• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Merhaba illede light yoğurt olması şartmı marketten aldıgımız normal yogurt ile yapılsa etkili olmaz mı bu kür 6 kilo fazlam var arkadaşalr bu kur ile kurtulabilirim belki ama light yoğurt hem çok pahalı hemde ufak gramajlarda satılıyor mali olarak biraz külfet bana bu konuda bilgi verirmisin acaba

bu tarz kürlere inanmıyorum ben :KK20: evet kilo verilmiştir mutlaka ama sporsuz,hızlı ve beslenme alışkanlıkları düzeltilmeden verilen kilo kesinlikle sağlıksızdır. bugün olmasa da ilerde başka bir rahatsızlık çıkabilir, tehlikeli. beslenme alışkanlıklarını düzenleyip üzerine haftanın 3 günü 45-50 dk spor eklenirse oldukça sağlıklı bir şekilde kilo verilebilir. birçok uzmanın da görüşü bu yönde. günde 300-500 gram sağlıksız vereceğime ayda 2-3 kilo sağlıklı vermeyi tercih ederim. okuduğum kadarıyla bu kürün nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulunan arkadaşlar olmuş bence dikkate alın :KK51:
sağlığınızı tehlikeye atmayın derim :KK20:

geçen yıl 2. takımdan bir arkadaş çok hızlı kilo verdi , bu kürü uyguluyordu. biz de ondan öğrendik.
Benim fikrim olumlu ama mucize bir kür değil.
En azından zararlı bir uygulama yok. günde 1er çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın tüketmenin kime ne zararı var? bir de hem tokluk versin hem de yutması kolay olsun diye 2 kaşık yoğurtla yeniyor. Önümüz kış, kış hastalıklarına karşı vücut direncini de çok güzel arttırıyor.
yapılabilir . ne olursa olsun kişi diyetine ve sporuna da dikkat etmei yoksa tek başına kilo verdirmiyor.

annem yapıyordu, ben de 2 defa yemiştim , midemde bi rahatlama hissettim direk, etkisini siz de hemen fark edersiniz,annem zayıfladıgını söylemişti ama ben öyle düzenli bir şekilde tüketmedim açıkcası o yüzden kilo kaybı sağlar mı bilemiyorum ama ,diyete başaldım bugün,kesinlikle ara öğün olarak tüketeceğim

Tskur ederim cnm cvp için....hani şeker hastaları tuketiyorya yükselterek onlara sorun olmazmiydi kafam karıştı o yuzden

Merhaba, ben kan şekerini yükseltmez,düşürür ve dengeler diye biliyorum. Alttaki alıntıladığım yazıya da bir bakın derim.

Tarçın kan şekerini düşürüyor
Tatlı ve kurabiyelere ilave edilen tarçın, özellikle diyabet hastaları için öneriliyor. Uzmanlara göre tarçın kabukları, kan şekeri ve kolesterolün düşürülmesinde etkili oluyor.

KAN ŞEKERİNİ VE KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜYOR
2007 yılında tarçının uçucu yağında (kokulu kısmı) bulunan temel bileşen sinnamil aldehit üzerine yürütülen deneysel çalışma da farelere 45 gün süresince bu maddenin uygulanması ile normal farelerde kan şekeri ve trigliserit değerleri üzerinde herhangi bir belirgin etki gözlenmezken, diyabetli farelerde 45 gün sonunda kan şekerinde yüzde 70 kadar düşme sağlanmıştır. Bu değer, şeker ilacı verilen deney hayvanlarının kan şekerinde sağlanan düşmeye yakın bir miktar ve tabii daha önemlisi, bu süreç içerisinde de herhangi bir deneysel toksisite bulgusu tespit edilmemiştir. Diğer önemli bulgu ise, diyabetlilerde kan kolesterol, trigliserit seviyelerinde sağlanan belirgin derecede azalmanın yanı sıra, iyi kolesterol (HDL) düzeyinin yükselmesidir.”

Araştırmalarda tarçının Tip-2 diyabet hastalarında kan şekerinin düşürülmesinde etkili olduğunun anlaşıldığını belirten Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Tip-1 diyabet hastalarında dikkate değer bir yarar beklemenin yanlış olacağını, bu nedenle hasta grubunun dikkatle seçilmesi gerektiğini belirtiyor.

Yeşilada, kullanılacak miktarın önemine dikkat çekerek, “Tarçının kullanım süresi de son derece önemli. Günde 5-6 gram kullanmak yeterlidir. Eğer hemoglobin A1c değeri takip edilecekse en az 5-6 aylık bir uygulama süresi gerekir” diye konuşuyor.

ntvmsnbc

Merhaba, ben kan şekerini yükseltmez,düşürür ve dengeler diye biliyorum. Alttaki alıntıladığım yazıya da bir bakın derim.

Tarçın kan şekerini düşürüyor
Tatlı ve kurabiyelere ilave edilen tarçın, özellikle diyabet hastaları için öneriliyor. Uzmanlara göre tarçın kabukları, kan şekeri ve kolesterolün düşürülmesinde etkili oluyor.

KAN ŞEKERİNİ VE KOLESTEROLÜ DÜŞÜRÜYOR
2007 yılında tarçının uçucu yağında (kokulu kısmı) bulunan temel bileşen sinnamil aldehit üzerine yürütülen deneysel çalışma da farelere 45 gün süresince bu maddenin uygulanması ile normal farelerde kan şekeri ve trigliserit değerleri üzerinde herhangi bir belirgin etki gözlenmezken, diyabetli farelerde 45 gün sonunda kan şekerinde yüzde 70 kadar düşme sağlanmıştır. Bu değer, şeker ilacı verilen deney hayvanlarının kan şekerinde sağlanan düşmeye yakın bir miktar ve tabii daha önemlisi, bu süreç içerisinde de herhangi bir deneysel toksisite bulgusu tespit edilmemiştir. Diğer önemli bulgu ise, diyabetlilerde kan kolesterol, trigliserit seviyelerinde sağlanan belirgin derecede azalmanın yanı sıra, iyi kolesterol (HDL) düzeyinin yükselmesidir.”

Araştırmalarda tarçının Tip-2 diyabet hastalarında kan şekerinin düşürülmesinde etkili olduğunun anlaşıldığını belirten Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Tip-1 diyabet hastalarında dikkate değer bir yarar beklemenin yanlış olacağını, bu nedenle hasta grubunun dikkatle seçilmesi gerektiğini belirtiyor.

Yeşilada, kullanılacak miktarın önemine dikkat çekerek, “Tarçının kullanım süresi de son derece önemli. Günde 5-6 gram kullanmak yeterlidir. Eğer hemoglobin A1c değeri takip edilecekse en az 5-6 aylık bir uygulama süresi gerekir” diye konuşuyor.

ntvmsnbc
Cvp için çok Tskler bnm düşürüyor denedim olmadı yani

Bende bu sabah başladım. 67.7 ile başladım. Haftaya cumaya kadar denemek istiyorum,bakalım. ..ben birkaç diyet uyguladım birkaç aydır,73.7 ile başlamıştım,araya taşınma falan girdi,şimdi tekrar başladım.

Back