• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

burda herkes kilo vermek için uğraşıo biz de sonuç aldığımız şeyi paylaşıoruz.tabiki mucize bişey değil.ben bunu yapıorum yoğurt kürünü ve günde 1000 kaloriyi geçmiyorum bu tarz yiyecekler çok yardımcı oluyo duran metabolizmayı hızlandırıyo.ben bu kürü yapmadan önce burdaki 80 sayfayı ve bütün yorumları tek tek okudum internetten başka yerlerdende araştırdım bana gayet 'mantıklı' geldi ve yaptım.kilo da verdim bunu da sürekli yapmak zaten olmaz o kadar kiloyu birden kaybetmek zararlı olur zaten.ama motive olmak için ve bir süreliğine yapıp metabolizmam yavaşladığında ben bunuı yapıcam mantıklı bulan yapar bulmayan da mantığına uyanı yapar.insanlara yardımcı olmak için burda insanlar bişeyler paylaşıo ve arkadaş mantıksızsa bu o güzel zamanını burda boşuna geçirme yada sen mantıklı paylaşımlar yap bizde seni takdiredelim.bu kürü sayfaya yazan arkadaşa çok teşekkür ederim.tabi sadece bu kürle olmaz.boğazımızı tutucaz bol su içicez ve sporu azksatmıcaz.ayrıca bu kürde bize yardımcı.yoğurdu zaten yiyodum diyetisyenim kırmızı pul biber ve nane attırıodu içine.burda da zerdaçal zencefil ve tarçın atıyoruz.yorum yazmadan önce bi okuyun bi araştırın arkadaşlar tarçın ne zencefilne zerdaçal ne die.herkes ne diilerse onu yapar bırakın milleti eleştirmeyi kendinizle ilgilenin .bana iyi gelen de bi başkasına iyi gelmek zorunda değil hepimiz yetişkin insanlarını kendimizi bedenimizi tanıyoruz.bi rahatsızlığın hastalığın vardır midene iyi gelmez kullanmazsın.neden uğraşıolar demişsiniz.biz uğraşıoruz arkadaş.insanlar soruyor ve cevaplıyoruz burda birbiirimizi önemsiyoruz.kilo vermek isteyenler için ve kendimiz için paylaşımlarda bulunuyoruz.size mantıklı hayatınızda başarılar.
eline ağzına sağlık ne güzel özetlemişsin herkese aynı şey yarayacak diye bişey yok
3 ocakta başladım galiba düzenli yemeye sonra bir hafta gayri ihtiyari ara verdim en son 3-4 gündür yine bıraktım yoğurt kürünü tadı fena değil ama aynı şeyi ye dur insan sıkılıyor :)) toplam 5 kilo verdim ahh birde su içsem iyi olacakta hep unutuyorum bakıyorum akşam olmuş bile :(((

eline ağzına sağlık ne güzel özetlemişsin herkese aynı şey yarayacak diye bişey yok
3 ocakta başladım galiba düzenli yemeye sonra bir hafta gayri ihtiyari ara verdim en son 3-4 gündür yine bıraktım yoğurt kürünü tadı fena değil ama aynı şeyi ye dur insan sıkılıyor :)) toplam 5 kilo verdim ahh birde su içsem iyi olacakta hep unutuyorum bakıyorum akşam olmuş bile :KK43:((
rica ederim ;) ben de çok su içen biri değildim ama 2-3 gün içtim zorlayarak sonra alıştım.evde büyük bi bardak ayarladım kendime her dolduruşumda bitirmeden bırakmıyorum ve hep aynı bardakla içiyorum daha iyi oluyo.

Selamlar herkese.. Umarım yardımcı olabilirim arkadaşlar. Kürü uyguladıktan, etkilerini gördükten sonra yazmak istedim. Masabaşı çalışmanın sonucu olarak bel bölgem kalınlaşmıştı ve mekik vs.düzenli yaptıkça inceliyordum ama istediğim kıvama gelene kadar devam ettiremiyordum. Forum sayfasında bu kür yaklaşık 1.5 ay önce dikkatimi çekti ve tüm sayfaları okuduktan sonra bende yapmaya karar verdim. Tarifte belirtildiği gibi uyguladım arkadaşlar. Her gün düzenli uygulayamasam da özellikle iki haftasonu hiç uygulayamadım ve bazı akşamlar unuttuğum da oldu. Ama buna rağmen bariz bir şekilde özellikle bel bölgem inceldi. Simitler eridi. Yoğurdun zayıflamada özellikle bel bölgesine etki ettiğini biliyordum ama bunu bizzat yaşayınca çok şaşırdım ve sevindim. Ciddi anlamda faydasını gördüm. Ne kadar istesem de maalesef tatlıyı hayatımdan çıkaramıyorum mutsuz oluyorum yemeyince ama şöyle de bir durum var ki kür aslında tatlı isteğinizin önüne geçiyor yemesem de olur ama tatlıyı görünce dayanamıyorum o an illa ki tadına bakıyorum :) Belki tatlı kaçamaklarım olmasaydı daha çok etkisini görebilirdim :) Ben yemeklerden yarım saat önce kürü yapıp yiyorum. Anında tokluk hissi veriyor ve yemeği fazla yiyemiyorum. Ayrıca zinde hissettiriyor, metabolizmam hızlandı ve sabahları rahatça uyanabiliyorum. Şimdilik farkettiğim etkileri bunlar oldu bende. Kürle beraber yaptığım herhangi bir spor yok şu an sadece her öğle arası yemekten sonra yaklaşık yarım saat kadar yürüyüşe zamanım oluyor.. Son olarak bol su içmeye çalışıyorum. Ama inanıyorum bu küre ve faydalarına ;)

Bende paylaşmak istedim.3gundur yapıyorum bu kürü ama günde.3/kere falan değil öğlen ve aksam yemekten yarım saat ince yedim 63 kiloydum bugün bi tartildim 61.6 çıktım inanamadim ya çok sevindim gerçekten işe yariyan bi kür yediklerimede dikkat ettim ama spor falanda yapmıyorum bu arada bakalım yapmaya devam edicem pazartesi yazarım yine sonuçları

bende bugun basladım bakalım etkisini görecekmiyim

3 gündür yapıyorum göbek benim cok oldugu icin hemen etki etmez herhalde:D

5 gündür yapıyorum 7 güne tamamlayınca tartılıcam.

Merhaba arkadaşlar bende iki gündür yapmaya basladim geceleri yigiyorum iki hafta sonra sonuc güzel olursa yazacagim

kızlar bende yapmaya başlayacağım bu akşamdan itibaren şuan 60 kiloyum inşşlh biraz verebilirim

7.günüm aslında tartılmam gerekiyordu ama regl döneminde tartılmanın sağlıklı oldugunu düsünmüyorum bitince tartılıcam sanki karnım düzlesti :) sporda yapıyorum...

10 günde sadece 300 gram vermişim

Back