• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Allah bağışlasın canım
benimde kabızlığıma iyi geldi bugün 100 gr daha gitmiş benden inşallah böyle devam eder, günlüğüme de beklerim takip etmek istersen destek olalım birbirimize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=503089&page=17

ılk ayları cok güzel verıyorsun en az 3 kılo kafanda sıl ve sen dıyette yapıyosun süper verırsın ben dıyet uygulayamıyorum sadece az az yıyorum pazartesı 45 dk yuruyus yapacağım 67 kıloyum en az 10 kılo vermem lazım....

Arkadaşlar sporla uğraşan biri olarak söylüyorum yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok şaşırdım
Bahsettiğiniz karışım zayıflama kürü değil yağ yakıcıdır.. Haftada sadece 2 kere yapılması gerekir. Akşam yatmadan 2 saat önce tüketilir ve ertesi gün en az 1 saat tempolu yürüyüş yada 40 dakika koşu yapılması gerekir.
Metabolizmayı hızlandıran doğal yağ yakıcıdır.. Spor yapmadığınız sürece hiçbir işe yaramaz. Aksine soluk borunuza, boğazınıza, midenize, kalbinize zarar verir.. 3 öğün, bir de aç karnına bunu yediğinize gerçekten inanamadım.
Her gün tartıya çıkmak sağlıklı bir davranış değildir. haftada 1, aynı gün ve saatte aynı tartıda tartılmak gerekir.. Ev, banyo tartılarındaki rakamlara değil vücut yağ, kas, su oranının ölçen profesyonel tartılarda 5 saat açlık 3 saat susuzlukla yağ oranınıza baktırıp doğru beslenin bu kürü de sporla birlikte haftanın 2 günü yapın.. İnsanın vücudu 1 tane ve kendinize yazık etmeyin.. En kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız umarım.

Günde kaç kere yapıyorsunuz? Ben bir kere yapıyorum çünkü sabah akşam elma sirkesi ve bal karışımını tüketiyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Arkadaşlar sporla uğraşan biri olarak söylüyorum yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok şaşırdım
Bahsettiğiniz karışım zayıflama kürü değil yağ yakıcıdır.. Haftada sadece 2 kere yapılması gerekir. Akşam yatmadan 2 saat önce tüketilir ve ertesi gün en az 1 saat tempolu yürüyüş yada 40 dakika koşu yapılması gerekir.
Metabolizmayı hızlandıran doğal yağ yakıcıdır.. Spor yapmadığınız sürece hiçbir işe yaramaz. Aksine soluk borunuza, boğazınıza, midenize, kalbinize zarar verir.. 3 öğün, bir de aç karnına bunu yediğinize gerçekten inanamadım.
Her gün tartıya çıkmak sağlıklı bir davranış değildir. haftada 1, aynı gün ve saatte aynı tartıda tartılmak gerekir.. Ev, banyo tartılarındaki rakamlara değil vücut yağ, kas, su oranının ölçen profesyonel tartılarda 5 saat açlık 3 saat susuzlukla yağ oranınıza baktırıp doğru beslenin bu kürü de sporla birlikte haftanın 2 günü yapın.. İnsanın vücudu 1 tane ve kendinize yazık etmeyin.. En kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız umarım.

Doğru yönlendirme için teşekkürler:)

Arkadaşlar ben birkaç yorumu okudum da herkeste başarılı sonuç olmuş aç karına mı yoksa tok karına mı nasıl yapıp hangi öğünlerde yediğinizi yazabilirseniz çok sevinirim şimiden teşekkürler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yaşıma kadar elma sirkesi lahana çorbası maydanoz suyu soğan suyu çörek otu ne buldum sa denedim hepsinden de sonuç aldım bazisinin zararinida gördüm hadi dedim bunuda yapim bugün ilk günüm sabah ve öğleni tüketim ve denediklerim arasında en kötüsü bu tadı igrencccccc bukadar şeyi istiklarla devam ettiren ben bile yerken gozlermden yaş geldi istifra edicek gibi oldum kaç kere ama zayflamak için her yol mubahtir durmak yok yola devam hehehe :

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,2012 mayıs ayında bende bu kürü diyetle birlikte yapmış ve güzel sonuçlar almıştım herşey den çabuk sıkılan biri olduğum için birazda kilo verdiğim için bıraktım.dün itibariyle tekrar başladım adet döneminde olduğum için şu an bende bir değişiklik yok..ödem var vücudumda ama yediklerime dikkat ederek ve bu kürle başarılı olacağımı düşünüyorum..

Başlangıç kilom:77,1

Herşeyi aldım hazırladım sma bi gayret başlayamadım. Regl dönemi kullanmaya başlayan var mı?

Zencefil de zerdeçal da antioksidan özellikleri çok yüksek bitkiler. Metabolizmayı hızlandırdıkları da biliniyor. Hiçbirşey yapmasa yenilenmemize yardım eder:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Herşeyi aldım hazırladım sma bi gayret başlayamadım. Regl dönemi kullanmaya başlayan var mı?

Zencefil de zerdeçal da antioksidan özellikleri çok yüksek bitkiler. Metabolizmayı hızlandırdıkları da biliniyor. Hiçbirşey yapmasa yenilenmemize yardım eder:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet, hücre bazında tamir yaptığını ve vücuttaki iltihaplı mukozayı attığını okumuştum ben de. Haftada bir kaç gün, tiroit hormon hapımı aldıktan 30 dk sonra su ile bu baharatlardan 1'er çay kaşığı tüketiyorum. Yoğurt yerine kefirde kullanılabilir herhalde, ben öyle yapıyorum bazen de. Birde günde 3'er çay kaşığı karışım fazla değil mi, karaciğeri yormaz mı?

Son düzenleme:
Diğerlerini bilmiyorum ama Zencefil çayı yaparken zaten 1 kaşık kuru zencefil kullanıyoruz ki bazen bu yetmiyor. 3 fincan çay da çok fazla bir miktar değil. Yani bu miktar zencefil için çok değil.
Ayrıca 15 günlük bir kür sorun çıkarmak için yeterince uzun değil diye düşünüyorum

Dun basladim yogurt kurune sabahlari maydonoz limon kuru yapip oglen aksam ve yatmadan once yogurt kuru yiyorum.bakalim 1 hafta sonunda degisiklik ne olcak 😇

Merhaba arkadaşlar bu akşam malzemeleri alıp bende başlayacağım inşaALLAH.
Ben kilomu bilmiyorum çünkü uzun süredir tartılmıyorum. Bu arada yaklaşık 1 aydır diyetteyim.
Kendimi hazır hissettiğimde tartıya çıkacağım en son gördüğüm kilo 96 daha fazlasını görmeye cesaret edemedim :(
Umarım bu karışım işe yarar bende de..

Ben de tekrar yapıcam bu kürü geçen yıl günde 3 öğün tüketiyordum. Sporla birlikte 5 ayda 16 kilo vermiştim. Şimdi tekrar vermem lazım çünkü hareketsiz yaşamdan ve çok yemekten 8 kilo aldım :( 😫

Son düzenleme:
Kızlar bende size katılıyorum :) bende yaptım bu Yoğurtlu karışımı daha önce ama devam ettireme dim benim de fazla m var :(

Yalnız gün içinde 1 fincan cok az sekerli Nescafe içebiliyor muyuz ekmeği kese lim tamamen :)

Bebeğim 43 günlük emziriyorum yani.. Bende denesem bi zararı olur mu arkadaşlar bi bilginiz var mı ?

Back