- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Tedavi sürecin hayırlı olsun, inşAllah güzel haberleri alırsın ..
Hayırlı olsun tedavjniz benim 1. Denememdeki gibi ilerliyor ilaclariniz ben de 2. Icın araştırma içindeyim
Transfer aşamasına gecilmedi yanlış tedavi uygulandı bana çatlatma asamasindaTeşekkür ederim ilk denemeniz taze transfer mi oldu dondurulmuş mu olmuştu.
Yok canim size moral vermek istedim, benim kızımda tüp bebek bilirim o psikolojiyi..Ah teşekkür ederim. Sizde mi tedavi görüyorsunuz.
yaa çok güzel anlatmışsınız tşk ederizzMerhaba hanımlar 2. denememi gün gün sizinle paylaşmak istiyorum. Olumlu yada olumsuz herşey başım gözüm üstüne.
Öncelikle bu konuyuesraamavi ' den esinlenerek açıyorum.
Esra mavi nin konusunu buraya iliştiriyorum onuda okuyabilirsiniz. : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tup-bebek-gunlugum-tedaviye-yeni-baslayanlara.1018110/
Şimdi benim hikayeme gelecek olursak ; 2017 Eylül ayında negatif denemem oldu. Hemen yumurta toplanıp 2 tane sağlıklı 5. gün embriyosu transferi yapılmıştı ama kısmet olmadı.
2. denememi Gürgan Clinik te yapıyorum. 3 ay önce Ofis Histeroskopi yapıldı. Bir problem çıkmadı.
Adet Başlanğıç tarihim : 24 Temmuz
25 temmuz Çarşamba : Gonal F 300 ünite
26 temmuz Perşembe : Gonal F 300 ünite
27 temmuz Cuma : Gonal F 300 ünite
28 temmuz Cumartesi : Gonal F 300 ünite
29 temmuz Pazar : Gonal F 300 ünite + Cetrotide 0,25
30 temmuz Pazartesi : Gonal F 300 ünite + Cetrotide 0,25 ( KONTROL : Yaklaşık 10 tane yumurta var ve 11-13 mm boyutlarında)
31 temmuz Salı : Gonal F 300 ünite + Cetrotide 0,25
1 ağustos Çarşamba : Gonal F 300 ünite + Cetrotide 0,25 (KONTROL : Yumurta boyutları 15-16 mm)
2 ağustos Perşembe : Gonal F 300 ünite + Cetrotide 0,25 ( KONTROL : Yumurta bouytları 17-18 mm ) + 22:00 DA ÇATLATMA İĞNESİ VURULCAK
Şimdilik bu aşamadayız bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.
yaa çok güzel anlatmışsınız tşk ederizz
Canım tedavin hayırlı olsun hayırlı haberler alırsın inşallah mesajlasmıştık seninle takipteyim dualarım seninle
Citlembik öncelikle tedavin hayırlı olsun
Seninle karşılaşmış olabiliriz benimde cumartesi yumurtalar toplandı allahın izni ile dün transferim oldu şimdi beklemedeyiz
Tutsada tutmasada gürgan hoca çok iyi ben çok umutluyum
12. Deneme daha önce düşüklerim varAa öyle mi aynı gün yumurta toplanmış ve aynı gün transfer olmuşuz. Kaçıncı denemeniz ? Kaç yumurta toplandı ve kaç embiriyo oluştu ? Dondurulacak embiriyo kaldı mı ?
Off yine çok soru sordum ama napıyım kendi merkezimden birini bulunca heyecan yapıyorum :)
12. Deneme daha önce düşüklerim var
6 tane yumurta toplandı 3 tanesi döllendi 3 tane 3. Gün transferi yapıldı
Maleaef timur hocayı sadece transfer anında gördümHadi inşallah bu sefer gönlümüzdeki olur. Timur hoca nasıl yorum yaptı. Tutma olasılığı üzerine konuştu mu
Maleaef timur hocayı sadece transfer anında gördüm
Halbuki tedaviye başlamadan önce takibini kendisi yapacağını söylemişti gebelik aşısı blanslama teknigi uygulanacaktı hepsi havada kaldı inşallah tutar ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?