- Konu Sahibi kutlumelek
mrb arkadaslar yeni katildim kulube. 20kilo fazlam var eliptik bisiklet aldim ama ne kadar bisikleti kullanayimbilemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ben spor yapıyorum tam 4 tane video var 1.5 saaat tutuyor sinirlerim bozuldu ya hic veremiyorum :/Bende 1 kilo verdim
Canım bisikletin modeli nedir?mrb arkadaslar yeni katildim kulube. 20kilo fazlam var eliptik bisiklet aldim ama ne kadar bisikleti kullanayimbilemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler
sizin boy kilo nedir bende esofman giyiyorum yaklasık 12 gündürCanım bisikletin modeli nedir?
Ben yeni yıla spor aletimi değiştirerek girdim.eski aletim eski tip bir yürüyüş bandıydı, canımı çok acıttı, bacaklarım da kılcal damarlar belirdi...
Şimdi VOİT D–40 kullanıyorum.aşık oldum resmen bu spor aletine.ben haftada 3–4 gün 1–2 saat yapıyorum.genelde sauna şortun üzerine sauna eşofman giyiyorum
sizin boy kilo nedir bende esofman giyiyorum
32 yaşım.boy 1.62 / kilo 62
Canım yaşın kilon boyun kaç senin...ay yok ben bıraktım 300 gram verdim anca ise yaramadı D:
ben günde 1.5 saate yakın spor yapıyorumCanım yaşın kilon boyun kaç senin...
Kaç gün kullandın bu kürü canım.spor yaptın mı, bol su içtin mi? Fayda görenler nasıl yaptı da işe yaradı o halde.
Ben kullanıyorum, henüz kilo vermedim, yeni başladım zaten.ama sağlıklı ve etkili bir yöntem.kilo da verirsem ki verecem süper olacak
2 hafta tamamladım bıraktımben günde 1.5 saate yakın spor yapıyorum
158 boyum 3.lt su ictim
canım.öğünlerden önce bunu yaptın yoğurtlu karışımı da yaptın mi peki? Ben de 66ya indim dağa inemedim kaldım xl beden. :) yaz da geliyor yaz zor geçiyor böylemerhaba arkadaşlar bende denedim bunları faydası oldumu bilmiyorum ama 64 kilodan 54 kiloya düştüm ve bunun yanında spor yaptım günlük 3 litreye yakın su tükettim (gerçekten faydası çok) ve sabah öyle akşam 1 çay bardağı az suyla karıştırılmış elma sirkesi içtim ciddi anlamda tok tutuyor (öğünlerden yaklaşık bir 25 dk önce içilmeli) ve kilolar gitti :))
Ben de 8 gün denedim 1 kg gitti sadece. Ama gerçekten göbek kalmadı. 1 hafta ara vereyim diyorum. Bu kürün ne zaman ne kadar kullanılacağı hakkında bilgisi olan yok mu ben netten araştırdım bulamadımo_
Tüketebildiğin kadar tüket memure.zararlı bişey değil ki.keyifle sağlıklı şekilde kilo vermeni dilerim...