Gün Gün Şafak Özlemi...

şafak 99En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

çift rakamlarda şafak attırmanın heyecanı ve mutluluğu..

Allahıma şükürler olsun bu şafağı da gördüm:nazar::nazar::nazar:

şafak 99En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

çift rakamlarda şafak attırmanın heyecanı ve mutluluğu..

Allahıma şükürler olsun bu şafağı da gördüm:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
3 ay sonra ki şafağım sevgili üst tertibim :)
Hadi bakalım doğru plakalara :KK55::KK55:

Hüznümü İkiye Böldüm.. Birini Sabah, Birini Gece Yaşıyorum.. Bu Saatten Sonra Kimseyi Çekemem Ben, Kendi Yükümü Zor Taşıyorum.
Şafak 96 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Dayan prensim 178 gün daha oradasın !
Alıcam seni oradan hiç merak etme ...

Az kaldı
:98:

En Büyük TÜRKİYE

şafak 98En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

şafağın azalmasıyla özlemin daha da artması..

Son düzenleme:
Şafak : 296 ..

Daha Dün Burda 430 lardayken,
Daha Dün Burda 299 olmanın heycanını taşırken..
Bugün 296 Oldum Çok Şükür..

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Çok Özledim.. Çok...

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler artık şafak mafak kalmadı,:KK3:
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa :KK31:
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu :KK53:
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an:KK16:
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..:KK19:
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..:KK16:
Darısı hepinizin başına.. :21:

Günaydın kızçeler artık şafak mafak kalmadı,:KK3:
Kavuşma anımızı şöyle özetleyim merak edenler varsa :KK31:
Cuma akşam servisten indiğimde sevdiceğim tam karşımda beni bekliyordu :KK53:
Boğazımda bişey düğümlendi o an ve tek kelime etmeden Sımsıkı sarıldık birbirimize, Derin derin kokusunu içime çekip öptüm aşkımı! Hiç bitmesin istedim o an:KK16:
Sonra oturduk bi yerde, Yanımda oturan kişi kimdi? 15 ay bittimi gerçekten? Rüyamı? İnanamadık o gün ikimizde şaşkındık,:44:
Ertesi gün tekrar buluştuğumuzda gerçeğin ta kendisi olduğunu daha iyi anladık..:KK19:
Anlatmak, kelimeler dökmek çok zor.. Çok mutluyuz artık sıkıntılı bekleyiş sona erdi, Ölüm dışında bizi ayırabilecek hiç bir şey yok artık Allah’ın izniyle..:KK16:
Darısı hepinizin başına.. :21:

ayyyy ağlayarak okudum çok çok mutlu olun bundan sonra hiç ayırmasın rabbim sizi
darısı bizlerin başına

DüşLerim üşüyor sevqiLim ... Hanqi mevsimine yazdın beni ... YaprakLarım döküLüyor, baharında buLamadım kendimi ..! SensizLik sarmış dört bir tarafımı, çıkış buLamaz oLdum ..! Yok et mesafeLeri, donmuş eLLerimi sıkı, sıkı tut bir daha ... En mevsiminde kayboLmaLıyım qözLerinın..! Eritir yüreqim buz daqLarını Bende damLa, damLa can oLursun ... Bedenim soquyor nefesini hissedemezsem.. Bir tutam sıcak sevqine, bir ömür adarım..! ne oLur GEL.....!
Şafak 94En Büyük TÜRKİYE

X