• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.402
498
Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)

Aynı dertten muzdaribim sivilceler ve izler :( Bende birçok yöntem krem maske vs denedim hafif lekelerimde açılma oldu şükür ama tamamen yok olmadı. Bende deneyeyim bakalım yarın limon alıp inşallah benimde derdime derman olur :) Teşekkür ederim paylaştığın için.

limon gerçekten çok etkili bende bi süre denemiştim ve çok işe yaramıştı. bacaklarımdaki batık lekeleri geçti limon sayesinde. yüzümede inanılmaz etki etti bende tavsiye ederim herkese. ellerimede sürüyorum ben hem tırnaklarım güçleniyo hemde ellerim bembeyaz oluyo :)

Bu güzel tavsiye için teşekkür ederim...
Rica ederim :)

Canım yağ bezeleri için de etkili olurmu acaba
Evet evet kesinlikle küçüldüğünü fark edeceksin .

benım de bacaklarımda batık lekeleri var onlara da iyi gelir mi acaba?
Evet kesinlikle . Tuzla karıştırıp bacaklarına masaj yaparsan daha etkili olur :)

Aynı dertten muzdaribim sivilceler ve izler :( Bende birçok yöntem krem maske vs denedim hafif lekelerimde açılma oldu şükür ama tamamen yok olmadı. Bende deneyeyim bakalım yarın limon alıp inşallah benimde derdime derman olur :) Teşekkür ederim paylaştığın için.
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum :)
limon cildi yakmaz mı ama?
Sürdüğün ilk dakika biraz yanma oluyor ama sonra geçiyor çok hassas değilse cildin sorun yaratmaz .

ben de dusundum ama ayni anda baska bisey kullanmiyosan, yani boyle cildi soyan ilaclar falan, yakmaz bisey olmaz.

beyaz tenlilerin de cildi açılırsa iyice :/
Sonuçta ne kadar açılabilir ki genetik faktörlerde etkili belki en fazla 1 ton açılır .

denemeye başlayım o zaman gelsin limonlar :)
Aynen öyle :)

limon gerçekten çok etkili bende bi süre denemiştim ve çok işe yaramıştı. bacaklarımdaki batık lekeleri geçti limon sayesinde. yüzümede inanılmaz etki etti bende tavsiye ederim herkese. ellerimede sürüyorum ben hem tırnaklarım güçleniyo hemde ellerim bembeyaz oluyo :)

Evet kesinlikle elimde kalanı ellerime sürdüğümde çatlamasını da engelliyor, nemlendirici kremimin içine de birkaç damla limon sıktım oda iyi geliyor :)

evet benmde sivilce problemlerim cok oldu birsürü ürün kullandım ama nafile .. en etkili sey limonu alın yüzünüze sıkın arkadaslar kurutuo gayet ve canlandırıo yuzu =)

Canım senin cilt tipin nasıldı ki...hassas benimki ve cit derim ince...bundan daha da inceltir ve geri döünlmez sonçlara yol açar diye korkuyorum.bi bilgin var mı

Ayy konu sahibi arkadaş içime su serptin Allah ne muradın varsa versiiinnn :) Hemen deneyeceğim. Bende 20 yaşındayım yıllar yılı çekiyorum ve artık ergenlik döneminden kaynaklı bir durum olduğunu da düşünmüyorum.. Denemediğim ürün, kullanmadığım ilaç kalmadı. Kısa vade de etki sonra yine aynı hüsran.. İnşallah bu sefer işe yarayacak en güzel doğal yöntemler öyle değil mi? Çok teşekkür ederim denemeden daha mutlu oldumm :)))

Canım senin cilt tipin nasıldı ki...hassas benimki ve cit derim ince...bundan daha da inceltir ve geri döünlmez sonçlara yol açar diye korkuyorum.bi bilgin var mı

Canım benim cildim yağlı yağlı olmasına rağmen kullandığım ürünlere karşı hassasiyet gösteriyor .
Kullan kullandıktan sonra nemlendirici kullan duruma göre günaşırı da kullanabilirsin .

Back
X