Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz olsanız ne yaparsınız? Beynim durduSpora sende gel vs demiş, spor konusunu bilemem ama kadınların 6. hissi kuvvetlidir- değişti diyorsun. Şehir dışına çıkması vs dikkat et derim.
Çok kötü bir cümle bu,çoook. Hala kendimde değilim.Arayıp özür bile dilemedi,açıklama bile yapmadı.Neyi örtbas ediyor niye değişti bilmiyorum. İlk defa bana böyle bir şey söyledi ve kendime gelemiyorumbi dakika ya aldatmanın "sen sebep oldun" diye bahanesi mi olurmuş! evet üstüne gitmiş olabilirsin, evet haksız yere suçlamış olabilirsin, evet evet evet.. fakat dönüp de" sen bana böyle dedin, bak ben de seni aldattım" gibi bir bahane olabilir mi? bu bahane hatayı meşru kılar mı? aldatılmamış olmanı can'ı gönülden dilerim Ceyz , ama eğer böyle bişeye bulatıysa eşin, ve kavganızı öne sürerek "senin yüzünden(!)" derse, suratına okkalı bi tokat yapıştır, olur mu...
Çok kötü bir cümle bu,çoook. Hala kendimde değilim.Arayıp özür bile dilemedi,açıklama bile yapmadı.Neyi örtbas ediyor niye değişti bilmiyorum. İlk defa bana böyle bir şey söyledi ve kendime gelemiyorum
İnşallah,teşekkür ederimhassasiyetini anlıyorum çok üzücü bir durum keşke böyle bişey olmasaydı ama dilin kemiği yok, sinirinden öyle çıkıvermiştir ağzından belki. Biraz düşünsün bakalım, sen de mümkün mertebe düşünmemeye çalış. Herşey daha iyi olur bi uyuyup uyanınca.
Bana biraz supheci davraniyorsunuz gibi geldi. Benim esim senelerdir spora gidiyor Ama gidis donus saati belli. Gerci gittigi spor salonunda kadin erkek bolumleri ayri ama niyete girmis olan firsat bulur. Eve bir geliyor kiyafetler sirilsiklam ter. Ben hic suphelenmedim. Hatta arkadaslarin esleri cok serbest birakiyorsun habire sporda diyor ama ben esimi biliyorum. Yuruyerek donuyor. Dusu evde aliyor o ter kokusuyla istese de bir sey yapamaz zaten.İşyerinde herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bizim güzel ve mutlu yuvamızda son zamanlarda neler oluyor anlayamıyorum.Aldatılıyormuyum onu da bilmiyorum.
Eşim 1-1buçuk aydır spora gidiyor.Eskiden de bir kaç kez gitti ama hiç şimdiki kadar hevesle gittiğini hatırlamıyorum.Neredeyse hiç bir dersi kaçırmıyor,öncekilerde çok ekiyordu.Bunu onunla konuştuğumda şüphelenmemi saçma buldu,"gel sen de yazıl beraber gidelim" filan diyor ama zaten kilo almaya çalışıyorum,eve geç gidiyorum ve ufak kızımız var hem anne hem baba aynı anda nasıl yalnız bırakalım onu,yazılmayacağımı biliyor.Haftaiçi 10dan önce gelmiyor eve.
Pazar günü de tutturmuş bir adayla Ankaraya gidecekmiş akşam kimbilir kaçta gelecek.Bunun için de tartıştık,sanki mecbur gitmeye. Bana bu tarz hareketleri şüpheli geliyor.Güvenim sarsılmıştı çok eskiden ve düzelemiyorum,para konusunda filan yalanlar söylemişti bu benim ona karşı bütün davranışlarıma yansıyor. Ve en sonunda delirttim adamı, "Sen böyle sadık bir insanı haketmiyorsun,hep aldattığımı düşünüyorsun. Bundan sonra göreceksin ilk fırsatta aldatacağım seni" dedi. Bu kadar agresifleşmesi,kavga çıkarması benim kısıtlamalarımdan mı yoksa biri mi var sizce? Biri varsa nasıl anlayabilirim?
Cocuk olmasa sen de git diycem ama kucukmus. Spora sadece zayiflamak isteyen gitmiyor ki. Ben bir sene gittim kizimdan once. O zaman sifir yag vardi. uc dort kilo aldim cunku kas oldu artik.
Bana biraz supheci davraniyorsunuz gibi geldi. Benim esim senelerdir spora gidiyor Ama gidis donus saati belli. Gerci gittigi spor salonunda kadin erkek bolumleri ayri ama niyete girmis olan firsat bulur. Eve bir geliyor kiyafetler sirilsiklam ter. Ben hic suphelenmedim. Hatta arkadaslarin esleri cok serbest birakiyorsun habire sporda diyor ama ben esimi biliyorum. Yuruyerek donuyor. Dusu evde aliyor o ter kokusuyla istese de bir sey yapamaz zaten.
