- Konu Sahibi kutlumelek
-
Allah bağışlasın canım
benimde kabızlığıma iyi geldi bugün 100 gr daha gitmiş benden inşallah böyle devam eder, günlüğüme de beklerim takip etmek istersen destek olalım birbirimize
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=503089&page=17
Arkadaşlar sporla uğraşan biri olarak söylüyorum yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok şaşırdım
Bahsettiğiniz karışım zayıflama kürü değil yağ yakıcıdır.. Haftada sadece 2 kere yapılması gerekir. Akşam yatmadan 2 saat önce tüketilir ve ertesi gün en az 1 saat tempolu yürüyüş yada 40 dakika koşu yapılması gerekir.
Metabolizmayı hızlandıran doğal yağ yakıcıdır.. Spor yapmadığınız sürece hiçbir işe yaramaz. Aksine soluk borunuza, boğazınıza, midenize, kalbinize zarar verir.. 3 öğün, bir de aç karnına bunu yediğinize gerçekten inanamadım.
Her gün tartıya çıkmak sağlıklı bir davranış değildir. haftada 1, aynı gün ve saatte aynı tartıda tartılmak gerekir.. Ev, banyo tartılarındaki rakamlara değil vücut yağ, kas, su oranının ölçen profesyonel tartılarda 5 saat açlık 3 saat susuzlukla yağ oranınıza baktırıp doğru beslenin bu kürü de sporla birlikte haftanın 2 günü yapın.. İnsanın vücudu 1 tane ve kendinize yazık etmeyin.. En kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız umarım.
Haber bekliyoruz[emoji6]
bende denemeye başlıyorum arkadaşlar bildiricem sizee sonuçları..
Herşeyi aldım hazırladım sma bi gayret başlayamadım. Regl dönemi kullanmaya başlayan var mı?
Zencefil de zerdeçal da antioksidan özellikleri çok yüksek bitkiler. Metabolizmayı hızlandırdıkları da biliniyor. Hiçbirşey yapmasa yenilenmemize yardım eder:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?