• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Canım Merhaba merak ettim benim belirtilerim de senin ki gibi ama beklemedeyim sen ne yaptın var mı bi gelisme???
canım malesef bi gelişme yok...adet oldum geçen ay,şimdi yine günüme 5 gün var sivilcem çıktı yine ama her ay olan göğüs ağrısı bu ay yok normalde 10 gün kala olurdu,her ay farklılık gösterebiliyor vücudumuz,nasipse eşim ameliyat olacak varikosel var eşimde tek taraflı

Merhaba kızlar insann hissediyor gercekten hamile oldugu zaman benim de adetten önce tuhaf kasık agrım vardı test alip yaptım cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsinn tez vakitte insallah.

Canım Merhaba merak ettim benim belirtilerim de senin ki gibi ama beklemedeyim sen ne yaptın var mı bi gelisme???
Benimde adetime 7 gun var bu ay pek önemsemedim. Forumlara filan bile hiç bakmadım dusunmeyeyim diye ama dün genel kontrol için doktora gittim 2.2 cmlik cikolata kisti var dedi ama emin de olamadı aslında belki çift yumurtlamissindir dedi. Bn yine de gebelik testi istedim erken daha çıkmaz en erken adetin 2 3 gun kala cikar dedi doktor ama bakalım. 2 saat sonra öğrenicem sonucu. Duaunmemeye çalıştım diye mi yoksa gerçekten mi yok bilmiyorum ama bu ay hiç bi değişiklik olmadı hiç bişey yok hayırlısı

evet canım bazıları aynı belirtiler oluyor diyo,ama seni kendimle kıyaslarsam benim adet belirtilerim hamileliğe çok benziyo,bulantı göğüs şişliği ve şiddetli ağrı,kasıkta batma akıntı da artış açlık hissi ile birlikte bişey yiyememe,şişlik ve gaz sancısı gibi sancılanma...benim bekarlıktan bu yana belirtilerim bunlar...ha bi de acaip bi tatlı yeme isteği özelliklede revani :) adetime bi hafta falan var aynı durumdayım şimdide...inşallah seninki hamileliktendir canım,varsa kanda çıkar kan tahlili yaptır bence

Canım bu arada tarihe şimdi dikkat ettim 11 gün geçmiş. Inşallah güzel haber vardır nasılsın

Canım bu arada tarihe şimdi dikkat ettim 11 gün geçmiş. Inşallah güzel haber vardır nasılsın
canım daha önce de dediğim gibi vücudumuz robot depil ki hep aynı belirtileri versin,benim bu ay günüm 8 gün geçti ama adet oldum yine,ve adetime 1 gün kala göğüslerimin ucu hafif sızladı akşam sari sabah da kan geldi,stres,yediğimiz,içtiğimiz hatta yaşadığımız ortama göre vücut değişiyor...belirtilere takılmamayı öğrendim artık...ee 2 yıl dolmak üzere :D beklicez canım eşimin ameliyatını,3 ay sonra nasipte ne varsa onu görcez tabi çabalarsak rabbim çabamızı dua olarak kabul eder ve tez vakitte verir inşallah:anneadayı::sampiyon::sampiyon:

İyi geceler kızlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirti olurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

İyi geceler kızlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirti olurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Merhaba öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah :) ama söylediğin belirteli ilk zamanlar ben yaşamıştım. Hamile olduğumu bilmeden göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı duşun altına giremiyodum acıycak diye. Daha adet günüm geçmemişti. Ümitlendirmek istemem adet belirtiside olabilir ama günün geçmeden tahlil yaptırma günün geçerse inşallah güzel haberlerini alırız :)

Merhaba öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah :) ama söylediğin belirteli ilk zamanlar ben yaşamıştım. Hamile olduğumu bilmeden göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı duşun altına giremiyodum acıycak diye. Daha adet günüm geçmemişti. Ümitlendirmek istemem adet belirtiside olabilir ama günün geçmeden tahlil yaptırma günün geçerse inşallah güzel haberlerini alırız :)
İnşallah güzelim ya benim ki de hamilelik belirtisidir yumurtlama yüzünden olsa geçer di yumurtlamam bitince ama öyle de olmadı gün geçtikçe daha felaket ağrı oluyor. Kesinlikle adet günüm geçmeden test yaptırmam geçen ay adetime 1 hafta varken idrar testim pozitif çıktı hemen kan verdim oda 37 çıktı 2 gün sonra 89 ve daha sonda düşüşe geçti yani bebeğim yerleşememiş :( birdahaki erken yapmam test :(

