• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

diyet yapıyormusun peki canım
evet diyett yapıyorum porsiyonlarımı küçülttüm özel bi diyet yapmıyorum cnmm kafama göre takılıyorum ama yeşilçı da kesinlikle tavsiye ederim bu kür çok tok tutuyor beni midem gurulduyo ama açlığımı hissetmiyorum ..

çok iyi gidiyorsun maşallah ev yoğurduyla daha iyi işe yarıyor sen hangi yoğurdu kullanıyorsun hazır mı ev yoğurdu mu
aslında ev yoğurdu hep kullanııyodum normalde ama aksilik işte buna başlayalı hazır aldık hep hatta eşim bilemedi kaymaklısından aldı ya, bende üstünü ayırdım içinden yedim yinede çok faydasını gördüm tadını ilk beğenmedim ama şuan bayılıyorum alıştım heralde :)

ben de 2 gün ara verdim bu gün yine başladım salıları tartı günü yoğurt kürünü yaparsam eksiyi görüyorum bırakınca birşey olmuyor

Zayıflama Kürleri İçin Tıklayınız

Süper Zayıflama Kürleri Tarifleri Tıklayınız

Raita-e1420352705705.jpg

Slm bayanlar 6 ay once dogum yaptim 58 le hamile kaldim sim 65 im emziriyorum kilo vermek istiyorum ama olmuyor platese basladim bu kürü uygulamak istiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum benim durumda uygulaya varmi cevaplarsaniz sevinirim
bnde yeni doğum yaptım.sütü etkileyemicek şekilde ne yapsam diye düşünüyorum..

bende basladim iki gun oldu ama tartilmadim.umarim ise yarar.cok su ictiriyor bu kur bana.wc yede cok gidiyorum.iki gundur.

regl olunca bisey olurmu acaba bugun oldum.sali gunu basladim bu kura.92.2 dim.simdi.92.3 um:KK43:.ama umudumu yitirmiycem.devam edicem hastada olsam.

öğün yerine değil gülüm yemeklerden yarım saat önce yiyeceksin zaten iştahını kapatıyor yemeği az yiyorsun

ben 900 gr vermişim ama dün sadece 2 öğün yiyebildim 60 dk yürüdüm ve ip atladım bolbol da su içtim.su içmek çok önemli.dün tartıldığımda 76-77 arası bir rakamı bile gördüm ama tabiki akşam tartıldım doğru sonucu alabilmek için sabah kalktığımızda ilk tuvaletimizden sonra tartılmaken doğrusuymuş.her gün aynı saatte ve sabah kalkınca tartılmak.çünkü diğeer türlü su içsek bile tartıda gösterio ve moral bozuyo.herkese başarılarr

üçyüzüne beş yüzüne bakmıycaz yeter ki gitsin ağırlıklar :))
akşam tartıya çıkılır mı canım arada 2 kilo fark oluyor akşamla sabah
tartıl yaz bakalım ne kadar gitmiş

Back