Çok kısa sürede 12 kilo verdi,onun da akşamları eve gelince kıyafetleri ter içinde kalmış oluyor.Göbeği eridiği için hevesle gidiyor diyelim,tamam o konuda haklısınız diyelim. Peki haftasonu şehir dışında gitmeyi neden bu kadar kafasına koydu? Nuh diyor peygamber demiyor? Benim ona güvenmediğimi bile bile bunca yıldır idare ederken,beni üzecek planları varsa onlardan beni üzmemek için vazgeçerken neden bu seferkine illa gideceğim diye tutturdu? Ya hangi kadın şüphelenmez Allah aşkına. Dün akşam boşanalım dedim ve ilk defa kabul etti,buna ne diyeceksiniz? Pazartesi günü avukata gideceğim.Şüphe kadar kötü bir şey yok,umarım kimse yaşamaz bunuCanım aldatma ihtimalinden önce adamın göbek yapmış ve eritmeye çalışıyor olma ihtimalini göz önünde bulundursan. Duruma göre bazen çok üşengeç olur spor falan yapmam, bazende bir deli dürter beni aylarca gık demeden spora giderim, o sıra daha enerjik ve neşeli olurum tıpkı basketbol oynadığım dönemlerdeki gibi... Belli bir süre sonra kaslarımdaki zayıflamayı hissedebiliyorum çünkü ve bu beni rahatsız ediyor.
Hem adam gel beraber gidelim demiş, bu ihtimali bence es geç... Yaşı kaç bilmiyorum ama büyük ihtimalle ilk yaşlanma emareleri başlamış adamda o yüzden daha formda ve güçlü olduğu eski günlerini özlüyordur.
Hani biz bayanlar, yaş 30a yaklaştığında, yüüzmüde ilk çizgimizi gördüğümüzde artık 18 yaşında olmadığımızı acı bir biçimde anlar ve bir anda cilt maskeleri, kremler vs araştırmaya başlarız ya, bu erkeklerde de olabiliyor.
Yine misal ağabeyim, zayıf bir adam kendisi ama evlendikten sonra bir baktık adamın kuru bir kıçı, dal gibi bacakları ama koca bir göbeği var Nasıl bir bakış baktıysam artık, 4 aydır spora gidiyor, göbek gitti, eski kas formu yerine geldi.
Arada takıl peşine yani, hem zayıf olman spor yapmana engel değil, boyum ile kilom arasında 30 dan çok fark var benim o halde benim yan gelip yatmam gerek
Laflara gel, o niyeti bozali cok olmus bence.
Bu laf ve güvensizlik bizi boşanmaya götürüyor.Geri dönüşü yok artık...Ben kadınlar hisseder diyen taraftayım ortada bir sebeb yokken hiçbir kadın bunu takıntı haline getirmez yolunda gitmeyen birşeyler varsa ortada bir sorun oldugundan ötürüdür..
Çok erken davranmışsın biraz takibe alsaydınız keşke ama anlayabiliyorum sizi insan içine attıkça patlayacak gibi oluyor
Ama seni ilk fırsatta aldatacagım demesi hiiiç etik degil bunu bir kadın kocasına deseydi eger cinayet sebebiydi bu kadar kolay sinir anında bile zikredilebilmesi gerçekten pis kokular getiriyor burnuma
Telefonu ortada,gizlediği bir şeyler yok ama davranışları değişti.Çocukluk aşkım olduğu için onu çok iyi tanıyorum,yumuşak kalpli,iyi niyetli insan; agresif, kavgacı,sürekli dışarıda plan yapan ve ben sorguladığımda tahammülsüzleşen bir insana dönüştü
Çok kısa sürede 12 kilo verdi,onun da akşamları eve gelince kıyafetleri ter içinde kalmış oluyor.Göbeği eridiği için hevesle gidiyor diyelim,tamam o konuda haklısınız diyelim. Peki haftasonu şehir dışında gitmeyi neden bu kadar kafasına koydu? Nuh diyor peygamber demiyor? Benim ona güvenmediğimi bile bile bunca yıldır idare ederken,beni üzecek planları varsa onlardan beni üzmemek için vazgeçerken neden bu seferkine illa gideceğim diye tutturdu? Ya hangi kadın şüphelenmez Allah aşkına. Dün akşam boşanalım dedim ve ilk defa kabul etti,buna ne diyeceksiniz? Pazartesi günü avukata gideceğim.Şüphe kadar kötü bir şey yok,umarım kimse yaşamaz bunu