Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Ve Aslm canim tsk ederim iyiyim sen nasilsin ? bu konuda fikrim kilo vermek icin cok sabirsiziz biran önce verelim istiyoruz bize simdi 5 günde 5 kilo iyi gelirde ama kalici ve sagliklimi veriliyo acaba bu diyeti uygulayani duymadim canim sen bi arastir bakalim yapan varmi ve tavsiye ederlermi diye yogurt kürünü birakcanmi yoksa?

tebrik ederim cnm olsun yavas olsun ama hedef olsun sonunda ve hedefine cok az kalmis yola devam et canim

normalde 2 kasik yogurtla yapiyordum bugün bende 1 kase yagsiz yogurtla yapip yedim kötümü yaptim bilemiyorum tadi cok agir gelmeye basladigi icin fazla kullandim yogurtu herhalde bundan sonrada fazla kullancam yogurtu arkadasina faydasi olmusmuydu bu kürün ?

Ben hepsini bi kavanozda karistirdim, bi tatli kasigi yutuyorum gunde 3 kez suyla, yogurtla cogaliyo, daha zor

suan ne durumdasin cnm ? migden ne yapio o sesler bende neden cikmiyoki
Canım ilk gün acayip tuvalete cıktım
Bıgun 3. Gınum ilk günkü dwgil ama iştah azaltam bi kür
Tok tutuyo bni bakalım yarın tartılcam haber veririm
Beraberinde bol su içiyorum ve idrarım afedersiniz köpürüyo ki bu toksin attıgıma işarettir
Canım 5 günde 5 kılo vs vs vs diyetler cok var ama cok saglıksız
Vücüdün dengesini degiştiriyosun ve 5 gün sonra degişik herhangı birsey yediginde vucut onu depoluyo çünkü beyin sunu algılıyo 5 gün boyunca aynı besin degerleri tüketildi artık böle olacak degişik besinleri depolayalım
Canm 5 gunde kılo verirsin kan degerinde. Kolestrol degerinde seker degerinde önmli sorunlar ortaya cıkabılır
Bizim bu yaptıgımız diyet kürü degil
Diyeti destekleyen kür bunuda karıstırmayalım))
Canım yogurt miktarının degişik yazılması sundandır
Zerdeçel ve zencefil agır baharatlardır
Kımı bunye 2 kasık. Yogurtla gayet iyi tüketebilir
Bazı bunyeler ise agır oldugundan kaldıramaz
Ben 3 yk kullanıyorum
Zaten bir kasede en fazla 4 yk alır
Yani yogurt aslında burda zerdecal zencefil tarcın üçlüsünü hafifletir
Sen dene kendine göre yap canım
Bn sabah 3.5 yk ögle ve aksam 3 yk yogurt kullanıyorum
Hemen hemen aynı kılodayız canm basarıların dewamını dilerim tatlım
Durmak yok küres dewam
bu diyette yağ yakılır mı ?

Canım elbette yakılır
Yogurdun yag yakıcı özelliği vardır
Zerdecal ve zencefil mide ve bagırsak problemlerini çözmede bire birdir
Metobolizmayı hızlandırır ve vücüuttaki toksin( ölü hücreleri) atmaya yardımcı olur
Canlı hücreler bol oksıjen tasıyıp kan dolasımının hızlanmasına yardımcı olur canım
Kan dolasımının hızlanması yag yakmaya yardımcı bir olaydır
Bu kürle beraber bol su ve spor cok işe yarayacaktır

Kızlar bide arastırdım kür kullanıyorum dıye yedıklerınıze dıkkat etmeyı ıhmal etmeyın
Saglıklı beslenme+ y.kürü+ su ve spor=zayıflamada basarı :))))

Ben hepsini bi kavanozda karistirdim, bi tatli kasigi yutuyorum gunde 3 kez suyla, yogurtla cogaliyo, daha zor

evet yogurtla cogaldiginin bende sonradan farkina vardim ye ye bitmek bilmiyo :) ama yogurdu fazla ( 1 kase ) kullandigimdan buyana yemesi daha kolaylasti tadi daha hafif artik pes edip birakcaktim resmen iskence cekiyoz ya kilo alirken cok lezzetli seyler yiyoz verirken yediklerimize bi bakin tam tersi

canim cok güzel anlatmissin tskler bu yazi morel oldu bana ya yola devam allahin izniyle hedefe ulasincaya kadar

arkadaslar bu kürü 4, 4lük kullanmiyorum bi sabah birde aksam yapiyorum son günlerde bazen yapip bazen birakiyordum ona ragmen kil verdim ilk günkü gibi hizli olmasada 94,8 kiloya kadar indim kilo vermek isteyen arkadaslar kürün herhangi bi zarari yok denemeye deger

Canm sen ne zamandır kullanıyosun kürü
Toplamda küre basladıktan sonra kac kılo verdin
Ekstra yaptıgın bişi varmı mesela spor yapıyomusun