Vay be ben bu konuyu açalı neredeyse yedi yıl olmuş şimdi üç güzel kızım var ve hepsinin belirtisi birbirinden farklıydı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 213
Adetime 6-7 gün var. 23 ünden beri aşırı bel ağrısı çekiyorum ve kokusuz beyaz akıntım var kasıklarım da ara ara sızlıyor. Test yapmamak için zor sabrediyorum çok heyecanlıyım :)) kızımda da böyle aynı belirtiler olmuştu erken döllenme ile hamile kalmışım. Bu sefer de öyle midir acep :)

Kizlar gunaydin bende sizler gibi aylardr psikolojik olarak belirtiler yasayan birisi olarak bu ay farkli seyler hissediyorm esimin hareketli sperm sorunu war tedawiye baslanicak 18 gunde bir adet oluyorm erken yumurtlama oluyo bence kasimin 4 ünde adetim bitti 9 gunum war 5 gundur sol gögsüm şiş ara ara kasiklarda batma gögus uclarinda buyume war test yapmaktan artk biktim ve bu ay surekli bogaz kurulugu yasiyorm acaba bunlar belirti mi yoksa hala vucudumun oyunu mu merak ediyorm

Merhaba hamilemisinizacabaayni.belirtiler.bendede .varda simdi

Selam adetime 2 gün var belimde yaklaşık 10 gündür çok feci ağrı var gebelik düşünüyorum ara ara kasıklarımda ağrı oluyo 1 haftadır mide bulantım var acaba hamile olabilir miyim 4 defa düşük yaşadım doktor folbiol ve coraspin verdi bana yardımcı olur musunuz

selam herkese...

öncelikle herkese sağlık dolu bir yıl diliyorum.

Benim de an itibari ile adetime 14 gün var. yaklaşık 3 gündür regl ağrısı gibi ağrılar yaşamaktayım. Normalde adetime 3-4 gün kala ağrılarım başlardı. Sol kolum uyuşuyor. Tırnak etlerim çok pembe renkte (ilk kez böyle oldu). Kendimi çok bişeylere inandırmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşmamak için. allah sonumuzu hayır etsin.

Selamünaleyküm arkadaşlar..
Benim adetime 3 gün var sadece göğüs uçlarımda acı var dokununca hissettiğim. Akıntım sapsarı fakat soğan kürü yapıyorum iki aydır ona bağlıyorum. Geçen aylarda her türlü belirti yaşayıp hamile olmayan ben bu ay hamileysem çok şaşıracağım. Sonucu yazacağım öğrenince.

selam herkese...

öncelikle herkese sağlık dolu bir yıl diliyorum.

Benim de an itibari ile adetime 14 gün var. yaklaşık 3 gündür regl ağrısı gibi ağrılar yaşamaktayım. Normalde adetime 3-4 gün kala ağrılarım başlardı. Sol kolum uyuşuyor. Tırnak etlerim çok pembe renkte (ilk kez böyle oldu). Kendimi çok bişeylere inandırmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşmamak için. allah sonumuzu hayır etsin.
Sizinki yumurtlama ağrısına benziyor sanki

Benim adetim üç gün geçti ve randevum vardı doktora gittim. Vajinal muayene yaptı rahim duvarın kalın baya keseyi görmüyorum çok erken olduğu için ama gebesin diye düşünüyorum dedi. Beta Hcg istedi. Yaptırdım. 0,1 değer ile negatif çıktı. Normalde konulara yazıp bırakıyorlar öyle yapmak istemedim sonucu da yazdım. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Sevgiler.

Kızlar merhaba benim de adetim 2 gün var normalde aylardır yüzde yüz gebelik belirtisi yaşarken bu kez adet belirtisi bile yok sadece mide bulantısı ve karnımda seyırme var böyle olup olumlu sonuç alan var mi

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back