• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

mrb arkadaslar yeni katildim kulube. 20kilo fazlam var eliptik bisiklet aldim ama ne kadar bisikleti kullanayimbilemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler

Sonunda bende üye oldum.sürekli hata veriyordu program.
Ben yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum, akşamları yemek yemiyorum.gün boyunca bol su içiyorum, lipton Açaili bitki çayı içiyorum.inceldim,sIKILAŞTIM.Ancak kışın gelmesiyle kilo aldım ( spor yapmama rağmen ) vücut durdu çalışmıyor sanki. Bu küre 6 martta başladım.işe yarıyacak gibi.henüz kiloda pek bir düşüş yok, çünkü özel dönemimdeyim.
Bu arada kürün tadı ilk denememde çok kötü geldi, yapamayacağım galiba derken...şu an keyifli keyifli tüketiyorum:)

mrb arkadaslar yeni katildim kulube. 20kilo fazlam var eliptik bisiklet aldim ama ne kadar bisikleti kullanayimbilemedim kullanan varsa yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler
Canım bisikletin modeli nedir?
Ben yeni yıla spor aletimi değiştirerek girdim.eski aletim eski tip bir yürüyüş bandıydı, canımı çok acıttı, bacaklarım da kılcal damarlar belirdi...
Şimdi VOİT D–40 kullanıyorum.aşık oldum resmen bu spor aletine.ben haftada 3–4 gün 1–2 saat yapıyorum.genelde sauna şortun üzerine sauna eşofman giyiyorum

Canım bisikletin modeli nedir?
Ben yeni yıla spor aletimi değiştirerek girdim.eski aletim eski tip bir yürüyüş bandıydı, canımı çok acıttı, bacaklarım da kılcal damarlar belirdi...
Şimdi VOİT D–40 kullanıyorum.aşık oldum resmen bu spor aletine.ben haftada 3–4 gün 1–2 saat yapıyorum.genelde sauna şortun üzerine sauna eşofman giyiyorum
sizin boy kilo nedir bende esofman giyiyorum yaklasık 12 gündür

ay yok ben bıraktım 300 gram verdim anca ise yaramadı D:

ay yok ben bıraktım 300 gram verdim anca ise yaramadı D:
Canım yaşın kilon boyun kaç senin...
Kaç gün kullandın bu kürü canım.spor yaptın mı, bol su içtin mi? Fayda görenler nasıl yaptı da işe yaradı o halde.
Ben kullanıyorum, henüz kilo vermedim, yeni başladım zaten.ama sağlıklı ve etkili bir yöntem.kilo da verirsem ki verecem süper olacak ;)

Canım yaşın kilon boyun kaç senin...
Kaç gün kullandın bu kürü canım.spor yaptın mı, bol su içtin mi? Fayda görenler nasıl yaptı da işe yaradı o halde.
Ben kullanıyorum, henüz kilo vermedim, yeni başladım zaten.ama sağlıklı ve etkili bir yöntem.kilo da verirsem ki verecem süper olacak :KK66:
ben günde 1.5 saate yakın spor yapıyorum
158 boyum 3.lt su ictim

10 günlük uygulama sonucunda işe yaramadığını gördüm.
Biraz daha netten araştırdım bu konuyu ve öğrendim ki öyle hergün 3 porsiyon tüketmemek gerekiyormuş.aksi halde vücut buna alışıp, yağ yakılımı duruyormuş.

Haftada 2 gün , yatmadan 3 saat önce tüketilmeli , yatana dek 1lt su içmeli diye öğrendim.
Uygulamaya geçtim.ayrıca limon + maydonoz kürünüde yapıyorum:)

QUOTE="sinemserdar01, post: 40010224, member: 666005"]10 günlük uygulama sonucunda işe yaramadığını gördüm.
Biraz daha netten araştırdım bu konuyu ve öğrendim ki öyle hergün 3 porsiyon tüketmemek gerekiyormuş.aksi halde vücut buna alışıp, yağ yakılımı duruyormuş.[/QUOTE] Öyle miymiş ben daha önce denemiştim günde 2 defa sonuç alamadığım gibi şişkinlik de olmuştu. Bir de böyle denemek lazım. Teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende denedim bunları faydası oldumu bilmiyorum ama 64 kilodan 54 kiloya düştüm ve bunun yanında spor yaptım günlük 3 litreye yakın su tükettim (gerçekten faydası çok) ve sabah öyle akşam 1 çay bardağı az suyla karıştırılmış elma sirkesi içtim ciddi anlamda tok tutuyor (öğünlerden yaklaşık bir 25 dk önce içilmeli) ve kilolar gitti :))
canım.öğünlerden önce bunu yaptın yoğurtlu karışımı da yaptın mi peki? Ben de 66ya indim dağa inemedim kaldım xl beden. :) yaz da geliyor yaz zor geçiyor böyle

ben regl döneminde başladım ve reglim normalden 2 gün daha uzadı ancak faydasını gördüm mü gördüm, haftada yaklaşık 2 kg verdim ama reglden kaynaklı bir ödem mi attım normali midir bilemem

Ben de 8 gün denedim 1 kg gitti sadece. Ama gerçekten göbek kalmadı. 1 hafta ara vereyim diyorum. Bu kürün ne zaman ne kadar kullanılacağı hakkında bilgisi olan yok mu ben netten araştırdım bulamadımo_O

Ben de 8 gün denedim 1 kg gitti sadece. Ama gerçekten göbek kalmadı. 1 hafta ara vereyim diyorum. Bu kürün ne zaman ne kadar kullanılacağı hakkında bilgisi olan yok mu ben netten araştırdım bulamadımo_
Tüketebildiğin kadar tüket memure.zararlı bişey değil ki.keyifle sağlıklı şekilde kilo vermeni dilerim...

Back