• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Revizyon icin ilhan egilmezi tek gecerim. Gorusmenizi tavsiye ederim.
Merhabalar . Her yerde her yorumunuzda İlhan Eğilmezden bahsetmişsiniz. İnanmak istiyorum gerçekten bu fiyata güzel bir revizyon ameliyatı geçirebileceğime. Siz ameliyat oldunuz sanırım kendisine. Resim atabilmeniz mümkün mü?

Merhabalar . Her yerde her yorumunuzda İlhan Eğilmezden bahsetmişsiniz. İnanmak istiyorum gerçekten bu fiyata güzel bir revizyon ameliyatı geçirebileceğime. Siz ameliyat oldunuz sanırım kendisine. Resim atabilmeniz mümkün mü?
birazdan link atacagim bir gonderiye eklemistim forumda. bide instagram acmis doktorum orada da before afterlari koymus.

burdaki sayfaya yuklemistim bakabilirsiniz. bi de instagram acmis ilhanegilmez hesap adi, orda da before afterlari var hastalarin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-burun-duzelirmi-resimliiiii.1099495/page-3

Bu fiyatlar ne böyle.
Bunları gördükçe ilk ameliyati hiç mi olmasam diye düşündüm resmen.
Dolar artışı en çok onları etkilemiş sanirim...
Allah revizyon olacakların yardımcısı olsun.

Arkadaşlar ben size benim başıma geleni yazacağım sakın bu doktora gitmeyin. Tabi isterseniz gidin ama siz bilirsiniz. Medilcalpark da kendisi estetik cerrah olup muayene sırasında tek kelime etme tenezzülünde bulunmayan. Bunun ile birlikte dalga geçer gibi seni ameliyat etmek istemiyorum diyen. 6.500 TL ücrette ucuz diyen bir doktor. Ben eve yakın diye kendisine gidip bir görüşeyim dedim ki takip de ediyordum kendisini gittim. İçeri girer girmez neyiniz var dedi. Ben de estetik için geldim dedim. Ki kapısında estetik cerrah yazıyor neyiniz var demesi ilk komik geldi bana :) sonrasında asistanı içeri girdi bir görüşen ameliyat olmaya karar vermiş biz indirim yapamıyoruz ama dedi ona ki bu olaylar benim yanımda olıyor ben görüşmeye gelmişim asistan hatta biraz dhaa kaldı.Muayene yapmadı. Ben o muayene yapmayınca kendim burunumun tüm daha önce gittiğim yere dayanarak anlattım işte orta derili üst alt kalın derili solla hafif yatık bunları dedim tek dediği nefesinde sorun var mı oldu yok nefesimde dedim ki orada bir bakalım bizde demesi lazımdı demedi yani tuhaf. Sonrasında ön kısım kalın derili oranın çok inceltilmesi lazım .Bayagı dedi bana ardından bir kızın instragramdan kendi yaptığı burunu gösterdi alaka yok yalnız ben de ona bana benzeyeni gösterdim ona yoo benim gösterdiğim daha çok benziyor dedi. Diyorum ya alakası yok ama ağzımı açmadım.Sonrasında 20 aydır buradayım ben ayda 30-40 ameliyat yapıyorum. İki senede sonra Ataşehirdemuayene açacakmış kendisi beni ne ilgilendiriyorsa tabi. Pendikte oturuyormuş bırde bilgi olarak nerden geldiğimi sorunca kendi dedi. Bu da gereksiz bilgi tabi o da ayrı konu. Nasıl bir burun istediğimi anlattım. Ne verelim size dedi cümle bu yalnız bunu da ilk kez bir doktordan duyuyorum. Cem yılmazın ne verelim abime gibi oldu dedim bu direk valla ben kibarımdır normaldeama tutamadımkendimi bunu bana diyince şaşırdım yani.Dedim doğal olsun doğal bir burun istiyorum.Ama doğal göreli bir kavram biliyorsunuz dedim. Doğal dursun. İnsanlar karşıdan bana baktığında doğal mı acaba estetik mi yaptırmış diye kafalarında bir ikilem kalsın yüzüme yakışan bir burun olmasını istiyorum dedim. Burada bana dediği durun biz tüm profları ve doçentleri doktorları toplayalım bu nasıl bir burunmuş böyle böyle bir burun yapılır mı diye tartışalım dedi. Ben de dalga geçtiğini farkettim dedim bunu süreyya şenelde diyor bunu tanımı bence onun yazılarını takip edin dedim ben diğer doktorları bilmem dedi. Sonrasında sizin nasıl doktor seçme sansınız varsa benim de hasta seçme şansım var dedi. Sizi ameliyat etmek istemiyorum dedi.Daha sonrasında da ameliyattı varmış ona yetişmem lazım dedi.Yani kibarca da kovdu kendisi. Medilcalpark'ın doktorlarının tamamı böyle midir bilemem ama bu doktoru gerçekten boşuna o kadar okul okumuş. İnsan ilişkileri eğitimi alması şart bence . Sanıyorlar ki biz bu kadar okul okuduk doktoruz falan böyle de gider yani hastada seçerim dalga geçerim. Biz sanki hiç okul okumamışız bir şey değiliz sanıyorlar. Öyle bir hayat yok işte. Çoğunumuz belirli yere gelmiş belirli mesailer harcamış çabalamış kariyer sahibi olmuşuz . Hoş olmasak da bu ülke de ev hanımının mesleği bile kutsal bence. Evin de iyi evlat yetiştirmek için çalışıyor . Konu bağlarsam kimse kimseye bu şekilde davranamaz. Ben kendisini hastanenin genel müdürlüğündeki direktör arkadaşıma şikayet ettim. Şikayet var coma da yazacağım dalga geçer gibi karşısındaki ile kimse konuşmamalı.
merhaba, kime oldunuz?

