- Konu Sahibi kutlumelek
-
Nazlıcan slm nasılsın ? senin ve diğer arkadaşların bir konuda fikrinizi almak istiyorum 5 günde 5 kilo diyeti var duymuşsunuzdur gün boyunca tek çeşit yeniliyor ne dersiniz deneyen varmı yapmak istiyorum ama cesaretim yok acil fikirlerinizi yazın lütfen
Kizlar bu sabah tam 59.0 geldim, 61,1 le basladm, 20 gunde verdim, durmak yok cok guzel kalori kydi yPiyorum, diyet arkadasim diye bi site, cok super bi siteymis, ayrica bu karisimi yapıyorum, yag karisimim da var biberiyeli, ayrica bitki cayim da var, asla birakmicam, zamanla ama kalici kilo veriyorum ,insaallah 55 den asagi inicem allahin izniyle
Bana bu tarifi bi arkadaşım söylemişti ama o bir kase yağsız yoğurt ve bu 3 baharattan 1er çay kaşığı diye vermişti tarifi. İki gündür uyguluyorum yoğurdu çok mu yiyorum acaba, siz 2 kaşık yazmışsınız :26:
normalde 2 kasik yogurtla yapiyordum bugün bende 1 kase yagsiz yogurtla yapip yedim kötümü yaptim bilemiyorum tadi cok agir gelmeye basladigi icin fazla kullandim yogurtu herhalde bundan sonrada fazla kullancam yogurtu arkadasina faydasi olmusmuydu bu kürün ?
Canım ilk gün acayip tuvalete cıktımsuan ne durumdasin cnm ? migden ne yapio o sesler bende neden cikmiyoki
Canım 5 günde 5 kılo vs vs vs diyetler cok var ama cok saglıksızNazlıcan slm nasılsın ? senin ve diğer arkadaşların bir konuda fikrinizi almak istiyorum 5 günde 5 kilo diyeti var duymuşsunuzdur gün boyunca tek çeşit yeniliyor ne dersiniz deneyen varmı yapmak istiyorum ama cesaretim yok acil fikirlerinizi yazın lütfen
Canım yogurt miktarının degişik yazılması sundandırBana bu tarifi bi arkadaşım söylemişti ama o bir kase yağsız yoğurt ve bu 3 baharattan 1er çay kaşığı diye vermişti tarifi. İki gündür uyguluyorum yoğurdu çok mu yiyorum acaba, siz 2 kaşık yazmışsınız :26:
Hemen hemen aynı kılodayız canm basarıların dewamını dilerim tatlımKizlar bu sabah tam 59.0 geldim, 61,1 le basladm, 20 gunde verdim, durmak yok cok guzel kalori kydi yPiyorum, diyet arkadasim diye bi site, cok super bi siteymis, ayrica bu karisimi yapıyorum, yag karisimim da var biberiyeli, ayrica bitki cayim da var, asla birakmicam, zamanla ama kalici kilo veriyorum ,insaallah 55 den asagi inicem allahin izniyle
bu diyette yağ yakılır mı ?
