- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Millet Seni pembik gelinlerden sanacak simdi iyi miSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
bazen cekıcı olmak bazen de rahat stıll gıyınmek ıyıdır. gecelık secımı de artık sexy yonde gunduz de oyle dolasılmıyor malum ne kapısı bıtıyo ne komsusuMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Kahkaha attımCanım ipek kirpik yaptırmanızı tavsiye ederim, hem rimel sürmek için harcadığınız zamandan tasarruf eder ve bacaklarınızı at kılı fırçasıyla parlatmak için fırsat yaratırsınız hem de her daim eşinize güzel gözükür asla sunumsuz yakalanmazsınız.
Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Benim konuya gel bi oyunu ver her gün rutinlerime uyarım diye herkes salmış durumda oylarda 2 kişicik rutinlerini yapıyorAhaha bu konuda çok linç yemiş biri olarak konuya dahil olayım hemen. Pijamayla yatılır, uyanınca çıkarılır doğru düzgün bir şeyler geçirilir üste. Hatta duş alınır, saç taranır, makyaj gerekli değil bence.
Karşımda pijamasıyla, saçı başı dağılmış, yatak miskinliği ve gecenin teriyle takılan bir insan olsa soğurum. Bu konuda çok katı kurallarım var
Arkadaş kafa bulmuşBende bu eziyeti kendinize yapmaniza acıdım aşkın fizikle iligisi olmadığını anladgnzda hayat sizin icin daha kolay olacaktır eminim
Vay adamların halineGiyecek ne bulursam, onu.
Çamaşırlar taştı odadan, ütü dağ olmuş.
Ele ne geçerse onları işte
İnternetten hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz (kaliteli dediğiniz giysileri)?Öncelikle hiç ayıcıklı pijamam yokkadınsı şeyleri severim. Sabah mutlaka pijamalar çıkar. Makyaj yapmam yüzümü yılar nemlendiricimi sürerim, saçım genellikle dağınık topuzdur. Ama ev kıyafeti konusunda hassasım, renkli ve dantelli iç çamaşırlarını çok severim, internet indirimlerini takip eder 30tl yi geçmeyecek fiyattaki kaliteli şeyleri ev giysisi olarak alırım. Kışın tayt tunik, yazın mini elbise. Aynadaki kadın bana güzel görünmeli eşim için de aynı şekilde şık ve rahat şeyler bulurum. 12 yıldır evde beyaz atletle hiç gezemedi, kavga çıkar. Çok zor değil aslında kendini şık hale getirip mutlu etmek, eşofman takımı alacağına tayt tunik alıyorsun dolapta eline onlar geçiyor. Hepsi bu kadar.
Valla ne makyajı da ne kıyafeti..bazen diz yapmış pijamalarım bazen de taytla gezerim üzerimde salaş tişörtler.. Saçımı da güzel gine tepeden bi topuz ohhh rahat rahatMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Link vir, profilin kapalı şekerim.Benim konuya gel bi oyunu ver her gün rutinlerime uyarım diye herkes salmış durumda oylarda 2 kişicik rutinlerini yapıyorkimse onlar ayaklarını yıkamaya karar verdik o kişilerin
Genellikle trendyoldan alıyorum. İadesi çok kolay olduğu için. Çok güzel yazlık elbiselar apdım mesela 20-25tl civarına emprime dedikleri kumaştan. Şimdi tam yazlık alma zamanı tavsiye ederimİnternetten hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz (kaliteli dediğiniz giysileri)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?