• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 1 fincan kahve gebelige engel mi?

Cogu yerde kahve kafein gebelige engel yaziyor ama ,alışmışım günde 1 fincan orta kahve gebelige engel mi acaba ya

yok yaa sanmıyorum bizim eşimle en büyük zevklerimizdendir karşılıklı Türk kahvesi içmek.. hamile de kaldım elhamdülillah..

Özel bir şey yapmadım, sadece yumurtlama donemlerini takip et özel bir sağlık durumun yoksa eğer. Yumurtlama tarihlerinin 1 2 gun oncesindrn bir iki gun sonrasina kadar deneyin. Bir de oldu olmadı aşırı stres yaptiginda olmuyor, akışa bırakmayı öğrenmek lazım

Özel bir şey yapmadım, sadece yumurtlama donemlerini takip et özel bir sağlık durumun yoksa eğer. Yumurtlama tarihlerinin 1 2 gun oncesindrn bir iki gun sonrasina kadar deneyin. Bir de oldu olmadı aşırı stres yaptiginda olmuyor, akışa bırakmayı öğrenmek lazım
Doğu, haklısın ilk doktor sonuclarima bakti asilama olmazsa tup bebek dedi, ikinci doktor hormonlarima bakti iyi sonuclarin dedi. Kime nasil ınanayim anlamadim, bat 29 temmuzda ama 16 ikindi vakti hafif lekelenme oldu 17 gecesi lekelenme oldu bide 20 ikindi vakti lekelenme oldu doktor alttan bakti ufak kist var ama kanama yapmaz dedi, sizce neden olabilir bu kanama , bunlara eslik eden birde sagli solllu kasik.agrilari rahim sancilari oldu suan bile.sol kasigim batiyor

Doğu, haklısın ilk doktor sonuclarima bakti asilama olmazsa tup bebek dedi, ikinci doktor hormonlarima bakti iyi sonuclarin dedi. Kime nasil ınanayim anlamadim, bat 29 temmuzda ama 16 ikindi vakti hafif lekelenme oldu 17 gecesi lekelenme oldu bide 20 ikindi vakti lekelenme oldu doktor alttan bakti ufak kist var ama kanama yapmaz dedi, sizce neden olabilir bu kanama , bunlara eslik eden birde sagli solllu kasik.agrilari rahim sancilari oldu suan bile.sol kasigim batiyor
Kanama için doktor muayen3si ve tespiti gerekir. Burada kimse şundan diyemez. Kist mi polip mi? Büyüklüğüne göre zorlastirabilir çünkü. Rahim filmi cektirenilirsiniz

Peki nasil ve ne kadar süre de gebe kaldiniz acaba
4. Ayda plansız bir şekilde sürpriz gebelik oldu benimki ekstra bir şey yapmadım açıkçası hala da doktorumun izninde günde 1 turk kahvemi içiyorum kafein gramaj hesaplamasını okuduğum hamilelik kitaplarında da görmüştüm 1 fincan büyük nescafeyle dahi günlük sınırın çok altında kalıyormuşuz.

1 fincan kahve engel degildir tabiiki. Cilginlar gibi kafein tuketiminde yumurta kalitesinin dusme ihtimali vardir ama 1 fincan gebelikte de izin verilen bir miktar zaten.
Ben tup bebege hazirlanirken her ihtimali sifirlamaya calisiyordum o yuzden kafeinsiz turk kahvesi ictim, hazirlik ve gebelik doneminde ve emzirirken de hala kafeinsiz tuketiyorum :) kurulahveci mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi var ve kafein ayristirma yontemleri sadece su ile uygulanan bir yontem oldugu icin zararli bir yani da yok, tavsiye ederim.

Bakti doktor alttan ultrasonla küçük bir kist var ama buda kanama yapmaz dedi
Rahim filmi ile vajinal ultrason aynı şey değil. İçeride polip var ise misal görünmez ultrasonda, doktorun gormesu imkansiz. Doktorunuzun kanamaya isim vermemesine rağmen film istememis olması ilginç.

Rahim filmi ile vajinal ultrason aynı şey değil. İçeride polip var ise misal görünmez ultrasonda, doktorun gormesu imkansiz. Doktorunuzun kanamaya isim vermemesine rağmen film istememis olması ilginç.
Aslinda bazi polipler ultrasonda da gorunuyor. Kendi polip gecmisimden biliyorum... Ama detayli goruntuleme icin film sart tabiiki 🌻

Aslinda bazi polipler ultrasonda da gorunuyor. Kendi polip gecmisimden biliyorum... Ama detayli goruntuleme icin film sart tabiiki 🌻
Vajina girişinde ise görünüyor, rahim kanalının ilerisinde ise gorunmuyi4 ne yazık ki. Kaldı ki konu sahibesinin bilinmeyen bir kanaması söz konusu, doktorun araştırması gerekmez miydi

Vajina girişinde ise görünüyor, rahim kanalının ilerisinde ise gorunmuyi4 ne yazık ki. Kaldı ki konu sahibesinin bilinmeyen bir kanaması söz konusu, doktorun araştırması gerekmez miydi
Doktorlarin cogu zamana birakiyor, alti ay gebe kalamazsa o zaman detayli degerlendirmeye aliyor hastayi mesela. Bence yanlis, herkesin imkani olsa da gebelik oncesi varsa sorunlarindan haberdar olsa. Polip varsa temizlense vs.. Onlem alinmadan olusan gebeliklerde kayip sonrasi daha buyuk yuklerin altina giriliyor 🤷

Her gittiğimde baska doktor oluyor eski doktor istedi de adetimi bekliyorum simdi bat 29 bakalm

Doktorlarin cogu zamana birakiyor, alti ay gebe kalamazsa o zaman detayli degerlendirmeye aliyor hastayi mesela. Bence yanlis, herkesin imkani olsa da gebelik oncesi varsa sorunlarindan haberdar olsa. Polip varsa temizlense vs.. Onlem alinmadan olusan gebeliklerde kayip sonrasi daha buyuk yuklerin altina giriliyor 🤷
13 aylik evliyim ve hic korunmadik, olmadi bi türlu , doktorlar değişiyor surekli asistanlar bakiyor, eski doktor film istedi bu da bisey demedi ben sordum arastirdim hep adetimi bekliyorum simdi bat 29 temmuz

Back