• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar bu sivilcelerin karaciğerden kaynaklandığını öğrendim .özellikle alerji gibi yüzün her yerinde küçük küçükseler...yada belli bbölgelerde... şuan çalışıyorum izin alınca hemen cildiyeye... bir kere gittim yazmadı cildiyeci kadın gıcıkmıydı bilmiyorum.aknetrent gibi isimleri var.jel kapsül şeklinde kutusu 50 60 civarı pahalı biraz ama kullanan arkadaşımın yüzü 2 ay da porselen gibi oldu kan testi düzenli testler yaptırıyodu sizde bir araştırın derim.reçeteyle alınırsa belki ind olur ... bilginize :)

kızlar bu sivilcelerin karaciğerden kaynaklandığını öğrendim .özellikle alerji gibi yüzün her yerinde küçük küçükseler...yada belli bbölgelerde... şuan çalışıyorum izin alınca hemen cildiyeye... bir kere gittim yazmadı cildiyeci kadın gıcıkmıydı bilmiyorum.aknetrent gibi isimleri var.jel kapsül şeklinde kutusu 50 60 civarı pahalı biraz ama kullanan arkadaşımın yüzü 2 ay da porselen gibi oldu kan testi düzenli testler yaptırıyodu sizde bir araştırın derim.reçeteyle alınırsa belki ind olur ... bilginize :)
Bilgi için teşekkürler :)

Cnm. çok tşk.ler hemen bugün başlıycam 34 yaşındayım ne yaptıysam bir türlü kurtulamadım şu sivilcelerden umarım faydası olur
Umarım :) Güzel haberlerini bekliyorum .

Tatlım tavsiyen için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim. Yağlı ve ince cilt tipim var. İnşallah iyi gelir.

En azından kimyasal yerine doğal kullanmış oluruz. :)

Bu sivilce sornunu benimde bashima bela kizlar (((( denemedigim bir shey kalmadi amma yinede kecmiyoryaaaaaa((((

Limonu duymushdum amma leke yapar diye korkuyordum hic kullanmadim, simdi okuyunca siz bu kadar hevesli konushdunuz ki belde heveslendim bu gunden bashlicam bende...

teshekkur ederim yararli bilgi icin.

ben de bugün bi deniyim dedim öğlen aldım limonu elime sıka sıka sürdüm yüzüme 2 saat kadar beklettim sonra yıkadım cidden kızarıklıklar vardı cildimde azalmış, sivilcem vardı bikaç tane sönmüş çok şaşırdım. çok sivilceli ve akneli ciltler için tabi doktor kontrolü gerekli ama benim gibi adet dönemlerinizde çıkan tek tük sivilceleriniz varsa gerçekten çok işe yarıyor. bir de tonik yada gül suyu kullanın çok işe yarayacaktır eminim. bacaklarıma da sürmeye başladım bakalım ne olacak :)

Konu sahibi arkadaşşş sağol verdiğin bilgiler için:) Yüzümde çok fazla yok ama benim sorunum omuz ve sırt kısmında. O kadar çok ki kızamık gibi. Bir de bir arkadaşım kafamı karıştırdı kolların kıllı al diye halbuki rahatsız edici değildi ve sarımsıydı. Aldıktan sonra daha beter oldu kollarım isilik gibi oldu. Kendimden iğrendim yani o derece.. Acaba sırt bölgesine de iyi gelir mi bu limon:43:

Limon her derde deva! En azından doğal.. Rabbimin bizlere sunduğu en güzel nimet.. Kesinlikle zarar vereceğine inanmıyorum. Her şeyde limonu tercih ediyorum, hiçbir yan etkisini görmedim..

her gece yatmadan yüzümü sabunla yıkayıp limon suyu sürüyorum başta kısım kısım yakıyor bazı bölgeleri ama rüzgar yapınca geçiyor. :) sonra da yatıyorum sabah kalkıp yine sabunla yıkıyorum. gerçekten etkili. henüz 3 gündür yapıyorum ama etkisini gördüm. mutlaka deneyin kızlaaaaaar :)

merhaba. bende birçoğumuz gibi denemediğim tedavi kullanmadığım ilaç kalmadı diyeceğim :) ne iğrenç şeyler yedim yuttum bunun için bilemezsiniz :) konu sahibi arkadaşımdan sakıncası yok ise limonu kullanmadan önce ve sonraki halinin resimini rica ediyorum. sadece yanak çıkacak şekilde. bende şu andan itibaren başlıyorum limona :)

İnşallah

Bişey diyemem bir doktora danış istersen.

benim çektiklerimi çekmişsin neler denemedim ki 23 yaşıma griorum 20 gün sonra :9: cildimde karmadır. çenemde dolu :( bi tane alnmda, yanak kenarlarımda sivilce var... kayısı sabunu, gül sabunu kullanıodum 1 haftadır sanki iyi gelmedi gibi dove yeşl çaylı sabunuma geri döndüm bide expico hydro kullanıorum malum su bazlı şimdi
limonu seyreltmeden mi direk yüzüne mı kullanıosun ?
yoksa limonu oldugu gibi sürüp yatıomusun
sürdükten sonra yıkayıp mı nemlendirici sürüosun yoksa öylece üstüne mi ?
çok soru sordum affet
:9:
dove la yıkasam gül suyu sonra limon suyu sürsem olur mu ? yağıda var bende mesela :)
cvplar için şimdiden saol
:9:

Son düzenleme:
Back
X