Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

cesaretimi toplayacagımmmm yaa özendim valla :KK1: artarda okudugum Harlan Coben vardı seri sayılır mı bilmiyorum :KK53: şu aralar tek odaklandıgım Hüsnü Arkan ın kitapları. oturdugum sehırde bulamıyorum, cazip geliyor. Adamın sarkılarına da hastaydım, bir kitabını okudum dıgerlerını de almam lazım. Onu da seriden saydım gitti o zaman :KK1:
Ah o Canan Tan yok mu üslubu guzel kendi güzel kadın :KK43:bu ara mevsım geçişiydi falan derken ufak caplı depresyon atlattım,canan ablayı yakın zamanda okumaya yanaşamam kendime güvenemiyorum :KK1:

yani olabilir bende mesela sinan akyüzün canan tanın tüm kitaplarını okudum sevdiğim yazar olunca bir kitabını sevince hepsini okumak istiyor insan
fantastik seviyorsan ve mitolojik sana muhteşemm bi seri önerebilirim başka dünyalara uçupp gidersin pc cast tanrıça serisi beni seriye bağlayan kitap dizisi

sana bişiy diyimde şaşır o zaman :KK1::KK1::KK1: kargo ödeyen kitaplar bile var 4 lirayaaaaa ben 9 kitabı 60 liraya aldım kargoda vermedimmmmmm

gayeet iyi yaa Caner Taslaman ve Emre Dormanı da buldum. Hatta Hüsnü Arkanın 2 kitabını daha buldum. İyice bi inceleyim şu siteyi çok hosuma gıttı:21:

gayeet iyi yaa Caner Taslaman ve Emre Dormanı da buldum. Hatta Hüsnü Arkanın 2 kitabını daha buldum. İyice bi inceleyim şu siteyi çok hosuma gıttı:21:

aynen canım acayip ucuz kapıda ödemede var ama siparişlerinden sipariş durumunu kontrol etmeyi unutma ya emaıl yada telefonla sms yada arama seklınde siparişini onaylatman gerek

yani olabilir bende mesela sinan akyüzün canan tanın tüm kitaplarını okudum sevdiğim yazar olunca bir kitabını sevince hepsini okumak istiyor insan
fantastik seviyorsan ve mitolojik sana muhteşemm bi seri önerebilirim başka dünyalara uçupp gidersin pc cast tanrıça serisi beni seriye bağlayan kitap dizisi

bu aralar yakın tarhie harmanlanmış romanlar ve tasavvuf üzerinde gidiyorum ama ekledim listeme. bayaa da kalabalıklaştı hala araştırmalarım devam ediyor:KK1:

aynen canım acayip ucuz kapıda ödemede var ama siparişlerinden sipariş durumunu kontrol etmeyi unutma ya emaıl yada telefonla sms yada arama seklınde siparişini onaylatman gerek

dikkat edicem canım üye olayım ben bu aksam. birde okuoku.com diye birşey duymuştum ona da bakayım. kitap diyince gözüm dönüyo yaa :KK53: veeee kpss kitapları da varmışş ayy cok ısıme yarayacak cok teşekkur ederımm :KK54::KK54:

Son düzenleme:
dikkat edicem canım üye olayım ben bu aksam. birde okuoku.com diye birşey duymuştum ona da bakayım. kitap diyince gözüm dönüyo yaa :KK53: veeee kpss kitapları da varmışş ayy cok ısıme yarayacak cok teşekkur ederımm :KK54::KK54:

rica ederim cnm ne demek bende senın dedıgıne bakayım :KK16:

rica ederim cnm ne demek bende senın dedıgıne bakayım :KK16:

canım bu arada şimdi araştırırken buldum. okuokucom da kargo ödeyen kitap varmış. yanlarında yazıyor mesela o kıtaplardan bırını sepete atınca kargo parası ödemiyormuşsun. şimdi keşfettim bende paylaşmak istedim :KK1:

canım bu arada şimdi araştırırken buldum. okuokucom da kargo ödeyen kitap varmış. yanlarında yazıyor mesela o kıtaplardan bırını sepete atınca kargo parası ödemiyormuşsun. şimdi keşfettim bende paylaşmak istedim :KK1:

evet canım benım verdıgım sıtedede var ondan :)

Ayşe Kulin dönüş bitti.
cok beklentim vardı ama. sonunun bitişi pek tatmin etmedi beni.
ama güzel bi kitapmıydı dicek olursanız. aman aman degildi.
ama bu hatunun kitaplarını nedense 2-3 günde bitirmeden raht edemiyorum. bagımlısı oluyorum.
he bide Canan Tan'ım var onunda kalemi cok güzel :KK14:

Akşamda Ve dağlar yankılandı kitabıma gecicem :KK53:

funda mentaloğlu si*tirgitli aşklar bitti

Hüsnü Arkan - Menekşeler Atlar Oburlar. Hüsnü abinin okudugum bu 3.kitabı. Hedefim tüm kitaplarını yutmak :KK1:

ouuuu geçen gün gördüm kitapçıda bende merak ediyorum bende alıcam :KK1:

2 günde okudum bitti ama ilk defa kahkaha attım kitap okurken millet bakıo ne gülüo bu deli diye çok eğlendim :KK1::KK9:
ama şöyle söyliyim kitapta çok argo var birazcık törpülenmişte olsa beni rahatsız etmedi eğlenceli yani ama aykırı bi kitap :KK24::KK24:

2 günde okudum bitti ama ilk defa kahkaha attım kitap okurken millet bakıo ne gülüo bu deli diye çok eğlendim :KK1::KK9:
ama şöyle söyliyim kitapta çok argo var birazcık törpülenmişte olsa beni rahatsız etmedi eğlenceli yani ama aykırı bi kitap :KK24::KK24:

şimdi daha da dikkatimi çekti :KK1: kadın argosu erkeklerinkine göre daha matraK oluyor. en yakın zamanda ediniyorumm bende :KK76:

kardeşimin hikayesi- Zülfü Livaneli çokta diğer şaheserleri gibi şaheser olmayan ama bana bile aşka bak dedirten ve aşkı kusursuz kelimelerle ifade eden kitap.
Çok ama çok etklendim hikayenin sonunda
İlk 250 sayfa zor ilerliyor uyarmadı demeyin ama sabredin :KK1:

alexsandra adernetto hale okuyorum uzun zamandır kitaplığımda beni bekleyen çok severek aldığım kitabıma sonunda başladım
bu arada kitap 3 seri arkadaşlar.

$267822_250465754967589_1764402_n.jpg hale bitti bir solukta okudum elinde 2. kitabı hades olan varsa almak ısterim
$98206_B.jpg şimdide buna başladım pc cast harika bir yazar bence

Son düzenleme:
X