Günde 10.000 adım atmak

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
kızlar size bir sorum olcak şuan çalışmadığım için evdeyim ve malum havalarda soğuk olduğu için dışarıda çok çıkamıyorum bu adım sayarlardan aldım ve günde 10,000 adım atıyorum evde hareketsiz kalmamak için böyle yapıpta faydasını gören oldu mu ? şimdiden cevaplar için teşekkürler

merhaba arkadaşım..ben geçen yıl adımsayar almıştım günde 8000 adım atıyordum.faydasını gördüm.hafif bi diyetle kilo veriliyo.sonra adımsayarım bozuldu.dün yenisini aldım.tekrar başladım.stepper aletim var onu kullanırkende adımsayarı takıyorum.toplamda 10.000 adıma tamamlamaya çalışıyorum.sen hala devam ediyomusun?faydası oldumu?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım..ben geçen yıl adımsayar almıştım günde 8000 adım atıyordum.faydasını gördüm.hafif bi diyetle kilo veriliyo.sonra adımsayarım bozuldu.dün yenisini aldım.tekrar başladım.stepper aletim var onu kullanırkende adımsayarı takıyorum.toplamda 10.000 adıma tamamlamaya çalışıyorum.sen hala devam ediyomusun?faydası oldumu?

canım evde yürümeye çalıştım ama olmadı parmağım su topladı dışarı çıkmak lazım o da anca havalar düzelince olur ben çok kısa yaptım olmadı

X