• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

bu kür benim de çok hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum
sonuç alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok daha güzel olur teşekkürler

Bende baharatlarimi aldim yarindan itibaren basliyorum 3 haftadir diyetteyim 5 kg verdim simdi yaninda diyetimle bunuda yapcam gelişmeleri her gün yazicam

Dun gece ve bu sabah yedim maalesef daha yiyeceğini sanmiyorum tadini beğenmedim midemi bulandirdi zorlasam daha kotu olacak biliyorum ne umutlar la almistim benden bu kadar yiyebilen arkadaşlara bravo

Bu kürü yapmaya dün akşam öğünü ile başladım
Bu sabah tartıldım 56.8 gösterdi tartı
Bugün de sabah ve akşam yaptım kürü,
Gelişmelerden haberdar edeceğim..

bu kür benim de çok hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum
sonuç alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok daha güzel olur teşekkürler

ben ılk ay 3 kılo verdım ama maalesef ıkı aydır aynı kılodayım metebolızma alışıyor galıba dahada verenmedım

Merhaba kızlar , :16:

Bir kaç gündür işten fırsat buldukça yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum. Sonuçlar farklı farklı tabii. Her insanın metabolizma çalışma hızı da farklı buna göre bir kısım hemen verebilirken bazı kişiler bu kürü yaparak ve sıkı bir rejim yapmalarına rağmen kilo kaybı yaşamamışlar. Kilo vermek gerçekten zor. Hepinize sabırlar diliyorum. :34:

Benim boyum 1.69 ve 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak. Bu kürü daha önceden de duymuştum. Fakat şimdi yapmaya karar verdim. Kendi vücudumunda bu küre olan tepkisini merak ediyorum. İnşallah işe yarar çünkü oturarak masa başı iş yapıyorum. Kilo almamam imkansız fakat başarılı olur isem sizlerle paylaşırım. :46:

Saat 12'de öğlen yemeğine çıkıyoruz. Şimdi yiyeceğim ve tadı hakkında ilk yorumumu sizlerle paylaşıyorum ; :56:

çok fena :53: gerçekten bu kadar kötü olduğunu tahmin etmedim :50: acı ve tuaf bir tadı var iki kaşıkta bıraktım şuan :50:
sabah yemesi gerçekten zor olacak napıcam bilmiyorum :26: acaba baharatları çok mu koydum göz kararı koydum çünkü çay kaşığım yoktu burda.

gelişmelerden sizi haberdar edeceğim hemen gidip su almalıyım :37:

baharatlari fazla ekledin sanirim.. :) silme cay kasigi gibi olacak.. birde yogurt miktarini biraz arttirabilirsin.. tadini biraz daha yumusatiyor ;)

insan bi müddet sonra alışıyo arkadaşlar,dayanıp yiyin bence,ben akşam yemeğinden önceki arada yiyorum açlığımı bastırıyo biraz,tadına cidden alıştım hiç zorlanmıyorum,ayrıca keten tohumu ve çörek otuda öğütüp katıyorum içine:ssz:

Ben de tadından dolayı o kadar rahatsız değilim ama , mide bulantısı yaptı bana, gece uykumdan uyanıp istifra ettim 😞

Son düzenleme:
bugün eşime zerdeçal ve zencefil aldırcam yarın denemeye başlıcam zaten emziriyorum bunlar da süt yapıyormuş:24:

arkadaslar sizlerin vermek istedigi kiloya baktimda kendimden utandim :) vermem gereken 40 kilom var ne yazikki ve bu kadar umursuz olusuma cok kiziyorum. 3 cocuk annesiyim ve 32 yasindayim boy 157 cm kilom ise :/ 97 kg. Karar verdim bende dün aksam basladim bu küre 97,2 kg ile yattim sabah kalkip tartildigimda ise 96,3 kg ya düsmüsüm sasirdim gercekten ve devam etmeye kararliyim insallah. Artik milletin dalga konusu olmakdan biktim gelip gecenin ay sana ne olmus böyle deyipde yan yan siritmalari yokmu beni cileden cikariyo kendimi o anda cocukmusum gibi hissediyom iradesiz umursuz :1: . Bu kür sayesinde ins. hepimizde istedigimiz kiloya saglikli bi sekilde ulasiriz. :3:

merhabalar.
az önce sizin yazınızı okudum. bu kür sayesinde kilo verebildiniz mi? bende şuan 88 kg.mım ağuıstosta oğlumun sünnet düğünü var ve zayıflamak zorundayım.e birde alay konusu olmak da cabası. umarım beni anlıyorsunuzdur. kilo verebildiniz mi? etkileri neler oldu. bana cevap yazarsanız çok sevinirim. e mail adresim nadem25@mynet.com şimdiden teşekkürler...

emzirdiğimden yarım çay kaşığı kullanarak yaptım iki gün
ama içine bir çay kaşığı kimyon attım bebeğimin gazı için ve süt olması için
böylece tadı iyi oldu ve kolayca yedim
ama yoğurt yağsız değildi
1. gün 100 gr
2. gün 500gr gitti

emzirdiğimden yarım çay kaşığı kullanarak yaptım iki gün
ama içine bir çay kaşığı kimyon attım bebeğimin gazı için ve süt olması için
böylece tadı iyi oldu ve kolayca yedim
ama yoğurt yağsız değildi
1. gün 100 gr
2. gün 500gr gitti

kolay gelsın canım benımde emzıklı 1.5 yasında bebwgım var kuru 3 ay kullandım ara ara bıraktım ılk ay 3 kılo verdım ondan sonra tık ses yok yesıl kahve kullanduım 1 hfya kullanmaz olaydım bende kabızlık bebegımde gaz probleı oldu sımdı 1 haftadır yoğurt kurune başladım tekrdan umarım sonuçlar güzel olur sende sonuçları yaz tatlım bırbımıze destek oluruz :1:

kolay gelsın canım benımde emzıklı 1.5 yasında bebwgım var kuru 3 ay kullandım ara ara bıraktım ılk ay 3 kılo verdım ondan sonra tık ses yok yesıl kahve kullanduım 1 hfya kullanmaz olaydım bende kabızlık bebegımde gaz probleı oldu sımdı 1 haftadır yoğurt kurune başladım tekrdan umarım sonuçlar güzel olur sende sonuçları yaz tatlım bırbımıze destek oluruz :1:

Allah bağışlasın canım
benimde kabızlığıma iyi geldi bugün 100 gr daha gitmiş benden inşallah böyle devam eder, günlüğüme de beklerim takip etmek istersen destek olalım birbirimize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=503089&page=17

Back