Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

İnşaallah canım son zamanlarda çok salmıştım kendimi biyerden başlamam lazım dedim ve başladım kilo verdikçe hayatımızda ne kadar çok hatalar yaptığımızı anladım aslında beyaz ekmek yemedende yada porsiyonları küçülterekte yaşayabiliyormuşuz :) ben artık diet demiyorum yaşam biçimimi değiştirdim alışkanlıklarım değişti aman bu kadarcıktan bişey olmaz demiyorum artık bunu yemesemde olur diyebiliyorum :) Kısacası bu defa kesin kararlıyım inşaallah böylede devam ederim

İnşallah devam edersin. Zaten kafaya koyduğunda yapıyorsun kilo da veriyorsun. Önemli olan başlamak bir süre sonra yaşam biçimin oluyor. Ben onu yapamadım şuan. Önceden bu şekilde 18 kilo vermiştim. Fazladan birşey yeyince vicdanen rahatsız oluyordum diğer öğünde daha az yiyerek telafi ederdim. Evlenince düzen bozuldu. Eşim kızartma hamur işi hep kalorili yemekler isteyince ilk aylar kilo aldım 5-6 kilo ama şuan kestim yapmıyorum artık kızartma vs. Akşamları ekmek yemiyorum ama yine de sporum yok. Spor yaparak yoğur kürü yaparak kilo verdim. Tekrar başlamam lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konuyla ilgili son bi sorum var ben ilk iki gün light yogurtla yapmıstım fayda saglıyo gibiydi simdi bi haftadır normal yogurtla yapıyorum etkisi olmuyo acaba light yogurt zorunlumu ?

Arkadaşlar bu yoğurdu 1 hafta yapın sonra ara verin diyorlar metabolizmanız alışmasın diye sizde böyle mi yaptınız doğrumu öylemi yapmak gerek ltf bilgi verirmisiniz

Arkadaşlar bende bugün eşime aldırdım malzemeleri ve yapmaya başladım. Bebeğim var 53 günlük ama zencefilin süt artırdığını duydum. Bugün iftardan sonra bende yedim bi kase 2 kaşık normal yoğurt ile ve yediğimden beridir 2 kere tuvalete gittim☺️ tadı bence kötü değil yenilebilir.. En azından ben yiyebildim.. Bakalım nasıl olucak yarın yine yazarım. Ben 68.0 kilo civarındayım. Vermem gereken 10 kilo olduğunu düşünüyorum. 5 de yeter aslında ☺️ ilk hedefim 5 kilo vermek.. 3 büyük bardakla da su içtim.. 1 fincanda yeşil çay bakalım artık en fazla 1 hafta yapmayı düşünüyorum. Sonra ara vericem bende.. Emzirdiğim için biraz da tedirginim ama kilolarımla da çok mutsuzum.. 😔

Arkadaslar damla adli arkadas bir soru sormus ltf bilen varsa cevaplasin bende cok merak ediyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bunu okudum bir iki ay önce.. lütfen okuyun ve hergun yada gunde 2 kere yapmayin bu kürü.. daha önce baska arkadaslarda yazdi pek ciddiye alinmadilar yada araya kaynadi sanirim yazdiklari.. sagliginiz kilo vermekten daha önemli arkadaslar.. herseyin fazlasi zarar.. zencefilinde fazla alimi zararli.. bu kürü hergün günde 2 kere yaparak kalbinize bile zarar verebilirsiniz.. neyse.. kürü hazirlayan kisinin yorumunu okuyun..

DOGRU UYGULAMASI BU SEKILDE OLMALI..

"Göbek eritme formülü hakkında bu kadar emin konuşuyoruz çünkü bu tarifi, spor eğitmeni Kahraman Dikmen’den aldık ve denedik. Eğer memnun kalmasaydık, işe yaradığını görmeseydik kesinlikle buraya yazmazdık.

Şimdi gelelim tarife: Aktara gidin, her biri yirmi gram olmak üzere toz tarçın, toz zencefil ve toz zerdeçal alın. Eve gelince bu baharatları cam kavanoz içinde iyice karıştırın, kapağını kapatın. Gece uyumadan üç saat önce bir kâseye 250 gram yani yaklaşık bir su bardağı yağsız yoğurdu alın. İçine, cam kavanozdaki baharat karışımından bir tatlı kaşığı ekleyip iyice karıştırın. Zencefilli yoğurdu yiyin ve uyuyana bir litre kadar su için.
Göbek eritme karışımını uygulayacağınız gün, bir saat boyunca tempolu yürüyüş yapın ve karın eriten egzersizleri 15 dakika yapın ki vücudunuzu yağ yakmak için uyarın.
Sabah uyandığınızda karnınızda incelme olduğunu, göbeğinizin erimeye başladığını göreceksiniz. Zencefilli yoğurdun tadı ilk başta hoşunuza gitmeyebilir ama sabah uyandığınızda daha sıkı bir karın görmek daha çok hoşunuza gidecektir.
Bu bizim dün gece yapıp yediğimiz zencefilli, zerdeçallı, tarçınlı yoğurt. Sabah dümdüz karınla uyanmak süperdi!

