• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benzamycin ve azitro ya devam et limon kullanma cnm çünkü benzamcyn cildi kuruttuğu için limonda kullanırsan daha kötü olur .
değiştirdi şimdi isotrexin verdi benzamycinden daha iyi tahriş etmiyo ilk önce kabuk gibi biraz bütün soyuyo ama kurutmuyo kesinlikle. denesem mi? bilemedim. batıklara tuzla karıştırıp sürsem mi acaba kaç günde bitirir ki kızamık gibi bacaklarım :(

Ergenlik dönemini tek sivilcesiz atlatan ben bu yastan sonra sivilcelerle uğraşıyorum cok sinir bozucu

aynen benim de öyle son yıllarda adet döneminde artan diğer zamanlarda sadece azalan sivilcelerim var. zaten bu konuda bir de başlık açmıştım ama rağbet görmedi:((
beni görenler ne oldu sana diyor çünkü daha önce çok güzeldi cildim bu arada sivilceler sayıca çok değil ama iri oluyor...
ergenlikte çıkacak sivilceler şimdi canımı sıkıyor...
uffffff:(((((

bende deniycem inşallah işe yarar çok teşekkürler :46: kabuğunu yemek deiyi geliyor diye duydumhem cildiparlatıyormuş hemde cilt kanserini falan önlüyormuş.ben daha denemedim ama bi arkadaşımyiyodu işe yaradığını söylemişti.tadı kötüdür heralde ama :63: ikisinide deniycem inşallah tekrar teşekkürler :39::81:

limonun bende de sivilce izlerimi geçirmişliği vardır, ama gece sürmek önemli. gündüz sürdükten sonra bir de güneşe maruz kalırsanız lekeleri gidermek yerine lekelenmeye sebep olabilir. ben bir de yumurta akıyla biraz limon suyunu karıştırıp uyguluyordum, kokusu baya kötü ama cildimi yenilemişti. tabi bıraktım aradan 4-5 yıl geçti şimdi o zamanlardaki cildimi arıyorum:2: bacaklarımda batık için kullanmıştım renklerde açılma oldu ama düzenli kullanmadıkça çok da etkili olmuyor. yeniden kullanmaya başlayayım bari, başlığı görünce aklıma geldi. çok üşengeç oldum ben yahu zaman geçtikçe:1:

renk acıcı olarak da yazılmıstı lımon ıcın ayaklarımda denedım bembeyaz pamuk gıbı oldu resmen hemde ılk yapısımda kesın etkılı yanı sırtıma da denıcem lekelerım var

Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)

peki limon suyunu kendinmi limonu sıkıp kullandın canım yoksa hazırmı aldın?acaba hazırları da fayda edermi

Back
X