Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

kardeşimin hikayesi- Zülfü Livaneli çokta diğer şaheserleri gibi şaheser olmayan ama bana bile aşka bak dedirten ve aşkı kusursuz kelimelerle ifade eden kitap.
Çok ama çok etklendim hikayenin sonunda
İlk 250 sayfa zor ilerliyor uyarmadı demeyin ama sabredin :KK1:
aynen..ben de sonunda çok etkilendim sonlarda bitsin istemedim bittiğinde de bütün gün aklımdan çıkmadı :)

kızlar yeni kitaplarım melek 3lemesinde hadese başlıcam bu gece aynı zamanda sonsuz aşkada başladım

Eki Görüntüle 1169165
bayılıyorum fantastik kitaplara
siz neler okuyorsunuz?

Tess Gerritsen- Sona Kalan bitti sonunda Jack London - Beyaz Diş'e geçtimm :KK68:

Tess Gerritsen- Sona Kalan bitti sonunda Jack London - Beyaz Diş'e geçtimm :KK68:

redcim bişey sormak istiyorum sana cnm
tess in kitaplarını o kadar çok merak ediyorumki
ama daha önce hiç korku gerilim cinayet tarzı romanlar okumadım
acaba başlangıç olarak okurken beni çok fazla sıkmayacak hangi kitabımı önerirsin ?

redcim bişey sormak istiyorum sana cnm
tess in kitaplarını o kadar çok merak ediyorumki
ama daha önce hiç korku gerilim cinayet tarzı romanlar okumadım
acaba başlangıç olarak okurken beni çok fazla sıkmayacak hangi kitabımı önerirsin ?

canımm Tess tıbbi gerilim yazarı Kendisi de gerçekte cerrah. "Sona kalan" kıtabında agır akan yerler vardı ama ummadıgın taş baş yarar misali karakterlerin içinden acayıp özellikler cıkıyor. bir yandan da öğretici kitap. Tess'in "Cerrah" kitabı da çok guzel . TEssin Çok kıtabını okumadım ama pişman olmayacagın yazarlar olarak Jean Christophe Grange, Dan Brown, Harlan Coben, Sir Conan Doyle yazarlarından kitap önerebilirim. Ama beni ayrı olarak etkileyen Harlan Coben- Oyunbozan kitabıydı.. Bir başla gerisi geliyor zaten İnşaallah beğenirsin sende :KK1::103:

canımm Tess tıbbi gerilim yazarı Kendisi de gerçekte cerrah. "Sona kalan" kıtabında agır akan yerler vardı ama ummadıgın taş baş yarar misali karakterlerin içinden acayıp özellikler cıkıyor. bir yandan da öğretici kitap. Tess'in "Cerrah" kitabı da çok guzel . TEssin Çok kıtabını okumadım ama pişman olmayacagın yazarlar olarak Jean Christophe Grange, Dan Brown, Harlan Coben, Sir Conan Doyle yazarlarından kitap önerebilirim. Ama beni ayrı olarak etkileyen Harlan Coben- Oyunbozan kitabıydı.. Bir başla gerisi geliyor zaten İnşaallah beğenirsin sende :KK1::103:

teşekkür ederim canım haklısın biryerden başlamak lazım ne kadar korksamda :18::18:

d&r deki siparişim gelmişş yuppi almaya gidiyorummm en sevdiğim şey 1. kitap 2.si de parfüm siparişi geldiği andaki mutluluğum.

hayırlı ramazanlar yeni kitaplarım okunmayı bekliyor.Sizin başucu kitaplarınız hangileri? $10492234_591510277627946_86074574099274330_n.jpg $10487566_591510257627948_8430125684144118911_n.jpg $10457579_591510220961285_3575528462094000006_n.jpg

$10488182_590574461054861_4081823249969687230_n.jpg
Sonunda serimin 3. kitabına geçtim harika bir seri tavsiye ederim

Cehennem - Dan Brown okuyorum hala.
Hala diyorum vakitsizlikten bitiremedim çünkü.
Gayet güzel yine akıcı, bu sefer tam olayların ortasından başladığı için yazarın diğer romanlarından biraz daha farklı geldi.

Cehennem - Dan Brown okuyorum hala.
Hala diyorum vakitsizlikten bitiremedim çünkü.
Gayet güzel yine akıcı, bu sefer tam olayların ortasından başladığı için yazarın diğer romanlarından biraz daha farklı geldi.

birimiz cennet birimiz cehennem okuyor ne güzel :KK1:
Dan Brown raflarda çok ilgimi çekiyor canım ama nedense hep ağır bir kitap izlenimi yaratıyor bende .keyifli okumalar

birimiz cennet birimiz cehennem okuyor ne güzel :KK1:
Dan Brown raflarda çok ilgimi çekiyor canım ama nedense hep ağır bir kitap izlenimi yaratıyor bende .keyifli okumalar

😃😃 okumaya fırsatım olmamıştı hiç gerçi hala fazla yok 😄 ama bnm gibi ufacık durgunluktan sıkılıyorsan tam sana göre gerçekten çok akıcı olayın ortasından başlayıp flashback yapan filmler gibi çok güzel gidiyor. Cennet kmin bu arada güzel mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😃😃 okumaya fırsatım olmamıştı hiç gerçi hala fazla yok 😄 ama bnm gibi ufacık durgunluktan sıkılıyorsan tam sana göre gerçekten çok akıcı olayın ortasından başlayıp flashback yapan filmler gibi çok güzel gidiyor. Cennet kmin bu arada güzel mi?

aslında denemek lazım haklısın
benim cennet Aleksander Adernetto nun melek serisi nin 3. kitabı cnm
1.hale
2.hades
3.cennet
çok güzel sürükleyici akıcı kitap muhteşem bir aşk var içinde

aslında denemek lazım haklısın
benim cennet Aleksander Adernetto nun melek serisi nin 3. kitabı cnm
1.hale
2.hades
3.cennet
çok güzel sürükleyici akıcı kitap muhteşem bir aşk var içinde

3. Kitaba geldiğine göre beğenmişsin 😄 bundan sonra sırada yüzyıllık yalnızlık var benim için 😄

3. Kitaba geldiğine göre beğenmişsin 😄 bundan sonra sırada yüzyıllık yalnızlık var benim için 😄

evet canım çok sevdim fantastik ve mitolojik kitapları çok seviyorum
sırada 2 sinden biri var oku bak konuları çok ilgi çekici benim için öl de seri 3 kitap cnm

$10492234_591510277627946_86074574099274330_n.jpg $10457579_591510220961285_3575528462094000006_n.jpg $10487566_591510257627948_8430125684144118911_n.jpg

Cemalnur Sargut- Allahıma Sefere Çıktım bitti. Çanta kitabım olan Franz Kafka - Dönüşüm'ü de yarıladım ama hemen bıtırmeye niyetim yok.Dışarda Biryerlerde sıra falan beklerken iyi oluyor onu okumak :KK1: Elimde 9 kitap var onları bıtırmeden yenı kıtap almıcamm ( Yalaaaann yine alıcam kesin kitap açgözlüsüyüm ben )

X