumda bi miktar vermis olmam lazimdi zaten artik ne kadar sistigimi siz hesap edin :KK43: bilgisi olan varsa lütfen yardimci olabilir miii ?
gülüm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini öncelikle
pul biberin acısı süte geçebilir en iyi anlamanın yolu sütünün tadına bak ayyhh ıyyhh diyenler olabilir ama en basit ve kesin çözüm öğrenme yolu bu
bence daha çok erken ama illa birşeyler yapıcam dersen yoğurda az kimyon katıştır ye hem gazı da alır sorun da olmaz yoğurt tek başına bile işe yarıyor

bu tarifi geçen bir doktorda verdi......
sindirimi rahatlattığı için zayıflatıyormuş gerçekten...

gülüm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini öncelikle
pul biberin acısı süte geçebilir en iyi anlamanın yolu sütünün tadına bak ayyhh ıyyhh diyenler olabilir ama en basit ve kesin çözüm öğrenme yolu bu
bence daha çok erken ama illa birşeyler yapıcam dersen yoğurda az kimyon katıştır ye hem gazı da alır sorun da olmaz yoğurt tek başına bile işe yarıyor
cok tesekkur ederim canim yaa benim hamile kaldığım kilo 56 idi. Ve boyum da 1.70 ben zayif olmaya aliskindim hamileyken aldigim kilolar dahi psikolojimi bozmustu o nedenden dolayi kafama cok takiyorum birde ben dogumdab sonra kilo vermem gerekirken daha fazla sistim gorenler kilo degil sislik bu diyolar ama yine de benim bu halime alismam ve bunu kabullenmem imkansiz gibi o yuzden bu kürü uygulamak istedim .. tabii gerçekten işe yarar mi bilemem ama yararsa cok mutlu oluruumm

cok tesekkur ederim canim yaa benim hamile kaldığım kilo 56 idi. Ve boyum da 1.70 ben zayif olmaya aliskindim hamileyken aldigim kilolar dahi psikolojimi bozmustu o nedenden dolayi kafama cok takiyorum birde ben dogumdab sonra kilo vermem gerekirken daha fazla sistim gorenler kilo degil sislik bu diyolar ama yine de benim bu halime alismam ve bunu kabullenmem imkansiz gibi o yuzden bu kürü uygulamak istedim .. tabii gerçekten işe yarar mi bilemem ama yararsa cok mutlu oluruumm
az sabret gülüm bebeğini düzenli emzirirsen zaten vericen ne zihnin ne de bedenin kiloya alışık değilmiş çatır çatır giderler merak etme bundan 3-4 sene önce emziren bir arkadaş vardı kullanıcı adını unuttum o elma tarçın limon karanfil tane karabiber kürü vardı onunla tüm kilolarını vermişti 40 ınız çıkana kadar bekle şişkinik için kimyon yoğurt karıştır ye hem şişini hem gazını alır sonra biraz yürüyüş ve elma kürü yaparsın ben hala pul biberin süte geçeceğini düşünüyorum
sakın diyet v.s. yapmaya kalkma önce bebeğin ikinizin sağlığı önemli

az sabret gülüm bebeğini düzenli emzirirsen zaten vericen ne zihnin ne de bedenin kiloya alışık değilmiş çatır çatır giderler merak etme bundan 3-4 sene önce emziren bir arkadaş vardı kullanıcı adını unuttum o elma tarçın limon karanfil tane karabiber kürü vardı onunla tüm kilolarını vermişti 40 ınız çıkana kadar bekle şişkinik için kimyon yoğurt karıştır ye hem şişini hem gazını alır sonra biraz yürüyüş ve elma kürü yaparsın ben hala pul biberin süte geçeceğini düşünüyorum
sakın diyet v.s. yapmaya kalkma önce bebeğin ikinizin sağlığı önemli
Tamam canim kimyon yogurt karistirip yerim o zaman . Elbette ki önce sağlık önemli ama dedigim gibi kafama cok takiyorum bunu Insallah verebilirim .. Bu arada kimyon 1 cay kasigi mi olucak canim ☺?

Tamam canim kimyon yogurt karistirip yerim o zaman . Elbette ki önce sağlık önemli ama dedigim gibi kafama cok takiyorum bunu Insallah verebilirim .. Bu arada kimyon 1 cay kasigi mi olucak canim ☺?
silme 1 çay kaşığı yeterli kafana takma gülüm ya zihin altı muhteşem ve bir o kadar da uçsuz bucaksız bir deniz gibi senin sürekli kiloya takman zihin altında sadece kilo olarak kalır alırsın vermezsin yada kiloyla ilgili ne varsa onları görüp beyne o komutu verir misal sen kilo vermek dersin o sadece kiloyu kodlar kiloyla ilgili yemeyi tetikleyebilir tam tersi de olabilir sadece şunu bil sen zaten bu kilo da kalmayacaksın çoğu insan lohusada kilo alır bu çok normal tüm metabolizman hormonların gebe kaldığında değişti bebek doğdu yine değişti vücudun kendini bir toplasın normalini hatırlasın acele etme

silme 1 çay kaşığı yeterli kafana takma gülüm ya zihin altı muhteşem ve bir o kadar da uçsuz bucaksız bir deniz gibi senin sürekli kiloya takman zihin altında sadece kilo olarak kalır alırsın vermezsin yada kiloyla ilgili ne varsa onları görüp beyne o komutu verir misal sen kilo vermek dersin o sadece kiloyu kodlar kiloyla ilgili yemeyi tetikleyebilir tam tersi de olabilir sadece şunu bil sen zaten bu kilo da kalmayacaksın çoğu insan lohusada kilo alır bu çok normal tüm metabolizman hormonların gebe kaldığında değişti bebek doğdu yine değişti vücudun kendini bir toplasın normalini hatırlasın acele etme
Haklisin aslinda canim ya böyle düşününce bi farklı tabi . Takmamaya calisicam zaten önceliğim bebegim :) Allah razı olsun canim moral verdin vallahi . Teşekkür ederim cokk :)

Haklisin aslinda canim ya böyle düşününce bi farklı tabi . Takmamaya calisicam zaten önceliğim bebegim :) Allah razı olsun canim moral verdin vallahi . Teşekkür ederim cokk :)
senden de allah razı olsun :)))
bir kadın bakım ve makyajla güzelleşmez kadın mutluysa güzeldir parlar ışık saçar bunu hatırla :))

kızlar ben de araştırdım bu kürü haftanın 2 günü yapmanız gerekiyor diğer türlü vücut alışıyormuş ve tepki vermiyormuş.

kızlar ben de araştırdım bu kürü haftanın 2 günü yapmanız gerekiyor diğer türlü vücut alışıyormuş ve tepki vermiyormuş.
Evet canım var öyle bi bilgi, bende okudum. 2 türlü denedim, son kararım hergün kullanmaktan yana. Günde 1-2 kullanıyorum(yanında hurmalarla) dünde macun aldım takviye olsun diye :oops:

Eee burada devam edecem baslayan diyenler sonra bisey yazmamış etkisi yokmu ki var diyen de yok diydiyende var anlamadım gercekten uzun sure kullanıp etki goren varsa sa yazsın

Ben 2 yıl önce denemiştim kilo kaybettirmiyor sadece tok tutuyor ve vücuttaki fazla suyu atıyo o kadar o yüzden tartıda azalma oluyor kaybedilen kilo yağ değil yani

Back