Günah mı alıyorum yoksa haklı mıyım? Hiç bir şey net değil

İnşallah siz haklısınızdır ne diyeyim

Aynisinin basiniza geldigini dusunun, hevesle spora gidiyorsunhz diye, ya da sehir disina cikacaksiniz diye esinizin sizi ihanetle sucladigini...
bence elinizde somut bir sey yokken boyle cikislar yapmamalisiniz, biraz kontrol edin bakalim suphe uyandiracak biseyler yapiyor mu, cunku simdilik cok anormal bir durum goremiyorum ben.

Biri size iftira edip günahınızı alsa siz ona karşı ne hissedersiniz ? Biraz empati yapın. Ben bişey olmadığını hissediyorum. Sırf eşinin baskısı yüzünden boşanmak isteyen erkekler biliyorum çevremde. Lütfen normal giden evliliğinizi kuruntularla tehlikeye atmayın. Bir yuva kolay kurulmuyor.

Bence çok üzerine gitmişsiniz eşinizin. Eğer zayıflamak ya da vücud yapmak için hırs yaptıysa büyük bir istekle gidebilir spora. Bende spora giderken kendimi acayip iyi hissediyordum, hiç orayı terkedesim gelmiyordu hatta. Bence biraz sırnaşıp olanları unutturmaya çalışın. Zaten düşündüğünüz gibi birşey varsa çok saklayamaz çıkar kısa sürede kokusu

Spora sende gel vs demiş, spor konusunu bilemem ama kadınların 6. hissi kuvvetlidir- değişti diyorsun. Şehir dışına çıkması vs dikkat et derim.
Siz olsanız ne yaparsınız? Beynim durdu

bi dakika ya aldatmanın "sen sebep oldun" diye bahanesi mi olurmuş! evet üstüne gitmiş olabilirsin, evet haksız yere suçlamış olabilirsin, evet evet evet.. fakat dönüp de" sen bana böyle dedin, bak ben de seni aldattım" gibi bir bahane olabilir mi? bu bahane hatayı meşru kılar mı? aldatılmamış olmanı can'ı gönülden dilerim Ceyz , ama eğer böyle bişeye bulatıysa eşin, ve kavganızı öne sürerek "senin yüzünden(!)" derse, suratına okkalı bi tokat yapıştır, olur mu...

Çok kötü bir cümle bu,çoook. Hala kendimde değilim.Arayıp özür bile dilemedi,açıklama bile yapmadı.Neyi örtbas ediyor niye değişti bilmiyorum. İlk defa bana böyle bir şey söyledi ve kendime gelemiyorum

hassasiyetini anlıyorum çok üzücü bir durum keşke böyle bişey olmasaydı ama dilin kemiği yok, sinirinden öyle çıkıvermiştir ağzından belki. Biraz düşünsün bakalım, sen de mümkün mertebe düşünmemeye çalış. Herşey daha iyi olur bi uyuyup uyanınca.

İnşallah,teşekkür ederim

Canım aldatma ihtimalinden önce adamın göbek yapmış ve eritmeye çalışıyor olma ihtimalini göz önünde bulundursan. Duruma göre bazen çok üşengeç olur spor falan yapmam, bazende bir deli dürter beni aylarca gık demeden spora giderim, o sıra daha enerjik ve neşeli olurum tıpkı basketbol oynadığım dönemlerdeki gibi... Belli bir süre sonra kaslarımdaki zayıflamayı hissedebiliyorum çünkü ve bu beni rahatsız ediyor.

Hem adam gel beraber gidelim demiş, bu ihtimali bence es geç... Yaşı kaç bilmiyorum ama büyük ihtimalle ilk yaşlanma emareleri başlamış adamda o yüzden daha formda ve güçlü olduğu eski günlerini özlüyordur.

Hani biz bayanlar, yaş 30a yaklaştığında, yüüzmüde ilk çizgimizi gördüğümüzde artık 18 yaşında olmadığımızı acı bir biçimde anlar ve bir anda cilt maskeleri, kremler vs araştırmaya başlarız ya, bu erkeklerde de olabiliyor.

Yine misal ağabeyim, zayıf bir adam kendisi ama evlendikten sonra bir baktık adamın kuru bir kıçı, dal gibi bacakları ama koca bir göbeği var Nasıl bir bakış baktıysam artık, 4 aydır spora gidiyor, göbek gitti, eski kas formu yerine geldi.

