- Konu Sahibi kutlumelek
harikaymış yoğurda da bayılırım zaten bugün akşam başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kür benim de çok hoşuma gitti denemeyi düşünüyorum
sonuç alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirse çok daha güzel olur teşekkürler
bende yaptım fakat 3 gün kilo kaybı oldu ondan sonra tık yok 60,5 kaldım
Aynu anda diyet de yaptınız mı?
arkadaslar sizlerin vermek istedigi kiloya baktimda kendimden utandim :) vermem gereken 40 kilom var ne yazikki ve bu kadar umursuz olusuma cok kiziyorum. 3 cocuk annesiyim ve 32 yasindayim boy 157 cm kilom ise :/ 97 kg. Karar verdim bende dün aksam basladim bu küre 97,2 kg ile yattim sabah kalkip tartildigimda ise 96,3 kg ya düsmüsüm sasirdim gercekten ve devam etmeye kararliyim insallah. Artik milletin dalga konusu olmakdan biktim gelip gecenin ay sana ne olmus böyle deyipde yan yan siritmalari yokmu beni cileden cikariyo kendimi o anda cocukmusum gibi hissediyom iradesiz umursuz . Bu kür sayesinde ins. hepimizde istedigimiz kiloya saglikli bi sekilde ulasiriz.
emzirdiğimden yarım çay kaşığı kullanarak yaptım iki gün
ama içine bir çay kaşığı kimyon attım bebeğimin gazı için ve süt olması için
böylece tadı iyi oldu ve kolayca yedim
ama yoğurt yağsız değildi
1. gün 100 gr
2. gün 500gr gitti
kolay gelsın canım benımde emzıklı 1.5 yasında bebwgım var kuru 3 ay kullandım ara ara bıraktım ılk ay 3 kılo verdım ondan sonra tık ses yok yesıl kahve kullanduım 1 hfya kullanmaz olaydım bende kabızlık bebegımde gaz probleı oldu sımdı 1 haftadır yoğurt kurune başladım tekrdan umarım sonuçlar güzel olur sende sonuçları yaz tatlım bırbımıze destek oluruz