çok teşekkur ederim canım hoşbuldum inşallah iyi sonuç alırız gerçi şimdiden 3 kilo verdim inşallah devamınıda veririm boyun 170 kilomda 79 du 76 ya dustum yasım 23 2 kızım var dogumdan sonra oldum böyle aslında gecen sene 87 kiloydum verdim 70 duntum 9 kilo geri aldım kışın şimdide spor yapmaya fırsatım olmuyor işte böyle yaparak zayıflamaya calısıyorum

slm baybrem daha yeni iştah konusunda tereddütün olmasın bir iki öğün sonrasında iştahında kesilecek harika işe yarıyor sakın bırakma yola devam :13:

inşallah canım hepberaber zayıflarız inşallah ben asırı yemek yemeyi seven bi insanım ama çok sukur irade sahibiyim ondan durdurabiliyorum tatlıya çok duskunum ekmegi tuzu yagı kesebiliyorum ama tatlıda zorlanıyorum

Canm sen ne zamandır kullanıyosun kürü
Toplamda küre basladıktan sonra kac kılo verdin
Ekstra yaptıgın bişi varmı mesela spor yapıyomusun

küre bu ayin 3ünde baslamistim canim ayin 5indede regl oldugum icin biraktim sonra tekrar ayin 10unda devam etmeye basladim ilk basladigimda 97,2 kiloydum suanki kilom 94,8 kg yani bu süre icinde 2,5 kg vermisim yeme ayni diyemem canim kür tokluk hissi veriyo cabuk doyuyorsun yemek yerken birde tatliyi eskisi gibi cok yemiyorum spor yapmiyorum galiba :) emekleyen bir cadim var 11 aylik ona kalkip oturuyorum ama önceye göre daha kolay hareket edebiliyorum hemen yorulup serilmiyorum hedefim bu ayin sonunda en cok 92 kg olmak gidecek ins. yoksa gercekten bu kiloda olupda kafayi yememek mümkün degil

58,8 geldim kizlarrrr, kalori kaydina devamm, karisima devam, yaga devam, caya devamm suyu saymıyorum zatenn cokk su icerim, bu arada dogus cayin form cayi super, baya bi cay icen biri olarak cokk tavsiye ederim, dogus maydonozlu limonlu form cayi, her aksam bi kupa

:81: ozay tebrik ederim cnm yola devam ins. hepberaber dogus form cayini duymustum ama herhalde maydonozlusunu bulamam limonluyu görmüstüm birde kizimi hala emzirdigim icin dokunabilir herhalde
su konusunda cok sorunum var icemiyorum günde 1-2 bardak kendimi zorluyorum icebilmek icin

ben emziriyorum kızıma bi zararı olur mu acaba bigisi olan var mı 5 kilo vermem lazım göbeğim çok kötü benim emzirirken kilo verirsin diyolar ama emzirdiğim için çok ık acıkıyorum ve yiyorum

Hanımlar merhaba;
Bende bugüm bu kürü denedim fakat midemi çok fazla yaktı,tadınıda beğenemedim.sizler nasıl tüketiyorsunuz?Nasıl daha sempatik,yenilebilir hale getirebilirim bunu

Hanımlar merhaba;
Bende bugüm bu kürü denedim fakat midemi çok fazla yaktı,tadınıda beğenemedim.sizler nasıl tüketiyorsunuz?Nasıl daha sempatik,yenilebilir hale getirebilirim bunu

Canım yogurdunu cogalt istersen 2 yk yerıne 3 veya 3.5 yemk kasıgı
Birer cay kasıgı olcak ama silme olcak canm tepeleme degıl
Midene agır gelirse sabah degılde ögle aksam yap
İstersen
Alışınca 3 e cıkarırsın
Bi arkadasımız uogurtla yemediğini üç baharatı karıstırıp bir cay kadıgı yıtup üstüne su içtiğini yazmış bilmm yapabılırmısın
Bi bak istersen topiği iice arastır arkadasım

Canım yogurdunu cogalt istersen 2 yk yerıne 3 veya 3.5 yemk kasıgı
Birer cay kasıgı olcak ama silme olcak canm tepeleme degıl
Midene agır gelirse sabah degılde ögle aksam yap
İstersen
Alışınca 3 e cıkarırsın
Bi arkadasımız uogurtla yemediğini üç baharatı karıstırıp bir cay kadıgı yıtup üstüne su içtiğini yazmış bilmm yapabılırmısın
Bi bak istersen topiği iice arastır arkadasım

Teşekkür ederim mrv5534 çok yoğurtla denedim ama yiyemedim hepsini acaip midemi yaktı.Suya karıştırıp içeyim dedim o yoğurttan da beterdi.sanırım bunu yapamayacağım.Elma sirkeme devam edeyim ben en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…