İşyerinde herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bizim güzel ve mutlu yuvamızda son zamanlarda neler oluyor anlayamıyorum.Aldatılıyormuyum onu da bilmiyorum.
Eşim 1-1buçuk aydır spora gidiyor.Eskiden de bir kaç kez gitti ama hiç şimdiki kadar hevesle gittiğini hatırlamıyorum.Neredeyse hiç bir dersi kaçırmıyor,öncekilerde çok ekiyordu.Bunu onunla konuştuğumda şüphelenmemi saçma buldu,"gel sen de yazıl beraber gidelim" filan diyor ama zaten kilo almaya çalışıyorum,eve geç gidiyorum ve ufak kızımız var hem anne hem baba aynı anda nasıl yalnız bırakalım onu,yazılmayacağımı biliyor.Haftaiçi 10dan önce gelmiyor eve.
Pazar günü de tutturmuş bir adayla Ankaraya gidecekmiş akşam kimbilir kaçta gelecek.Bunun için de tartıştık,sanki mecbur gitmeye. Bana bu tarz hareketleri şüpheli geliyor.Güvenim sarsılmıştı çok eskiden ve düzelemiyorum,para konusunda filan yalanlar söylemişti bu benim ona karşı bütün davranışlarıma yansıyor. Ve en sonunda delirttim adamı, "Sen böyle sadık bir insanı haketmiyorsun,hep aldattığımı düşünüyorsun. Bundan sonra göreceksin ilk fırsatta aldatacağım seni" dedi. Bu kadar agresifleşmesi,kavga çıkarması benim kısıtlamalarımdan mı yoksa biri mi var sizce? Biri varsa nasıl anlayabilirim?
Nasıl takip edeceğimi bilmiyorum ki,yeni olan bir şey de değil uzun senelerdir var güvensizlik.Bir şey olsa çıkar mıydı sizce?aslında çok erken hareket etmişsiniz, yüksek ihtimal yapmıyordur ama ben sizin yerinizde olsam aldatma lafını ağzıma hiç almam ve takip ederim, eğer şüphem varsa belli etmem takipte kalırım ona o rahatlığı veririm. bence müdahale etmeyin artık normale dönün ve yavaş yavaş izleyin, ama konunuza bakarak aldatmıyor gibi duruyor
Nasıl takip edeceğimi bilmiyorum ki,yeni olan bir şey de değil uzun senelerdir var güvensizlik.Bir şey olsa çıkar mıydı sizce?
Telefonu ortada,gizlediği bir şeyler yok ama davranışları değişti.Çocukluk aşkım olduğu için onu çok iyi tanıyorum,yumuşak kalpli,iyi niyetli insan; agresif, kavgacı,sürekli dışarıda plan yapan ve ben sorguladığımda tahammülsüzleşen bir insana dönüştübence bir şey yoktur, yani telefonunu ortada bırakıyor mu mesela
Ama atladığınız bir şey var,sporla beraber değişen kişiliği de var ortadaHiç bişey yokken ortada çok ağır suçlamalar aynı şeyi sana yaptıgını bi düşünsene spor yapmam kararı almışsın ve düzenli giitiğin için eşin onu aldattıgını düşünüyor
Telefonu ortada,gizlediği bir şeyler yok ama davranışları değişti.Çocukluk aşkım olduğu için onu çok iyi tanıyorum,yumuşak kalpli,iyi niyetli insan; agresif, kavgacı,sürekli dışarıda plan yapan ve ben sorguladığımda tahammülsüzleşen bir insana dönüştü
O cümlesi çok zoruma gitti, nasıl unuturum bilmiyorum.Sinirlendiğinde yada kavga sırasında hiç böyle bir şey söylememiştiIlk firsatta seni aldatacagim nedir yahu?
Sen bu adami takibe al ceyz. Simdilik ustune gitme. Hata yapacakmi bakalim...
