• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Niye beklentiyi dusuk tutuyor biliyormusunuz. Buyuk beklentiyle ameliyata giren hastalar ameliyat sonrasi hayal kirikligina ugramasin diye. Sonrada minicik bir kusurda doktoru yerden yere vuruyorlar. Benim burnumda kalin derili genis ve ucu etliydi. Doktorum basindan soyledi. Buna kendimi hazirladim. Cok memnunum simdi. Kimse anlamiyor ameliyat oldugumu herkes genclessmissin diyor sadece.
Evet bunu asistanı da söyledi ve taktik başta hoşumuza gitmese de çok doğru bence.

Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.

Y65dX2.jpg
Ahmet İslam 'ın fiyat bilgisini vereyim ben bir de sizlere . Nefes sorunuz var ise 8.500 TL Nefes sorununz yoksa 8.00 bin tl

Ben Volkan kahyaya oldum 7.000 tl ödedim son kuruşuna kadar helal olsun 20.000 bine yapan doktorlardan fersah fersah iyi bir burun yaptı şükür. Demem o ki fiyat kaliteyi belirlemiyor arkadaşlar:super:
Nasıl aonuçtan memnun musunuz ? Özelden fotoğraf atabilir misiniz öncesi sonrası ?? Çok kararsısım hiç örnek göremedim yazın yaptırmayı düşünüyorum ama

Ben daha olmadım canım âmâ üç isim icinden secim yapacağım ahmet islam mustafa karaca hakan gencesimdi kafamda süzüp doktorlarin arti ve eksi olabilecek yanların çıkartıp son bir kez üç u ıle
Görüşme yapıcam bu üç doktora gidip bak derimm ticari kaygi lari yok bu üç isimin yaptıkları burunları n arkasında duracak karakter leri var ben gorusmeler de bunu anladım hattâ ben ıki aydır çok üzülüyordummm burunun önden çok sorunlu bir sorunn olur mu ikinci ameliyat falan çünkü ben buıki ayda çok doktor gezdim hep ticari bakanlara denk geldim bugün ahmet islam bana dedi ki uzuldugun şey türkiyenin burun yapısı uzulme türkiye de hemen herkes etli kalın derili ve kemerli buruna sahip ıyı bir cerrrah ıyı burun yapıyorsa bu ülkede aç kalmaz doktor bu kadar ticari bakmamali senin burunun türkiyenin genel genetik yapısına sahip dogal bir burun sana yapılır dedi bu üç isime bence sende bak yaptırmasan da bu isimlere daha sonra gidecegin doktor lar için kiyaslama yapmış olursun ben üç ünden birine olacamm karar verip bu hafta

Ben de bana yazdın sandım :) cevap verdim. Burun estetiği ile son bilgileri de vereyim ben sizlere çünkü burun için girdim çok olmam herhalde buralarda kalın derili arkadaşlar benim gibi ameliyattan önce en az bir kez veya iki kez cilt bakımını yaptırması gerekiyormuş ameliyatta girmeden önce bu ödemler için önemli imiş. A vitaminli krem ve gıdalar tüketmeli. E vitaminli krem ve gıdalara ağırlık verip tüketmemek lazımmış. Bir de önemlisi teknikte karma rinoplasti profil rinoplasti olması. Piezo değil arkadaşlar bu son dönem çok kullanıyor yalnız teknik değil o yöntem de değil bir makine alet o yurt dışında çoktandır kullanıyor ve her ameliyat için değil zorunlu oldukça kullanıyor . Kemik ve kıkırdak yapısını etkileyen bir durum .( Yurt dışında birçok makale okudum burun estetiği hakkında son iki ay da ) Etik olmasa da bu dört doktordan uzak durun Ömer Faik Sagun Mehmet Doğru İlker Koçak Bülent Koç . Mehmet Doğru, İlker Koçak ,Bülent Koç beni instadan kendileri ekledi. O dönem hatta Volkan Kahya ile görüşüyordum ben fiyatını sordu Mehmet Doğru etik olmaz dedim fiyatı söylemedim. Kendileri burun estetiği arayan doktorlardan uzak durun derim. Defne Hanım var o da kendi hasta arıyor.
Mehmet Doğru beni ikna etmeye çalıştı ben doktoruma güveniyorum dedim engelledim kendisini. Ömer Faik sagun'a gelince yazmıştım zaten bir gidip tasarım yaptırdınız da kendisine asistanları hemen satış kapama yapmaya çalışıyor size ne zaman ameliyat tarihi verelim size ne zaman olacaksınız gibisinden ki benim gittiğim doktorlardan üç tanesi direk kendi de bunu bana yaptı . Satış kapama yapılması da hoş değil bu tarz doktordan da nacizhane tavsiyem uzak durun. O esnada benim gibi acaba gün alsam mı diye düşünmeye başladığınız da doktor size güven vermediyse kırmızı çizgi cümleleri var estetik doktorlarının onu söyleyin hemen sizden vazgeçiyorlar zaten. Ben çok takıntılıyım. Burunda bir şey olursa ameliyattan sonra intihar seviyesine gelirim derseniz adamlar direk sen bir düşün haber ver diyor. Bu doktorların kırmızı çizgi cümlesi sizi hemen rahat bırakıyorlar. anından :) Volkan Kahya'ya gelince adam harbi o doğru ama asistanları sizi boş bırakıyor . Ameliyat günü alan hasta ben şekil yani tasarımdan sonra beni arayıp soran olmadı hastaya bırakıyorlar kararı bu doğru yaklaşım yalnız şunu asistanları doktor atlıyor. O arada çok doktor oluyor birisi sizin kafanızı karıştırıyor. Çevreniz keza öyle en azından arayıp tasarımdan sonra nasıl tasarım üzerinden rötüş yapalım mı demeleri lazım. Bana demediler. Ben kendim aradım kendim sordum bunu Volkan Kahyanin asistanları bence yapmalı. Takibi bırakıyorlar. Peşin peşin ayağına gelmiş hastalara yapılmalı bence ben peşin peşin ayağına gitmiştim çünkü tek ona gittim o ara tek ona yaptıracaktım. Tasarımdan sonra arayan soran olmadı. O ara da farklı doktorlar çıktı kafam karıştı . Hasta size peşin peşin ayağınıza geldi ise bence bu hasta size yaptıracak zaten diye bakmaları ve takibi bırakmamaları lazım diye düşünüyorum uzun uzun yazdım inşallah yardımcı olmuşumdur.

