Günah mı alıyorum yoksa haklı mıyım? Hiç bir şey net değil

Sanırım ben kaybolan ve geri gelemeyecek olan güvensizliğim yüzünden paranoyak oldum. Offffffffff

Çevremde ki aldatılan kadınların hikayelerini dinlediğimde;
-adamın bi anda karakteri değişti,
-çocuğuyla alakası kalmadı,
-gergin, sinirli saldırgan biri oldu,
-nereye gittiğini ya da ne yaptığını sorguladığımda saldırır gibi cevap verir oldu..
Tüm bunlar ortak cevaplar olduğu için durduk yere bu karaktere bürünen erkekten ben de şüphe duyarım.
Eşin aldatıyor mu yada aldatır mı bilemem ama çok erken hareket etmişsin.
Biraz sessizce gözlemle istersen ceyz.

3.ve 4.madde birebir aynı, sessiz nasıl kalabilirim bilmiyorum.PAzar günü şehir dışına gitmesine izin mi vereyim bu kadar şüphelenirken

3.ve 4.madde birebir aynı, sessiz nasıl kalabilirim bilmiyorum.PAzar günü şehir dışına gitmesine izin mi vereyim bu kadar şüphelenirken
Daha önce de böyle programlar yapıyor muydu? yoksa bu ilk mi? bi de bu neyin adayı ankaraya birlikte gittiği?
Ben olsaydım eğer gönderir, bi süre onun rahat davranmasını sağlar ve gözlemlerdim.
Tepki versen elinde delil yok!
Vermesen sen paranoyana engel olamıyorsun..
En iyisi bi süre rahat hareket etmesi için alan genişlet, müdahale etme derim.

Şehir dışı gitme durumu olmuyor normalde. Milletvekili adayıymış,onunla beraber bizim arabayla gideceklermiş.Siyasi çevre edinmek istiyor açıklaması bu."Ben de bir yerlere gideyim,sen gönderirmisin" diyorum. "Sen kadınsın olmaz öyle şey" diyor ve benim zaten orda şarteller attı.Gidicem de gidecem diye tutturdu adam ya

Aldatma falan var mıdır bilemem ama ben 10'dan önce eve gelmemesini doğru bulmuyorum açıkçası. Ufak çocuğumuz da var diyorsun, biraz da o ilgilensin, sen de kendine vakit ayır. Akşam 10'da eve geliyorsa ailesine hangi ara vakit ayırıyor ki? Gerçekten spor bile olsa derdi bana çok bencilce geldi.

Durum bambaşka bi yere geldi, ben mecburi olduğunu ve zaten daha önce de sık sık şehir dışına çıktığını düşünmüştüm.
Kötüye yönlendirmek asla istemem seni ama başıma gelseydi ben şunu yapardım ceyz; madem sizin arabayla gidiyor arabasına bi kayıt cihazı yerleştirir sonra gönderirdim.Tabii %100 şüpheleniyorsam çünkü bu bi risk!
Ama böylece düşündüğün gibi bişey varsa elimde delil olur,
Yoksa da eşimin gözünde "kısıtlamayan, saçmalamayan anlayışlı eş" olurdum.

telefonu ortadamı her zaman. spor salonuna misafir olarak gidebilirsin birgün sana süpriz yaptım diyerek.

Riskli değil mi sizce,ya görürse beni affetmez ki. Ama bunu elbet bir gün yapacağım nasılsa,o boyuta geldi artık. Nerelerde bulunuyor bu cihaz bilginiz varmı?

Biz iş çıkışı buluşuyoruz yarım saatliğine eve uğruyor 8-10 arası da sporda malesef

Vallahi gunahini almak istemem ama bir insan isyerine ya da spora hevesle gidiyorsa ve onceden o kadar hevesli degilse, orda hoslandigi biriyle tanismis olabilir derim.

Vallahi gunahini almak istemem ama bir insan isyerine ya da spora hevesle gidiyorsa ve onceden o kadar hevesli degilse, orda hoslandigi biriyle tanismis olabilir derim.
Ona söylemeden, sürpriz yapar gibi spor salonuna gitmek farz oldu

Riskli değil mi sizce,ya görürse beni affetmez ki. Ama bunu elbet bir gün yapacağım nasılsa,o boyuta geldi artık. Nerelerde bulunuyor bu cihaz bilginiz varmı?
dedim ya %100 şüpheleniyorsam böyle yapardım, kesin şüphelendiğim içinde riski göze alırdım.
Ama senin içinde bulunduğun durumu bilmiyorum, belki basit bi şüpheden ibarettir sen gözünde büyütüyorsundur.
internette sayfa sayfa var bu cihazlardan.
ya da konum takip edebiliyorsun cep telefonundan.. öyle bişeyde olabilir.
Eğer cihaz yerleştirme gibi bişey yapmayacaksan gönderme eşini ceyz, çok aklın kalacak belli.

Benim göndermeme gibi bir durumum yok ki gitmek için benimle kavga ediyor,bu kadar ısrarcı olduğu için çok fena şüpheleniyorum zaten. Güven ne kadar önemli bir şeymiş,ben ona kaç kere açık açık söyledim senin hayatında benimki de sana güvenmediğim için zindan oluyor,ayrılalım dedim.Onu da kabul etmiyor. İlla seneler geçecek,birbirimizden nefret eder hale geleceğiz ki öyle bitsin.

nedense, senin kuruntun gibi hissettim.. spor konusunda, daha once baslayip baslayip biraktigi icin, simdi hirs yapmis olabilir.. hem sen de gel demis..
aklina suphe bi kez dustugunden, icin rahat etmiyo.. ama oyle bsy yoksa, esinin de bi muddet sonra cildirip 'yeter artik' demesi kacinilmaz.. kim surekli guvenmez tavirlara maruz kalmak ister ki?

Şimdi ben de eskiden spora hevesle gitmiyordum. Artık hevesle gidiyorum ve 10 dan önce dönmüyorum.Bu durumda nişanlımı aldatıyor muyum ?Ufkum açıldı gerçekten.
Hayat bu kadar ezbere olmamalı.Adamı delirtmişsiniz.

Allah' ım karısını sallamayan, kafasına göre hareket eden adamları boğasım geliyor.
İnat değil mi?lastiğini patlatır yine göndermezdim.Evet gerektiğinde psikopatımda

Konu sadece spora hevesle gitmesi değil ki. Güvensizlik, onun agresifleşmesi, şehir dışına çıkmak istemesindeki ısrarcılığı vb... Tek açıdan neden bakıyorsunuz? Sadece spor olsaydı ilk başladığı an açardım ben bu konuyu

Spora sende gel vs demiş, spor konusunu bilemem ama kadınların 6. hissi kuvvetlidir- değişti diyorsun. Şehir dışına çıkması vs dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…