Günde 15 dakikacıktan ne olur?

Mekik çekerken yanlış hareket yaparsan boynunu desteklemek yerine zorlayabilirsin. İnternette kesin doğrusunu anlatıyorlardır ama ben plankingi tercih ediyorum, bütün core bölgesini çalıştırıyor ve daha etkili bence.

Yeni nesil spor stüdyoları varmış ben kayıt olmaya karar verdim haftada iki kere 20 dakikaymış ems sistemiyle çalışıyormuş bilgi sahibi olanınız varsa fikir paylaşabilir mi

Yeni nesil spor stüdyoları varmış ben kayıt olmaya karar verdim haftada iki kere 20 dakikaymış ems sistemiyle çalışıyormuş bilgi sahibi olanınız varsa fikir paylaşabilir mi
bu tarz seylerın yararlı olacağını hiç düşünmüyorum. bir ara powerplate vardı, evet o an yaptığında sana artı olarak dönebilir ama her zaman yapma olanağın yoksa gereksiz.

en iyi spor kendi ağırlığınla yapılan spordur. bunu bilir bunu söylerim.

Kayıt oldum faydası olursa buraya yazarım :)) süreklilik önermiyorlar belli bir forma girdikten sonrahaftada 1 e indiriyorlar haftada 1 de 20 dakikalık bir süre.. Gidebilirim sanırım yada haftada 1 e indikten sonra kendim destekleyerek aynı formda kalabilirim diye düşündüm

Duydum ancak denemedim, haftada 2-3 kere ne olusa olsun hareket etmenin zararı olacağını sanmıyorum. Yorumlarını bekliyoruz

10 gün önce bende böyle bir konu açmıştım. 15 dk pilates iş görür mü diye inan 15 dk bile yetiyor şekillenmeye. Yeterki hareket görsün vücut. Plank mekik squat Esneme hareketleri tek kol yana şınav kuğu ve daha çok hareketler 3 dk da bir 30 Sn mola toplam 15 dk bazen 20 dk yapıyorum hergün ve sonuç çok güzel :)

ben 1, 5 yıldır Tibet yogasını hergün yapıyorum.Genelde uyumadan önceki rutinime denk geliyor. Gün içinde bir türlü denk getiremiyorum. erken uyuyan bir insanım, çok yorgun değilsem, çok uykum yoksa Tibet yogasından sonar mutlaka birşeyler yapıyorum. bazen kısa yoga videoları, bazen plank, bazen esneme. Gün içinde her türlü hareket etme fırsatını değerlendiriyorum. Merdiven çıkma, işlerim, kendim halletme vs. Hiç bir şey yapmamaktan iyidir. kışın 6 ay, haftada 2 gün 1 saat pilatese gittim, sıkılaşma süperdi. 2 gün çok yorucu olmuyor, bıktırmıyor ve işe yarıyor.
Motivasyonumu toplayıp, hocanın yaptırdığı hareketleri evde yapacağım. 1 aydır pilates yapmıyorum. Karın bölgem taş gibiydi ama yumuşamaya başlamış. Haftanın 2 günü, 1 saat ayırabilirim.
HAREKET BEREKETTİR...

masallah 1.5 yil ne demek nazar degmesin :) ben de yeni basladim tibete düsunun bugun ikinci günüm olumlu etkilerini paylasirsaniz cok sevinirim. . Bi de ben callanetics uzerine tibet yapiyorum acaba once mi yapmaliyim siralama nasil olmali cevap verirseniz cok sevinirim :)

[QUOTE="[/QUOTE]
canım bu soruları Tibet egzersizi yapan deneyimli arkadaşların topiğine sorsan daha açıklayıcı bilgiler alırsın. Derya1970 arkadaşımızda bu konularda oldukça bilgili, ona sorabilirsin.
Benim kişisel görüşüm hareket et de nasıl, ne zaman, nerde edersen et. Herkesin koşulları farklı, ne zaman fırsat bulursan.
Ben kendi adıma Tibet öncesi ve sonrası pek fark görmedim.
Benim uyumadan once hiç zamanım olmasa bile 15 - 20 dk ayırıp hergün düzenli bir şekilde egzersiz amaçlı yapıyorum.Tibet yogası 8 - 10 dk sürüyor. Ben Tibet hareketleri bitince esneme ve sırt boyun ağrılarıma iyi gelen 5-6 hareket var onları yapıyorum. 2 haftadır plan duruşlarını ekledim. Kafama gore takılıyorum anlayacağın..

Tibet yogasını ilk kez duydum ama çok beğendim, daha detaylı araştıracağım, yorumun için çok teşekkürler. Her gün yapılacak ve bıktırmayacak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…