arkadaşlar bugün itibariyle resmen regliyim. umutlarım önümüzdeki aya kaldı.
şimdi gelin hepimiz aklımızdan bu işi atalım. biraz kafa dağıtalım eşlerimizle belki 1 sinema belki 1 yemek belki 1 sahil gezintisi ne olursa gezmelere werelim kendimizi. tamamen kafamızı boşaltmak için. bu ay hamile olanlara 1-2 hafta sonra belki bir süpriz olur ama beklemeyelim lütfen. regli olanlarımızda regli biter bitmez gün aşırı ilişki ile bu işi başarıcaz buna inanın. ilşkiden sonra belimize 1 yastıkla 1-2 saat uzanalım. yememize içmemize hamileymiş gibi dikkat edelim. şu cep telefonlarını gece yatrken odamızdan çıkaralım. eşlerimizde hep sağlıklı şeyler yesin. ilşkiden önce soğuk bir duş alsın falan filan. bunlar ep azda olsa etken.
ama lütfen şu kafalarımızı güzel şeylerle dolduralım. regli günümüz geçmeden testi aklımızdan bile geçirmeyelim. belirtilerede kulak asmayalım. çnkü belirtilerde çok yanıltıcı(regli belirtileriyle aynı şeyler.)
hadi hanımlar biraz relax olalım. başarıcaz CADIARZU
Merhaba canımm... Haberlerini okudum...bilmiyorumkismile
Birkaç gündür internet problemim vardı, sizlerden uzak kaldım...
Mutterciğim, hakkında hayırlısı olsun canım, bu ay belki de rahmin kürtajdan sonra dinlenmek istemiştir, tutundurtmamıştır bilerek. İnşallah önümüzdeki ay, daha sağlıklı bir şekilde hazırlar kendisini ve bebiş çabucak tutunur :ecrin_bebek:
Birkaç kişi demişti ki bana keşke kürtajdan sonra korunmasaydınız daha çabuk hamile kalınıyor kürtajdan sonra :lepi: 1 ay dinlenmek yeter, artık SAT 12 Şubat olarak kalırsın hayırlısıyla...
Bir de bir yerde okumuştum kadın ve erkek için 24 yaş en ideal ve verimli yaşmış baby sahibi olabilmek için süprizzzzz Sen de eşin de 24tünüz değil mi?
Biz naapalım biz 27-31iz...fisfisfis
Canım benim, kürtaj sonrası üzüldüm, utandım diyorsun ya, ayyynı şeyleri ben de yaşadım, 3-4 kişiye söyledim, ordan yayıldı, tebrik telefonları yağdı, sonra aynı kişiler bir ay sonra geçmiş olsun diye tel ettiler :1no2: Ben de çok utanmıştım...
Canım benim durumum da şöyle: 9unda kan testi 0.9 çıkmıştı. Hala adet olmadım, ama bu test sonucu umutlarımı yok etti. Bir bakıma da iyi oldu, kafayı yemiş gibi obsesif olmuştum laelaelaelaelae
Zaten döngüm 30, 32 veya 34 gün olabilir emin değilim. Tek şansım eğer 34se 17si adet günüm ve 9unda birşey çıkmaması normal olabilir, değil mi?
Neyse 17sine kadar bekleyip doktora gideceğim, eğer bebiş yoksa da inşallah kendi kendime adet olabilirim, çünkü bi kere ilaç kullanmak zorunda kaldım, adet olabilmek için. eyvahedigeldismile
Kızlar, hepimizin hakkında hayırlısı, inşallah bize en uygun zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşabiliriz...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Sevgililer gününüz kutlu olsun...opuyorumnanaktan
Akşam evde olursanınz TNT'de Serendipity diye haaarika bir romantik film var, tavsiye ederim...bayanssulusmile