- Konu Sahibi kutlumelek
-
Kızlar selam
Yogurt kürünü bende denemek istiyorum ama bı küre çörek otu koyan da var acaba yanlışmı sadece tarcın zencefil ve zerdecalmı koyuluyor
Deneyenler lütfen bilgi verebilirmi
Birde gercekten işe yarıyor mu kızlar bnde pko var zayıflamam lazım kendim dîkkat ediyorrum açıkcası ama bu kürde fena olmaz
insallah hedefine ulasirsin ozay.
Tmm o zamn bnde yRın alır salı gunu baslarım inş
Bakalım nasıl etkı edecek
Hedef 55 boy 160 anca 55 kaldırıyor valla kendı imkanlarımla 60 kadar indim
75 kılodan bakalım
üf sizin kilolari okuyunca icimin yagi eriyo yahu ben bu gidisle diyetsiz eziyetsiz tig gibi olcamsenin hedefe az kalmis ins. düsersin istedigin kiloya verilen kiloda süpermis nasil basardin?
üf sizin kilolari okuyunca icimin yagi eriyo yahu ben bu gidisle diyetsiz eziyetsiz tig gibi olcamsenin hedefe az kalmis ins. düsersin istedigin kiloya verilen kiloda süpermis nasil basardin?
Canm bnm valla eylülde basladım işte
Hergün spor sadece pazar yok
Günde 2 lt bazen 3 lt
Hergün muhakkak yeşilçay ve bitki çayları
Kendm dikkat ettim
Beyaz ekmk
Şekeri bıraktım
Aksam agır yemekten kactım
Her ögünümde salata veya bol yeşillik
Kahvaltımı atlamıyorum
Bu kadar yani isteyince oluyo işte
Birde kendimi aç bırakmıyorum
Tatlı krizi gelince tarcınlı süt içiyorum
Ara ögünü yapıyorum canım
Ceviz fındık tok tutuyor
Meyve oglede yıyrum
Aksam pek tüketmemeye basladım yada sadece elma veya sadece muz ole
Ekmk iki ögün yiyorum
Böle böle verdim valla
Cok zorlandım ama direndim yani
Canım yha basarırsın tabi
Hemde basarıcaksın basladın artık ğes etmk yok
Sana bişi sorcam yha eşime aldırdımda bunları hangisi zencefil hangisi zerdecal bide sabah ac karna oldugu için birisi agrı yapıyomus zencefilmi zerdecalmı bilgi verirsen sevinirim canm bnm
insallah basaririz hepimizde tek dilegim
zencefilin rengi beyaz zerdecalin rengide sari benim sikayetim olmadi cnm herhalde bünyeden bünyeye degisiyo ins. sendede herhangi bi agri sizi olmaz
İnş canm yha
Bu zencefil sabah ac karna agır geliyormuş o yusden az koyulabılırmış
Bakalım yarın bismillah bu saatte valla topiki okudum nr nasıl oluyo
İi geceler canm
Arkadaşlar günaydın ben kürün bugün 3. günündeyim... 57.8 ile başladım 1. gün 57.1 ve 2. gün 56.8 çıktım yani toplamda 800 gr gitmiş çok sevindim ama bu sabah regl de oldum belki onunda etkisi vardır bu regl dönemimde devam edeceğim hiç tatlı krizlerim olmadı regl dönemim bitmeden tartılmayacam artık bittiğinde tartılıp sonucu tekrar buraya yazarım herkese kolay gelsin
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk az önce tartıldım 58.2 çıktım ama kaçamaklarım çok oldubunula beraber karar verdim 55 i görmeden durmak yok artık sinir oldum yaaaaa offffffffffff
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk az önce tartıldım 58.2 çıktım ama kaçamaklarım çok oldubunula beraber karar verdim 55 i görmeden durmak yok artık sinir oldum yaaaaa offffffffffff
Kızlar midemden acayip sesler geliyor
Sanki bagırsaklarımı burkuyolar anam anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?