• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Bebeğim 43 günlük emziriyorum yani.. Bende denesem bi zararı olur mu arkadaşlar bi bilginiz var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zararı olacağını sanmıyorum ama sen yine bi doktoruna danis arkadaşım. Ben emziren yada yeni dogum yapanların rejim yapmamasindan yanayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğim 43 günlük emziriyorum yani.. Bende denesem bi zararı olur mu arkadaşlar bi bilginiz var mı ?

Zararı olacağını sanmıyorum ama sen yine bi doktoruna danis arkadaşım. Ben emziren bayanlarin rejim yapmamasindan yanayım

Sende haklısın özlemcim ben de emzirdigim dönemde kilo aldım şimdi de veremiyorum :(

Ben sabah aç karnıma yiyemiyorum yoğurdu o yüzden kahvaltıdan sonra yiyorum acaba etkisi olur mu yine de?

Çok güzel tadı yada ben alıştım artık :D

Inşallah.. evet gerçekten tok tutuyor. Yoksa biz mi psikolojik olarak öyle hissediyoruz :))

Inşallah.. evet gerçekten tok tutuyor. Yoksa biz mi psikolojik olarak öyle hissediyoruz :))

Bilemiyorum ama güzel bir ara öğün oluyor. :)

arkadaslar ben 1.60 boyunda 58 kiloyum bu kürü yapmaya baslayalı gört gün oldu bi fark var belli oluyo ama benim şöyle bi sorum olcak benim karın bölgem zaten sıkı kilom yok kilo vermem gereken yer bacaklarım bu kürle bacaklarımdanda kilo verebilir miyim ?

Merhabalar

Uzun zamandır foruma üye olmama rağmen kendi adıma yazılacak birşeyim olmadığı için paylaşımda bulanmıyordum. 35 yaşındayım 1,70 boyum ve 19 Mayısta tam 109.80 kilo ile bu küre başladım ilk zamanlarda her sabah ve akşam yoğurdumu yedim aralarda unutmama rağmen bu sabahki kilom 102,9 :16:

Ne güzel :) ayrıca birşey yapıyor musun spor falan

Sporu çok yapamadım vakit buldukça yürüdüm iş çıkışı evdede zaten akşamları koşuşturmayla geçiyor onun yanında twis almıştım internetten çok ucuza onunla biraz hareket yaptım. Çok su içtim ve hayatımdan beyaz ekmek hamurişi kola cips vs hepsini çıkardım kendime 6 ay zaman verdim sonunda inşaallah ideal kiloma kavuşucam :)

Sporu çok yapamadım vakit buldukça yürüdüm iş çıkışı evdede zaten akşamları koşuşturmayla geçiyor onun yanında twis almıştım internetten çok ucuza onunla biraz hareket yaptım. Çok su içtim ve hayatımdan beyaz ekmek hamurişi kola cips vs hepsini çıkardım kendime 6 ay zaman verdim sonunda inşaallah ideal kiloma kavuşucam :)

İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ben yine bıraktım yoğurdu. Bekarken çok güzel yapardım evlenince dengem bozuldu. Toparlayıp başlamam lazım. Regl olucam galiba o yüzden de biraz canım istemiyor.

Back