- 5 Şubat 2015
- 123
- 71
- 38
- Konu Sahibi kutlumelek
76.4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyet yapıyormusun peki canım
evet diyett yapıyorum porsiyonlarımı küçülttüm özel bi diyet yapmıyorum cnmm kafama göre takılıyorum ama yeşilçı da kesinlikle tavsiye ederim bu kür çok tok tutuyor beni midem gurulduyo ama açlığımı hissetmiyorum ..diyet yapıyormusun peki canım
çok iyi gidiyorsun maşallah ev yoğurduyla daha iyi işe yarıyor sen hangi yoğurdu kullanıyorsun hazır mı ev yoğurdu mu
aslında ev yoğurdu hep kullanııyodum normalde ama aksilik işte buna başlayalı hazır aldık hep hatta eşim bilemedi kaymaklısından aldı ya, bende üstünü ayırdım içinden yedim yinede çok faydasını gördüm tadını ilk beğenmedim ama şuan bayılıyorum alıştım heralde :)çok iyi gidiyorsun maşallah ev yoğurduyla daha iyi işe yarıyor sen hangi yoğurdu kullanıyorsun hazır mı ev yoğurdu mu
ilk baş sayfada yazıyor cnm ben onu uyguluyorumkızlar nasıl bır kur uyguladıgınızı banada soylermısınız
tskler bende aldım bu tarıfı dukan dıyetıyle bırlıkte uygulayacam bakalım etkısı olacak mıilk baş sayfada yazıyor cnm ben onu uyguluyorum
bnde yeni doğum yaptım.sütü etkileyemicek şekilde ne yapsam diye düşünüyorum..Slm bayanlar 6 ay once dogum yaptim 58 le hamile kaldim sim 65 im emziriyorum kilo vermek istiyorum ama olmuyor platese basladim bu kürü uygulamak istiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum benim durumda uygulaya varmi cevaplarsaniz sevinirim
nie ağlıosun