Arada takıl peşine yani, hem zayıf olman spor yapmana engel değil, boyum ile kilom arasında 30 dan çok fark var benim o halde benim yan gelip yatmam gerek

Bana biraz supheci davraniyorsunuz gibi geldi. Benim esim senelerdir spora gidiyor Ama gidis donus saati belli. Gerci gittigi spor salonunda kadin erkek bolumleri ayri ama niyete girmis olan firsat bulur. Eve bir geliyor kiyafetler sirilsiklam ter. Ben hic suphelenmedim. Hatta arkadaslarin esleri cok serbest birakiyorsun habire sporda diyor ama ben esimi biliyorum. Yuruyerek donuyor. Dusu evde aliyor o ter kokusuyla istese de bir sey yapamaz zaten.

Cocuk olmasa sen de git diycem ama kucukmus. Spora sadece zayiflamak isteyen gitmiyor ki. Ben bir sene gittim kizimdan once. O zaman sifir yag vardi. uc dort kilo aldim cunku kas oldu artik.

Ben kadınlar hisseder diyen taraftayım ortada bir sebeb yokken hiçbir kadın bunu takıntı haline getirmez yolunda gitmeyen birşeyler varsa ortada bir sorun oldugundan ötürüdür..

Çok erken davranmışsın biraz takibe alsaydınız keşke ama anlayabiliyorum sizi insan içine attıkça patlayacak gibi oluyor

Ama seni ilk fırsatta aldatacagım demesi hiiiç etik degil bunu bir kadın kocasına deseydi eger cinayet sebebiydi bu kadar kolay sinir anında bile zikredilebilmesi gerçekten pis kokular getiriyor burnuma

Önce abartıyorsunuz diyecektim ama sonra "Bundan sonra göreceksin ilk fırsatta aldatacağım seni" dediğini okudum ve bana hiç masum bir tehdit gibi gelmedi. Bu sözün altında bir şey ararım ben olsam.

Cocuk olmasa sen de git diycem ama kucukmus. Spora sadece zayiflamak isteyen gitmiyor ki. Ben bir sene gittim kizimdan once. O zaman sifir yag vardi. uc dort kilo aldim cunku kas oldu artik.
Çok kısa sürede 12 kilo verdi,onun da akşamları eve gelince kıyafetleri ter içinde kalmış oluyor.Göbeği eridiği için hevesle gidiyor diyelim,tamam o konuda haklısınız diyelim. Peki haftasonu şehir dışında gitmeyi neden bu kadar kafasına koydu? Nuh diyor peygamber demiyor? Benim ona güvenmediğimi bile bile bunca yıldır idare ederken,beni üzecek planları varsa onlardan beni üzmemek için vazgeçerken neden bu seferkine illa gideceğim diye tutturdu? Ya hangi kadın şüphelenmez Allah aşkına. Dün akşam boşanalım dedim ve ilk defa kabul etti,buna ne diyeceksiniz? Pazartesi günü avukata gideceğim.Şüphe kadar kötü bir şey yok,umarım kimse yaşamaz bunu

Laflara gel, o niyeti bozali cok olmus bence.
Bu laf ve güvensizlik bizi boşanmaya götürüyor.Geri dönüşü yok artık...

çok uzun zaman geçirdiğiniz için farklı aktiviteler yapmak istiyor ki bu doğal insanlar bazen biraz kafa dinlemek isteyebilir. tabi bizim buna alışmamız biraz zor oluyor, azıcık gamsız olmak lazım. aldatsa anlaşılır bence.

Yazdığım mesajdan eşini savunduğum sonucunu çıkartmışsın herhalde, ama ben sadece başka olasılıkların da olabileceğini göstermek istedim. Her evlilik aldatma sonucu bitmez, anlaşmazlık varsa, aşk-sevgi-güven bittiyse işin içinde aldatma olmaksızın da bitebilir evlilikler ki gördüğüm kadarı ile eşine güvenmiyorsun. Haklı sebeplerin olabilir neticede burada bir kaç mesaja bakarak yorum yapabiliyoruz ama onu esas tanıyan sensin. Umarım öyle bir durum yoktur ve sadece bir darboğazdan geçiyorsunuzdur.

Ve evet haklısın şüphe kadar kötü bir şey yoktur. Bir hata yapar veya yapmaz bilemem ama sende bu güveni oluşturamadıysa zaten sorun sende değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…