- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
bundan sonraki devre benim ondanda sonraki devre senin biletin kuzu..
Evet tatlım 92/1 Ler senin 92/2 Ler benim bilet
Ah bi gelse o günler
Gelcek ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonraki devre benim ondanda sonraki devre senin biletin kuzu..
271 olduk...
Sıkıldım bunaldım artık, geçsin artık şu zaman!
kuzum nasısın? sen bi 230 ol yarıla askerliği bak sana nası moral olucak o..
271 olduk...
Sıkıldım bunaldım artık, geçsin artık şu zaman!
Canım sağ ol iyi olmaya çalışmakla meşgulum. sen?
Çok Bunaldım Buse, huysuzum isyankarım sıkıldım. Lehimize bir şeyler olmuyor hep alehimize.
Sevdiğim adamı özledim, sevdiğim şeyleri duymayı özledim.
Ne varsa moral olacak bekliiyorum onu mutsuz bir insan oldum çıktım. Umutlarıma tutunmaya çalışıyorum.
ah kuzum ya bende öle anlara düştüğüm zamanlar oldu..sizin hala şu 6dan sonra arayamama durumu devam ediomu?cep teli sokamadı dimi?
Devam canım benim oranın durumu bu.
Hayır henüz sokamadı, adam akıllı çarşısı bile olmadı ki..
Uygun olduğundaalırım demişti bir daha sormadım çünkü bunları konuşacak kadar uzun konşamıyoruz.
İki haftadır hafta içi çarşı veriyorlar çalışıyorum görüşemiyoruz.
İzine giden bir arkadaşının yerine geçti gececi gündüz yatı var ama uyuyamıyor gündüzleri o durum da iyice sıkmış.
Ne biçim bir şey anlamadım tek güzel bir geliişme olmuyor.
ah o uykusuzluğu bnm askerde çekti 2 3 saat uykuyla işe koşuolardı..acaba sen çarşısında kargoyla telini yollasanda o soksa olurmuki?ama radar yeriydi galiba..bi alt devreyle belki rahat eder dicem ama onlarda geldi yine bi değişiklik olmadı sanırım..ama cnm yinede az da olsa konuşmak iidir..hem sağlığı yerinde onuda biliosun..hiç görmeye gidicekmisin cnm?yada izin kullancakmı?
Şimdilik oraya gitme planım şekillenmedi tatlım, kendisi Şubat gibi izin kullanacağını söyledi oun da kesin tarihi belli değil. İzin kullanırsa yanıma gelir görüşürüz. Bir daha ki görüşmemizde ben giderim onu görmeye. İçimden mayıs gibi geçiyor giderim diye zaten sonrasında az kalmış olacak. Böyle kaba taslak bir plan var ama durumlar ne olur nasıl gelişir bilemiyorum. Diğer sorduğun şeyleri de mesajla cevap verdim sana