Listem bayağı tarih oldu arkadaşlar, o yüzden kendiniz bu isimlere tekrar sorun derim. Fiyatsız görüşmeye gideceğim bir kaç doktor ismi ekleyeyim, bunlar içime sinenler şimdilik:

MEHMET BEHRAM ÇAM
ZERRİN BOYACI
EYÜP BOZKURT
DİLAVER ÖZTURAN

TAHA TANYELİ
ERSİN ÜLKÜR
FATİH DAĞDELEN
SEZGİN ÖZTÜRK

ZERRİN BOYACI VE EYÜP BOZKURT ile Pazartesi günü görüşmem var, güncellerim gelişmeleri.
Bu doktorlarla ilgisi olan varsa, bilgilendirirse çok sevinirim.
Ders
Listem bayağı tarih oldu arkadaşlar, o yüzden kendiniz bu isimlere tekrar sorun derim. Fiyatsız görüşmeye gideceğim bir kaç doktor ismi ekleyeyim, bunlar içime sinenler şimdilik:

MEHMET BEHRAM ÇAM
ZERRİN BOYACI
EYÜP BOZKURT
DİLAVER ÖZTURAN

TAHA TANYELİ
ERSİN ÜLKÜR
FATİH DAĞDELEN
SEZGİN ÖZTÜRK

ZERRİN BOYACI VE EYÜP BOZKURT ile Pazartesi günü görüşmem var, güncellerim gelişmeleri.
Bu doktorlarla ilgisi olan varsa, bilgilendirirse çok sevinirim.
Hayatımın hatası Eyüp bozkurt

Gercekten mı be gıbı bir sorun uasadınız
Dar ama kavisli burnum vardı. Şimdi önü kocaman yine kavisli bir burnum var... ve iki kaşımın ortasındaydı burnum artık sağa doğru kaydı ve sol taraftan asla nefes alamıyorum.. kapısının önünde bekleyip her geleni hata yapmasın diye göndermek istiyorum resmen. Hadi nural iyiyimiş üstelik fiyatı da yarısı kadar neredeyse.. şaka gibi keşke daha önceden öğrenebilseydim keşke..

Ders

Hayatımın hatası Eyüp bozkurt

Ben de vazgeçtim kendisinden, insta'da şova dökenlere güvenemiyorum, 1 iyi deniyorsa 5 kötü deniyor risk alamayacağım, sağlık önceliğim olduğu için. Daha kurumsal bir yer ile görüşmeye gideceğim yarın ve son kararımı vereceğim. Ne gibi problemler yaşadınız acaba?

Dr Mirza Fırat için asistanıyla görüştüm bugün. 2019 revizyon randevuları doluymuş. Mümkün değil diye düşünüyorum. Bence revizyon yapmak istemiyor.Alparslan Yıldırımla görüştüm. Onda da 11 Mayıs’tan önce randevu bulamadım. Ameliyat için de görüşmeden iki ay sonrasına gün veriyormuş. Bu piyasa ne ara böyle oldu ya. Herkesin mi burnu sorunlu:KK43:(

Onu asla önermiyorum gitmediniz umarım.

arkadaşlar 10 bin biriktirdim revizyon için önerebileceğiniz Ddr varmı mümkünse istanbul ve estenetikci olsun kbb istemiyorum

Back