• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Hanımlar merhaba;
Bende bugüm bu kürü denedim fakat midemi çok fazla yaktı,tadınıda beğenemedim.sizler nasıl tüketiyorsunuz?Nasıl daha sempatik,yenilebilir hale getirebilirim bunu :3:

Aslinda mideyi hazmettirir , nie yakti ki, ben suyla yutuyorum 1tatli kasigi, bazende yogurda koyuyorum, kapsule doldurup yutabilirsiniz, eczanede satiliyomus kapsul, bugun 200 kcal fazla aldim pizza yedim, malesef haftasonu biraz kaciyo , ama 59 u gecmedim sukur, simdi yogurda koyup yicem, gece e mutla yutup yatin, cok etkili, tarcin melek gibi uyumayi sağlıyor zaten, kan sekerini dengeliyor, sabah uyanir uyanmaz da wc koşuyorum, dogus cayi almayan varsa mutlaka alsin, form maydonozlu limonlu ,

Kızlar nasılsınız kürümüz nasış gidiyır
İki üç gündür tam yapamıyorum ama günde 2 ögün muhakkak kr yiyorum aksam kürümü unuttum mesela ama yatmadan önce kürü yaptım yedim ve sabah kendimi wcde buldum ;))))))))))

Kızlar nasılsınız kürümüz nasış gidiyır
İki üç gündür tam yapamıyorum ama günde 2 ögün muhakkak kr yiyorum aksam kürümü unuttum mesela ama yatmadan önce kürü yaptım yedim ve sabah kendimi wcde buldum ;))))))))))

slm canim bende ilk basladigim gibi sürekli yapamiyorum ama yapmaya özen göstermeye calisiyorum cünki gercekten faydasi var kilom 95de kaldi en fazla günde 2 ögün yapiyorum ona ragmen verdigim 2 kilomu geri almadim
Canim ben ilk kürü yedigim gece wcden cikmamistim ondan sonrasi hep normal sanada faydasi oluyor galiba kürün

Ewer kızlar kürün faydası cok war hemde bn bu hafta okadar cok kacamak yaptım ki ama kürün sayesinde yediklerimi sindirdim sanırım bgunn tartılma günüm ve hiç kılo almamısım bu bile cok mukemmel bişi

kızlar malzemelerimi aldım bende yapacağım..çünkü bende hipotroid ve pko var metabolizma tembel yani..
bakalım etkisi olacak mı??
sonuçları yazarımm
:34:

bugün itibariyle başladım..ama çok zor yiyorum kusacak gibi oluyorum
sabah-akşam ve yatarken yiyeceğimm..sabah tartıldım bakalım yarın sonuç ne olacak?
:31:

dün sabah akşam ve yatarken yedim...karnım davul gibi oldu..
sabah tartıldım + 400 gr almışım..bana ters tepki yaptı sanırım..herkes ishal olurken ben kabız oldum
ama sabırla cumaya kadar yapacağım

dün sabah akşam ve yatarken yedim...karnım davul gibi oldu..
sabah tartıldım + 400 gr almışım..bana ters tepki yaptı sanırım..herkes ishal olurken ben kabız oldum
ama sabırla cumaya kadar yapacağım

Canm bndede pko var
Kür herkese aynı tepkiyi yapmıyo ama kabızda yapmaz bnce yha beraberinde en az 2 lt su iç idrarın köpürdünü göreceksin buda toksin atıyosun demek

Canm bndede pko var
Kür herkese aynı tepkiyi yapmıyo ama kabızda yapmaz bnce yha beraberinde en az 2 lt su iç idrarın köpürdünü göreceksin buda toksin atıyosun demek
yedikten sonra üzerine bol su içiyordum ama kürü 3 gün yaptım ve 3 gün boyunca karnım davul gibi oldu..kürü bırakınca karnım inmeye başladı..bende birde hipotroid var aksi tesir etmiş olabilir anlamadım:44:

ben 10gündür başladım yine geçen yıl yaptım 1ayda 6kilo verdim bakalım şimdide diyet ve spor yapıyorum göbeğe pek etkisi yok sadece ödem attırıyo ve metabolizmayı hızlandırıyor göbek için spor hareket gerekiyor...

ben perşembe günü başladım bu küre şuana kadar 1 kilo 300gr verdim spor yapmıyorum ama diyet yapıyorum, 1 hafta sonra ne kadar verdiğimi yazarım burdan..tadı çok kötü ama uyguluyorum yinede :))

arkadaşlar herkes "başladım, başlıyorum, yazarım" demiş ama,
sonuç paylaşan yok.

bilgi veren olursa sevinirim.

Back