Merhaba, iletişim bilgileri;E-5 Harem Yolu Üzeri, Kosuyolu/Kadiköy 34718 Istanbul
Tel : (0216) 544 66 66 . Ameliyatla ilgili detaylı bilgiye www.revizyonrinoplasti.com dan ulaşabilirsiniz. Ameliyat ücreti estetikle beraber deviasyon, burun eti problemleri olup olmamasına göre 8000-8500 TL arasında değişiyor. Sağlıklı günler dilerim.

Ben copypaste yaptım instadan yazdim ilk sonra görüşmeye gittim yanlıs anlama reklâm olmasın diye olduğu gibi yolladım şu an ılk ameliyat için fiyatı 8 bin 8 binbeş yüz dokturun insanlar fiyat araştırmasında yoruluyor toplu taşıma ayrı taksi ayrı sen muayene ücreti yüz kırk tl mustafa karadca
Karaca iki yüz tl hakan gence ücretsiz
Ben üç isimden birine karar vericem

Burad a da fiyat bilgisi vermemdeki amacli çok yorucu iş git gel bütçeye bağlı arkadaslar yorulması n diye listeye yardimci oldum.

Merhabalar forum da yeniyim konu açmayı da bilmiyorum şuan o yüzden burdan yazmak istedim. Meltem hastanesinde Gökalp Dizdar a ya da Ahmet Kepekci ye ameliyat olan var mı acaba? Bende uzun zamandır araştırıyorum listedeki hemen hemen her doktoru araştırdım henüz kafama yatan bir yer olmadı şimdi bu iki doktora takıldım onlar hakkında da hiç bir sitede bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar forum da yeniyim konu açmayı da bilmiyorum şuan o yüzden burdan yazmak istedim. Meltem hastanesinde Gökalp Dizdar a ya da Ahmet Kepekci ye ameliyat olan var mı acaba? Bende uzun zamandır araştırıyorum listedeki hemen hemen her doktoru araştırdım henüz kafama yatan bir yer olmadı şimdi bu iki doktora takıldım onlar hakkında da hiç bir sitede bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba ben asistanı ile görüşmüştüm bir arkadaş da buradan yaptırmıştı kendisine instragramdan o bayan arkadaş ile konuştum. Çokmemnundu . Ben şirketten izin alamayınca gidemedim tabi ama istersen bayan arkadaşın instragram link hesabını sana özelden yolayabilirim.

