_Citlembik_ merhaba canim seni kendi transver dönemden hatırlıyorum takip ettiklerime bakarken bu açtığın konuyu gördüm bende sana kendi surecimden bahsetmek istiyorum yakin seyler yaşamısiz benim 2018 mayis ayinda yumurta toplamam olmustu toplam 6 tane 5.gun embriyosu elde edildi ve dondurdular 31 temmuzdada 2 tane transverim gerceklesti
10.gun kan tahlilinde 23 cikti
12.gun sadece 26ya yukseldi artik umitlerim kesilmisti ama doktor tekrarlamamis istedi
14.gun 49 olmustu
16.gun 79 olmustu derken yavas yavas artmaya devam etti bazen 2 kati artiyordu bazende 2 katindan az hep duzensiz artis oldu.
5.haftada keseyi gorduk ozaman icim rahatlamisti ama doktor yine beta istemeye devam ediyordu ve yine dusukdu
Daha sonra 10 sonra kalp atislarini duymak icin gittigimizde kesenin hic buyumedigini gorduk ve ozaman doktor 1 kac gun daha bekledikden sonra artik gelisim yok butun ilaclari birakacaksin dedi ama kurtaj onermedi bekle kendi kendine dusureceksin dedi yaklasik 3 hafta sonra kanamayla dusuk yaptim cok zordu gercekten 28 eylulde dusuk oldu icerde biraz parca kaldi kurtaj yapabiliriz yada istersen oda kendinden duser dediler ben yine bekledim kendi dustu smdi tamamen bitti ve transverlerle yola devam edicez insallah doktor 2 adet beklememin yeterli oldugunu soylefi aralik sonu yada ocak gibi tekrardan transvere gidicem insallah bu kez hersey yolunda gider.
Biraz uzun oldu canim ama bende sizinle ayni surecte oldugumu anlatmak istedim insallah hepimiz guzel haberler aliriz