merhaba,
soruma cevap aramak için nette gezerken bu siteyi farkettim. hemen üye oldum :)
ben 8 aylık evliyim ve hap almadan korundum. bu ay korumasız geçti :) ve adetim 9 gün gecikti. adet olacakmışım gibi karnıma agrı saplanıyor ve bu günde 3-4 kez oluyor ama bir türlü adet olamadım. sizce hamilelik testini yapma vakti geldi mi :)) birde idrar yolllarında iltihaplanma sorunu da yaşıyorum.
arkadaşlar yumurtlama gününü 1hafta geçtikten sonra beraber olup da hamile kalan var mıdır.
Arkadaşlar testi yaptım.Ama malesef negatif.Beklemekten başka şansım kalmadı bilmiyorumkismile
negatif çıkması çok normal çünkü daha regl günümüz bile gelmedi.
düşün 6 gün geçtiğinde silik çizgiyi gördüm ben.
kan testi için tıp merkezine gitsen direk yapıyorlar orda.
mersinde sistem tıp diye 1 yer war orda 20TL ye doktora görünmeden direk kan werip sonuç alıyorsun (yarım saat içinde) öyle bir yer bulsan daha iyi olur.
bak 32 günde 1 regl oluyorsan sen mutemelen 16 sında regl olcaksın. 3 günde gecikmeni beklesen 19 unu bekliceksin bugün 9u olduğuna göre. sağlıklı 1 idrar testi sonucunu ancak 10 gün sonra alırsın. şimdi 10 gün beklerim dersen sabret ama stres yapmamak açısından 1 tıp merkezi bul we git hemen kan wer derim ben.
yaaa ben bile sabredemiyorum sen nasıl sabredeceksin. dur netten bakalım tıp merkezine tam olarak nerde oturuyordun?
en belirgin belirti yoğun beyaz sarı akıntı
sağ kasıkta batma
bende 10gün önce başladı bütün belirtiler baş dönmesi yorgunluk hissi uykusuzluk kasık batması ayağımın altında yanma vucud ateşinin fazla olması gaz şişkinlik ama ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için hiç birini hamilemiyim acaba die düşünemedim
Arkadaşlar 3 gün geçti reglim hala hiç bi belirti yok,dün ve bugün test yaptım şu eczanelerde satılan ucuz testler,dün yaptığım testte sanki ikinci çizgi biraz silikti ana bugün yaptığım test resmen negatif,bu testler 3 günlük gecikmede pozitif sonuç vermezmi,bazı arkadaşlar henüz adeti geçmeden pozitif sonuç almışlar,buna kişiden kişiye göre değişiyor diyebilirmiyiz yoksa yaptığımız testlermi kalite olarak birbirinden farklı?
merhaba,
soruma cevap aramak için nette gezerken bu siteyi farkettim. hemen üye oldum :)
ben 8 aylık evliyim ve hap almadan korundum. bu ay korumasız geçti :) ve adetim 9 gün gecikti. adet olacakmışım gibi karnıma agrı saplanıyor ve bu günde 3-4 kez oluyor ama bir türlü adet olamadım. sizce hamilelik testini yapma vakti geldi mi :)) birde idrar yolllarında iltihaplanma sorunu da yaşıyorum.
mrb arkadaslar durumu daha önceden yazmisdim..süpheli iliskiden 2 -3 gün sonra kasiklarda batmalar ,adetime 10 gün varken karin bel ,gögüs agrilar yasamistim..
adetten bi gün önce cok agrilar yasadim hic yasamadigim kadar sanci ve sonraki sabaha adet oldum hemde hic olmadigim kadar güclü bi sekilde..
hemen hemen hamilelik belirtileriydi cünki daha önce hic yasamamisdim..
peki ama egerki ben bilmeden yumurtam döllenip tutunamadigi icin düstüyse , bu normal bi düsükmü sAYilir ?
yani hani düsüklerde rahiimi dinlendirmek gerek ya o acidan soruyorum !! beklememmi gerek ???
bilgisi olanlara cvp verirseniiz cok sevinirim bilmiyorumkismile
herkese merhaba ben 1.5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.çok şükür bir sorun yok ama olmadı şimdiye kadar.benim merak ettiğim bu ay 9'da adet(her ay düzenli olarak 28 güde1 adet olurum) olmam gerekiyordu ve henüz bişey yok aksi gibi ne adet olacağıma nede hamile olduğuma dair belirti yok kafam karıştı.henüz birgün gecikti ama ne yapsam bilemedim.düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.böyle bir durumla karşılaşan varmı?yardımcı olursanız sevinirim.........
Merhaba canım, inşallah hakkında hayırlısı... :ecrin_bebek: Bence testler kalite kalite değişiyor. Bir de bazı testlerde "erken" veya "hızlı" gebelik testi yazıyor, onlar adet gecikmeden de cevap verebiliyor. Bence sen 4 gün geçtiği için kan testi yaptırsan kesin sonucu alırısn. İnşallah bebişine sağlıkla kavuşursun...
Merhaba canım, bu yaşadığın Çiçek'in dediği gibi normal düşük sayılmaz, adetin geçip bebek olduğu belirlenip sonra bebeğe birşey olursa düşük sayılır. Kaan Kocatepe'nin kitabında yazıyor bu senin durumun: "Doğa mükemmel olmadığı gerekçesiyle daha kadının haberi olmadan gebeliği iptal ederek anne babaya bir şans daha verir"
Yani beklemeye gerek yoookk :) zemuszemus
İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız, bu daha ilk denemydi, canını sıkma... opuyorumnanaktan
canım eğer düşük olsa bile doğal yolla gitmiştir.
müdahale olmadığı için beklemen gerekmez canım.
benim doktorum her 5 kadından 1 i farketmeden dşük yapar dedi.ama bu normal bi adet kanaması gibi olur dedi.
o yüzden sorun yok canım.kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?