Ben hepsini bi kavanozda karistirdim, bi tatli kasigi yutuyorum gunde 3 kez suyla, yogurtla cogaliyo, daha zor
Canım ilk gün acayip tuvalete cıktım
Bıgun 3. Gınum ilk günkü dwgil ama iştah azaltam bi kür
Tok tutuyo bni bakalım yarın tartılcam haber veririm
Beraberinde bol su içiyorum ve idrarım afedersiniz köpürüyo ki bu toksin attıgıma işarettir
Canım 5 günde 5 kılo vs vs vs diyetler cok var ama cok saglıksız
Vücüdün dengesini degiştiriyosun ve 5 gün sonra degişik herhangı birsey yediginde vucut onu depoluyo çünkü beyin sunu algılıyo 5 gün boyunca aynı besin degerleri tüketildi artık böle olacak degişik besinleri depolayalım
Canm 5 gunde kılo verirsin kan degerinde. Kolestrol degerinde seker degerinde önmli sorunlar ortaya cıkabılır
Bizim bu yaptıgımız diyet kürü degil
Diyeti destekleyen kür bunuda karıstırmayalım))
Canım yogurt miktarının degişik yazılması sundandır
Zerdeçel ve zencefil agır baharatlardır
Kımı bunye 2 kasık. Yogurtla gayet iyi tüketebilir
Bazı bunyeler ise agır oldugundan kaldıramaz
Ben 3 yk kullanıyorum
Zaten bir kasede en fazla 4 yk alır
Yani yogurt aslında burda zerdecal zencefil tarcın üçlüsünü hafifletir
Sen dene kendine göre yap canım
Bn sabah 3.5 yk ögle ve aksam 3 yk yogurt kullanıyorum
Hemen hemen aynı kılodayız canm basarıların dewamını dilerim tatlım
Durmak yok küres dewam
Canım elbette yakılır
Yogurdun yag yakıcı özelliği vardır
Zerdecal ve zencefil mide ve bagırsak problemlerini çözmede bire birdir
Metobolizmayı hızlandırır ve vücüuttaki toksin( ölü hücreleri) atmaya yardımcı olur
Canlı hücreler bol oksıjen tasıyıp kan dolasımının hızlanmasına yardımcı olur canım
Kan dolasımının hızlanması yag yakmaya yardımcı bir olaydır
Bu kürle beraber bol su ve spor cok işe yarayacaktır
Kızlar bide arastırdım kür kullanıyorum dıye yedıklerınıze dıkkat etmeyı ıhmal etmeyın
Saglıklı beslenme+ y.kürü+ su ve spor=zayıflamada basarı :))))
arkadaslar bu kürü 4, 4lük kullanmiyorum bi sabah birde aksam yapiyorum son günlerde bazen yapip bazen birakiyordum ona ragmen kil verdim ilk günkü gibi hizli olmasada 94,8 kiloya kadar indim kilo vermek isteyen arkadaslar kürün herhangi bi zarari yok denemeye deger
çok teşekkur ederim canım hoşbuldum inşallah iyi sonuç alırız gerçi şimdiden 3 kilo verdim inşallah devamınıda veririm boyun 170 kilomda 79 du 76 ya dustum yasım 23 2 kızım var dogumdan sonra oldum böyle aslında gecen sene 87 kiloydum verdim 70 duntum 9 kilo geri aldım kışın şimdide spor yapmaya fırsatım olmuyor işte böyle yaparak zayıflamaya calısıyorumBaybrem ciğim aramıza hogeldin.Ben de dün başladım beni inanılmaz tok tuttu bende regl dönemindeyim bu dönemde metabolizma zaten hızlı çalışıyor hazır böyleyken bi de sen takviye yapıyorsun ve sonuç alcaksın inan.Sakın bırakma bu arada kilo ve boyun kaç merak ettim.
slm baybrem daha yeni iştah konusunda tereddütün olmasın bir iki öğün sonrasında iştahında kesilecek harika işe yarıyor sakın bırakma yola devam :13:
Canm sen ne zamandır kullanıyosun kürü
Toplamda küre basladıktan sonra kac kılo verdin
Ekstra yaptıgın bişi varmı mesela spor yapıyomusun
arkadaşlar okuduklarım benide heyacanlandırdı .umarım işe yarar hemen baharatları alıp başlamak istiyorum
58,8 geldim kizlarrrr, kalori kaydina devamm, karisima devam, yaga devam, caya devammsuyu saymıyorum zatenn cokk su icerim, bu arada dogus cayin form cayi super, baya bi cay icen biri olarak cokk tavsiye ederim, dogus maydonozlu limonlu form cayi, her aksam bi kupa
Hanımlar merhaba;
Bende bugüm bu kürü denedim fakat midemi çok fazla yaktı,tadınıda beğenemedim.sizler nasıl tüketiyorsunuz?Nasıl daha sempatik,yenilebilir hale getirebilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?