Arkadaşlar ben size benim başıma geleni yazacağım sakın bu doktora gitmeyin. Tabi isterseniz gidin ama siz bilirsiniz. Medilcalpark da kendisi estetik cerrah olup muayene sırasında tek kelime etme tenezzülünde bulunmayan. Bunun ile birlikte dalga geçer gibi seni ameliyat etmek istemiyorum diyen. 6.500 TL ücrette ucuz diyen bir doktor. Ben eve yakın diye kendisine gidip bir görüşeyim dedim ki takip de ediyordum kendisini gittim. İçeri girer girmez neyiniz var dedi. Ben de estetik için geldim dedim. Ki kapısında estetik cerrah yazıyor neyiniz var demesi ilk komik geldi bana :) sonrasında asistanı içeri girdi bir görüşen ameliyat olmaya karar vermiş biz indirim yapamıyoruz ama dedi ona ki bu olaylar benim yanımda olıyor ben görüşmeye gelmişim asistan hatta biraz dhaa kaldı.Muayene yapmadı. Ben o muayene yapmayınca kendim burunumun tüm daha önce gittiğim yere dayanarak anlattım işte orta derili üst alt kalın derili solla hafif yatık bunları dedim tek dediği nefesinde sorun var mı oldu yok nefesimde dedim ki orada bir bakalım bizde demesi lazımdı demedi yani tuhaf. Sonrasında ön kısım kalın derili oranın çok inceltilmesi lazım .Bayagı dedi bana ardından bir kızın instragramdan kendi yaptığı burunu gösterdi alaka yok yalnız ben de ona bana benzeyeni gösterdim ona yoo benim gösterdiğim daha çok benziyor dedi. Diyorum ya alakası yok ama ağzımı açmadım.Sonrasında 20 aydır buradayım ben ayda 30-40 ameliyat yapıyorum. İki senede sonra Ataşehirdemuayene açacakmış kendisi beni ne ilgilendiriyorsa tabi. Pendikte oturuyormuş bırde bilgi olarak nerden geldiğimi sorunca kendi dedi. Bu da gereksiz bilgi tabi o da ayrı konu. Nasıl bir burun istediğimi anlattım. Ne verelim size dedi cümle bu yalnız bunu da ilk kez bir doktordan duyuyorum. Cem yılmazın ne verelim abime gibi oldu dedim bu direk valla ben kibarımdır normaldeama tutamadımkendimi bunu bana diyince şaşırdım yani.Dedim doğal olsun doğal bir burun istiyorum.Ama doğal göreli bir kavram biliyorsunuz dedim. Doğal dursun. İnsanlar karşıdan bana baktığında doğal mı acaba estetik mi yaptırmış diye kafalarında bir ikilem kalsın yüzüme yakışan bir burun olmasını istiyorum dedim. Burada bana dediği durun biz tüm profları ve doçentleri doktorları toplayalım bu nasıl bir burunmuş böyle böyle bir burun yapılır mı diye tartışalım dedi. Ben de dalga geçtiğini farkettim dedim bunu süreyya şenelde diyor bunu tanımı bence onun yazılarını takip edin dedim ben diğer doktorları bilmem dedi. Sonrasında sizin nasıl doktor seçme sansınız varsa benim de hasta seçme şansım var dedi. Sizi ameliyat etmek istemiyorum dedi.Daha sonrasında da ameliyattı varmış ona yetişmem lazım dedi.Yani kibarca da kovdu kendisi. Medilcalpark'ın doktorlarının tamamı böyle midir bilemem ama bu doktoru gerçekten boşuna o kadar okul okumuş. İnsan ilişkileri eğitimi alması şart bence . Sanıyorlar ki biz bu kadar okul okuduk doktoruz falan böyle de gider yani hastada seçerim dalga geçerim. Biz sanki hiç okul okumamışız bir şey değiliz sanıyorlar. Öyle bir hayat yok işte. Çoğunumuz belirli yere gelmiş belirli mesailer harcamış çabalamış kariyer sahibi olmuşuz . Hoş olmasak da bu ülke de ev hanımının mesleği bile kutsal bence. Evin de iyi evlat yetiştirmek için çalışıyor . Konu bağlarsam kimse kimseye bu şekilde davranamaz. Ben kendisini hastanenin genel müdürlüğündeki direktör arkadaşıma şikayet ettim. Şikayet var coma da yazacağım dalga geçer gibi karşısındaki ile kimse konuşmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ameliyat olmak istiyorum ama kime daha karar veremedim Süleyman Tas istiyordum ama ucmus adam. Daha gecen yil 13000 tl demisti bana ne ara 20 000 tl olmus. Saka gibi resmen! Biraz düsüneyim demeden fiyat degisiyor. Bu gidisle hic olamayacagim

Ben copypaste yaptım instadan yazdim ilk sonra görüşmeye gittim yanlıs anlama reklâm olmasın diye olduğu gibi yolladım şu an ılk ameliyat için fiyatı 8 bin 8 binbeş yüz dokturun insanlar fiyat araştırmasında yoruluyor toplu taşıma ayrı taksi ayrı sen muayene ücreti yüz kırk tl mustafa karadca
Karaca iki yüz tl hakan gence ücretsiz
Ben üç isimden birine karar vericem

Burad a da fiyat bilgisi vermemdeki amacli çok yorucu iş git gel bütçeye bağlı arkadaslar yorulması n diye listeye yardimci oldum.
Canım ameliyat oldun mu

8-9ay önce 20 bindi bende ücreti tekrar sordum 5500 euro dediler çok kısa sürede çok artıyor fiyatlar.
Aynen öyle çok abartılı fiyatlar o paraya ikinci arabamı alırım yani elinde olsa bile düşünür insan çok şey yapiyolar gibi tamam yapiyolarda insanların mutluluğu yeter bir kere ayrıca makul bir fiyat koyulsa daha çok hastaya ulaşır daha çok para daha çok mutluluk ama az ameliyat çok para peşindeler

Back