slm kızlar eskıden bende yapmıstım bu kuru ama faydası oldumu hatırlamıyorum . cunku o donem yeme tarzımıda degıstırmeye calısıyordum. hamılelıkten sonra 80 kılodan 56 ya dustum ve artık ne yaparsam yapayım veremıyorum.ozellıkle karın bolgem ve be bolgem cok yaglı 87 cm bı turlu ıncelmıyor. sımdı maydonoz ve domates kurune baslıcam bakalım nasıl olucak gıdısat. bayramdn sonra baslamayı dusunuyorum yazlıktan dolayı baslayamıcam. sızede yazzarım sonucları

Bu kürü yapan yok herhalde, yada herkes zayıfladı ihtiyaç kalmadı :))

Bende bu kürü kabızlık için faydalı olduğunu duymuştum, dün akşam başladım bakalım Ramazan'da düzenli yapmak zor ama akşamları yatmadan yemeği düşüyorum, faydasını görürsem bayramdan sonra düzenli yaparım, tadını beğendim ben çok kötü değil bence

Ben geçen sene Eylül'de başladığım Dukanla 25 kilo verdim, son evresindeyim, güçlendirmede, 1 buçuk ay sonra bitiyor

85.4 ile başladım 60 küsürlerde dolaşıyorum, hiç olmadığım bir kilo bu, evleninceye kadar 63-65 arasıydım daha altını hiç hatırlamıyorum

Bu kürle 2 kilo daha verirsem süper olur...

Ben de ramazan bitince başlayacağım :) inşallah işe yarar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabaa bu kürü bende yapmak istiyorum diyet yapmıyorum ama yapıyo gibiyim çikolata yemezsem sorun yok :) gerçekten işe yarıyomu yani haftada ne kadar verebilirim :)

Arkadaşlar bende bu küre başlayacağım bugün ama bazı arkadaşlarda yan etkiler yaratmış... Ne yapsakki:)

kızlarrr 1.63 boyundayım ve şaun 50-51 kilo arası gidip geliyorum ramazan dolayısıyla oruc tutunca miğdem kuçuldu azıcık yesem tokluk hissediyorum tam 1 ay boyuncada hergün akşam 1 saat yürüdüm gündüz çalıştığım için akşam çıkabiliyorum ve yürümek isana müthiş enerji veriyor daha zinde oluyor insan hiç bişey yapmadan bu şekilde ben 53-54 ten bu kiloya geldim ramazan süresince şimdi bunu korumak istiyorum ve sizin bu küre başlayacağım benim göbeğim ve pantolon giyince yan etlerim çıkıyor bundan nefret ediyorum azıcık gider gibi oldu ama pörtlüyor işte bu kürün faydası oluyormu gerçekten faydasını gören varsa rica ediyorum yazsın ben birazdan gidip alacağım ve bugün başlayacağım haydi hanımlarr bekliyorum sizleriiii :)

Kızlar merhaba ben bu kürü uygulamaya başladım inşAllah işe yarar ben 1.60 boyunda 50kiloym 47kiloya düşmek istiyorum sevgilimle geçenlerde kilo konusunda konşyorduk herkes bana zayıfsın derken erkek arkadşm sen ne zayıfsn ne şişman idealsin dedi sinirlerim alt üst oldu şöyle 3 kilo felan vermek istiyorum ama ben öğle yemeği yemiyorum öğle yemeği yemesemde bu yoğurdu yemem gerekiyor mu ?

Bugün malzemeleri almaya gidiyorum :) belki akşam başlarım

Cuma aksami bu kuru uygulamaya basladim kizlar. Gunde uc defa yemeklerden once yiyorum. Sabah aksam da yemekten once yesil kahve iciyorum. Aksam ustu yaklasik bir saat spor yapiyorum. Persembe gunu 100 kiloydum,bugun tartildigimda ise 96 oldugumu gordum. Ayrica cuma gunu gobek deligimden olctugumde 117 cm geldi ama bugun 112 cm :) Hangisi ise yaradi,ya da hepsi mi ise yaradi bilmiyorum ama boyle devam etmeye kararliyim :) Acikcasi oyle aman aman bi diyet de yapmiyorum,ekmek yemiyorum ve abur cuburu kestim. İnsallah boyle devam ederim,amacim 70 kiloya dusmek.. Ayrica spor yapmadan once ve gece yatarken gobek bolgeme biberiye yagi surup stec filmle sariyorum.

Son düzenleme:
bende başlıycam bu küre de şuan almanyadayım bulamam diye korkuyorum o yüzden bunlaır bulamazsam elmalı sirke + bal +su kürünü deniycem. şuan 3.günüm her gün 1 saat hızlı tempo yürüyorum ve aksamları 10 dk egzersiz yapıyorum yada aklıma geldği vakitler yapmaya çalışıyorum egzersizi. 2-3 litre suyu kesinlikle normal olarak icip günde 3-4 kez maydanozlu limonlu yeşil çay tüketiyorum şuan kilom 73 evdeki tartı bozuk bugün yenisini alıp tartılıcam inşallah. buraya 03.09.2013 de üye olmuştum geçen sene almanyadayken yine o zaman kilom 79 du aksamları 6dan sonra hiç bişey yemeyerek üstelik su içmeden spor yapmadan yatarak 73 inmiştim o beni hırslandırdı şimdi daha bilinçliyim inşallah vermişimdir bakıp yine yazıcam

Hanımlar Merhaba ben bugun yoğurt kürüne başlıycam ama Zerdecal bulamadım buradaki marketlerde bugünlük o olmadan yapcam olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…