Canım 30 yaşımdayım daha öncede diyetisyene gittim ama hep salladım. 1 aydır gidiyorum ve çok dikkat ediyorum spora ve diyete. Insan yaş geçince daha iyi görünmek isteyebiliyor.İşyerinde herkesin içinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Bizim güzel ve mutlu yuvamızda son zamanlarda neler oluyor anlayamıyorum.Aldatılıyormuyum onu da bilmiyorum.
Eşim 1-1buçuk aydır spora gidiyor.Eskiden de bir kaç kez gitti ama hiç şimdiki kadar hevesle gittiğini hatırlamıyorum.Neredeyse hiç bir dersi kaçırmıyor,öncekilerde çok ekiyordu.Bunu onunla konuştuğumda şüphelenmemi saçma buldu,"gel sen de yazıl beraber gidelim" filan diyor ama zaten kilo almaya çalışıyorum,eve geç gidiyorum ve ufak kızımız var hem anne hem baba aynı anda nasıl yalnız bırakalım onu,yazılmayacağımı biliyor.Haftaiçi 10dan önce gelmiyor eve.
Pazar günü de tutturmuş bir adayla Ankaraya gidecekmiş akşam kimbilir kaçta gelecek.Bunun için de tartıştık,sanki mecbur gitmeye. Bana bu tarz hareketleri şüpheli geliyor.Güvenim sarsılmıştı çok eskiden ve düzelemiyorum,para konusunda filan yalanlar söylemişti bu benim ona karşı bütün davranışlarıma yansıyor. Ve en sonunda delirttim adamı, "Sen böyle sadık bir insanı haketmiyorsun,hep aldattığımı düşünüyorsun. Bundan sonra göreceksin ilk fırsatta aldatacağım seni" dedi. Bu kadar agresifleşmesi,kavga çıkarması benim kısıtlamalarımdan mı yoksa biri mi var sizce? Biri varsa nasıl anlayabilirim?
O cümlesi çok zoruma gitti, nasıl unuturum bilmiyorum.Sinirlendiğinde yada kavga sırasında hiç böyle bir şey söylememişti
Aynı şeyi kafama taktım, aldattığını yakalarsam sen sebep oldun diyecek.Ortalık yatıştığı zaman spor salonuna gideceğim ben de.Ama sürpriz yapar gibi,öncesinde gözlemlerim bakalım ne olacakİnşallah siz yanlış anlamışsınızdır ama ilk fırsatta aldatacağım demek sanki biraz 'bahanemde var artık istediğimi yaparım, sen sebep oldun diyeceğim yakalanırsam demek gibi.
Çocuğunuz var peşine takılıp gezemeyeceksiniz bunuda biliyor, bu sebeple fazla buldum tepkisini.
Çocuğunuza anne/kayınvalide bakabilecek biri varsa, haftada bir gün de olsa bırakıp takılın peşine, gidin spora ama önceden söylemeyin gideceğinizi, ayarlamanızı yapıp son anda hadi çıkalım bende biraz spor yapayım, lafam dağılır vb cümleler kurun, tepkisinden anlarsınız zaten, ya hadi gidelim iyi olur senin içinde der yada yine üste çıkıp bana güvenmiyorsun vs der. İkincisi olursa şüphelenmeniz gerekebilir, gizlediği birşeyler olabilir. Ama kesinlikle güvensizlik yüzünden gittiğinizi belli etmeyin, beraber bir paylaşımımiz olsun, sana eşlik etmek istiyorum tarzında yaklaşın.
İnşallah hislerinizde yanılıyorsunuzdur bu arada. Ama icinizi uzun zamandır kemiren bu şüpheden başka türlü kurtulmanız zor gibi. Çaktırmadan takip edin bir süre.
Kolaylıklar dilerim.
İnşallah yoktur, siz yanlış yorumluyorsunuzdur bu durumu.Aynı şeyi kafama taktım, aldattığını yakalarsam sen sebep oldun diyecek.Ortalık yatıştığı zaman spor salonuna gideceğim ben de.Ama sürpriz yapar gibi,öncesinde gözlemlerim bakalım ne olacak