• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Banamı sordun,6 dicektinde 26mı dedin bilemedim:) benimki karışık,patates diyetini 2-3 gün yaptım,lahana diyeti yaptım bikaç gün,Yoğurtlu patates denedim falan derken ara ara ip atlıyorum,zumba yapıyorum. ..bi bakıyorsun ki azar azar gidiyor.en önemli şey ise akşam 5den sonra bişey yememek...şu an çoook açım ama 2saate yatarım diye sabrediyorum(şu an saat 20.30 civarı)ben 62 kiloda şişman kategorisinden çıkmış oluyorum kızlar:)ama 58 hedefim...bu arada dün zerdecal ım bitti,yarın yine başlıyorum. tartılmadım...

Kızlar ben sadece pazar günü yapamadım,cuma başlamıştım ve bugün cuma.67.7ile başladım,bir ara 68.8bile oldum ve bu sabah 68.1 dim...:( abartı hiç bişey yemedim,,geç saatte bişey yemedim ama adetim yakın...bilgi olsun diye yazdım kızlar vazgeçelim diye değil:)ben yine devam edicem çünkü çok tok tutuyor ve gerçekten iştah kesiyor..bakalım Pazartesi salı gibi belli olur,adeti atlatıyım yazarım yine...

Kizlar selam kesinlikle tavsiye ediyorum 1 hafta once basladim bu karisimi yemeye ctesi tartida 2.100 gr yagdan gitmis havalara uctum:KK76:en cok basen ve gobekden gitmis ama belirtiyim bunun yaninda diyet listeme ve suyuma yesil cayima da dikkat ettim bu kez olacak inaniyorum ve pes etmek istemiyorum:D

Kızlar ben 1 hafta daha yaptım..yani toplam 3 hafta,kilom arttı:(yememe dikkat ettim ama benim sanırım antibiyotikle alakalı. Bugün 9ncu gün,yarın ilaçların son günü,belki su topluyorumdur..ben birkaç gün ara veriyim haber vericem yine...

Kizlar selam kesinlikle tavsiye ediyorum 1 hafta once basladim bu karisimi yemeye ctesi tartida 2.100 gr yagdan gitmis havalara uctum:KK76:en cok basen ve gobekden gitmis ama belirtiyim bunun yaninda diyet listeme ve suyuma yesil cayima da dikkat ettim bu kez olacak inaniyorum ve pes etmek istemiyorum:D

Hemde yagdan gitmiş süper valla toz bende diywt yapıyorum malzemeleri tamamlaym hemen bemde başlycaammm ;) bu arada Tebrikler canmm arada haberdar et gitti mi metak ederim ;)

kızlar takipteyim kilo veren yada gerçekten tokluk hissi duyan varsa yazarsa sevınırım

Kızlarrrrr bunu hiç denemedim ama çoook etkili Zayıflatan muhteşem bir kür tarifi ;

Ben denedim, özellikle göbek yağlarını yok ediyor diyebilirim. Bel simidim vardı iki ayda yok oldu. Küre gelince;

Hergün 4 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı kimyon karıştıp yiyorum. Deneyin farkı göreceksiniz. Hem metabolizmayı hıszlandırıp yağ yakıyor hem de midedeki şişkinliğe birebir. :D

Baştaki kür bana çok karışık geldi. Kimyonlu yoğurt kürünü deneyeceğim. bu akşam.. haftaya sonucu size bildireceğim.

Bu hafta 2 kilo vermisim bunun 1.600u yine yagdan bu karisimi kesinlikle ama kesinlikle bikmadan denemenizi tavsiye ediyorum ben cok faydasini gordum ama dedigim gibi yediklerinize dikkat edip suyuda fazlalastirmazsak olmuyor onemli olan birazcik bogazi tutmak acikcasi bu arkadaslarda(yogurt,zencefil,zerdecal,tarcin) bi nebze yardim ediyor diyette yag yakimina inanmak onemli olan :)

Back