- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi kutlumelek
eline ağzına sağlık ne güzel özetlemişsin herkese aynı şey yarayacak diye bişey yokburda herkes kilo vermek için uğraşıo biz de sonuç aldığımız şeyi paylaşıoruz.tabiki mucize bişey değil.ben bunu yapıorum yoğurt kürünü ve günde 1000 kaloriyi geçmiyorum bu tarz yiyecekler çok yardımcı oluyo duran metabolizmayı hızlandırıyo.ben bu kürü yapmadan önce burdaki 80 sayfayı ve bütün yorumları tek tek okudum internetten başka yerlerdende araştırdım bana gayet 'mantıklı' geldi ve yaptım.kilo da verdim bunu da sürekli yapmak zaten olmaz o kadar kiloyu birden kaybetmek zararlı olur zaten.ama motive olmak için ve bir süreliğine yapıp metabolizmam yavaşladığında ben bunuı yapıcam mantıklı bulan yapar bulmayan da mantığına uyanı yapar.insanlara yardımcı olmak için burda insanlar bişeyler paylaşıo ve arkadaş mantıksızsa bu o güzel zamanını burda boşuna geçirme yada sen mantıklı paylaşımlar yap bizde seni takdiredelim.bu kürü sayfaya yazan arkadaşa çok teşekkür ederim.tabi sadece bu kürle olmaz.boğazımızı tutucaz bol su içicez ve sporu azksatmıcaz.ayrıca bu kürde bize yardımcı.yoğurdu zaten yiyodum diyetisyenim kırmızı pul biber ve nane attırıodu içine.burda da zerdaçal zencefil ve tarçın atıyoruz.yorum yazmadan önce bi okuyun bi araştırın arkadaşlar tarçın ne zencefilne zerdaçal ne die.herkes ne diilerse onu yapar bırakın milleti eleştirmeyi kendinizle ilgilenin .bana iyi gelen de bi başkasına iyi gelmek zorunda değil hepimiz yetişkin insanlarını kendimizi bedenimizi tanıyoruz.bi rahatsızlığın hastalığın vardır midene iyi gelmez kullanmazsın.neden uğraşıolar demişsiniz.biz uğraşıoruz arkadaş.insanlar soruyor ve cevaplıyoruz burda birbiirimizi önemsiyoruz.kilo vermek isteyenler için ve kendimiz için paylaşımlarda bulunuyoruz.size mantıklı hayatınızda başarılar.
3 ocakta başladım galiba düzenli yemeye sonra bir hafta gayri ihtiyari ara verdim en son 3-4 gündür yine bıraktım yoğurt kürünü tadı fena değil ama aynı şeyi ye dur insan sıkılıyor :)) toplam 5 kilo verdim ahh birde su içsem iyi olacakta hep unutuyorum bakıyorum akşam olmuş bile ((