arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum. 3 aydır bebek için uğraşıyoruz ama bu ay bi gariplik olduk geçen ay 5 inde hastalanmıştım bu ay 3ünde oldum sandım çünkü 3 gün boyunca sadece kahverengi leke geldi sadece. gögüslerim çok şişti ve sol kasığımda bıçak gibi ağrılar girdi. doktora gittim ultrason kan testi negatif çıktı.yakın arkadaşımında gebeliği ne ultrasonda görülmüş ne de kan testinde doktoru da sonraları farketmiş çok ufak olduğu için görememişim demiş. sizce böyle bir şey olabilir mi? ilk defa böyle bir kanama yaşadım ve hala göğüslerim şiş.
Merhaca Mutterciğim, detaylı cevabın için çok teşekkür ederim. Buradaki yoğun paylaşım beni çok duygulandırıyor. İnanın bu konuda yakın arkadaşlarımla bile hiç bir paylaşımda bulunmuyorum. Biribirimizin halinden biz anlıyoruz, ne güzel... Çok teşekkür ederim. a.s.
Şimdi benim işgüzarlığım sonucunda gittim kan testini yaptırdım, 2 saat bekledim ve negatif çıktı. Sence hala umut var mı? Ben yok gibi düşüneyim diyorum ama göğüslerim de resmen şiş. Bu saatten sonra da 0.9 olan değer katlana katlana artacak değil ya. eyvahedigeldismile Hiç değilse bir 5-10 olasaydı, o zaman umutlanabilirdim. Off, umutlar başka bahara kaldı artık canım.
İnşallah senin böyle olmaz, güzel haberlerini alırız inşallah. Sen neler yapıyorsun, test zamanın gelmedi mi? Boynunun kasılması geçti mi? Haberlerini bekliyorum... opuyorumnanaktan
Herkese günaydın,kızlar reglim 6 gün geçti bugün artık dayanamadım ve bi tıp merkezinde test yaptırdım sonucu 10 dak.içinde veririz dediler bu bende şühpe uyandırdı,daha önceki aylarda 1 saat süren test burda 10 dak geçmeden elime verildi ve sonuç negatif.Çok üzüldüm gözlerim dolu dolu ordan çıktım,sonucu veren eğer çok istiyosanız beyin ertelemiştir şimdi sonucu öğrendiğin için bir kaç gün içinde dönemin başlar dedi.Sizce normalmi bu yani doğru olabilirmi? 10 dakikada çıkan teste güvenebilirmiyi?
kizlar ya ben soru sordugum topikleri bulamiyorum ?
yani bi kolayligi varmi takip edilen ve soru sorulan topiklerin kaydoldugu bisey filan akannehir
sordugum sorulari bile bulamiyorum hehehe
Gülaycım tebrik ederim canım.Umuduma umut kattın tşk ederim.Son adet günleri aynı darısı başıma inş.
geçmiş olsun canm hayırlısı neyse o olsun.
10 dakkada çıkması gerçekten çok ilginç ama kanını test etmeden yok hamile değilsin demeleride çok adice we sahtekarlık olur. hadi sen hamileysen we o teste güwenip içmemen gereken bir ilaç için bebeğini düşürsen allah korusun bunu göze alamazlar. bunu yapamazlar bence. demek makineleri çok gelişmiş. ben baya iyi bir tıp merkezinde yaptırıyorum. (mersin sistem tıp) yarım saat içinde çıkıyo. hatta başında bekliyorum. gidip gelip çıktımı diye soruyorum :)))))
ama dediğim gibi öyle sahtekarlık yapamazlar.
istersen ewde yapılan idrar testini tekrarla içine sinmesi için 6 gün geçmiş reglin mutlaka çıkar. silikte olsa çıkar.
hakkımızda hayırlısı.
Merhaba Turquise...
Benim de başıma böyle birşey ekim ayı gibi geldi. Adet gecikti, testler boş, çok garipti, bir de hasta olup 1 hafta yatmıştım, ilgilenemedim durumlar. Adet nerdeyse 10-15 gün gecikti doktora gittim, kafaya çok takmışsın, stres yapmışsın adetin o yüzden olmamış dedi. Hayatımda ilk defa adet olmadım bir ay (kısa hamilelik dönemim hariç) ve adet söktürücü kullandım. Sende de böyle olabilir belki. Bence 1-2 gün içinde idrar testi yapabilirsin, illa ki belirti olması gerekmiyor. İnşallah vardır bebiş :ecrin_bebek: Sevgiler...opuyorumnanaktan
malesef hamiş değilim,biraz önce kan testi yaptırdım ve negatif.olmadı olmadı olmadı
Gülaycım bende hamiş değilimbelirtilerin hepsi regl belirtisiymiş.2gün gecikmeden sonra regl oldum.Hala üstünemi görüyorum acaba diyerek kendimi kandırmaya çalışıyorum arada.Ama değil biliyorum.Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.Bir dahaki sefere inşallah...
canım bak yukarda sağda hoşgeldin esragg yazıyor ya. orda isminin üzerine tıkla çıkan yerde istatistik diye bir yer war ona tıkla. ordanda esragg nin bütün mesjlarını ara gibi bir ley war ona tıkla. yazdığın bütün şeyler orada sıralanır.
ve ya hemen bu sayfadayken kendi azdığın 1 sorunun yanında çıkan isminin üstüne tıkla orda hemen çıkar esragg kullanıcısına ait tüm mesajları ara çıkar hemen bas direk git.
Günaydın kızlar bütün itibari ile tam 7 gün geçti ve hala bi belirtim yok,ilk kez böyle bişey yaşıyorum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,dr.gitmeden ezcaneye gidip adet söktürücü bi ilaç almanın bi zararı olurmu? Ve hala ümidim var kan testinde negatif çıktı ama geç döllenme olabilirmi?Ne yapmam gerektiği hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?