• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Anladım. Inşallah Rabbim ol demiştir bu sefer.. Ben adetim 2 gün geçince idrar testi yaptım net olarak çıktı. Üç gün kadar daha sıkın dişinizi :)

:) bekleyecem sabırla inşallah olmam inşallah Rabbim ol demiştir olmuştur evimizin neşesi gelmiştir inşallah :) dua edin banada lütfen

Test bu

Eklentiler

• IMG_20170913_175443.jpg
    IMG_20170913_175443.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 393
Resmi gönderemiyorum ki

Yani görmeden şunu söyleyebilirim çizgi gerçekten kontrol çizgisi gibi düzgün ise pozitif olabilir. Ama idrar çok geldiği için sızma yapmış da olabilir. Testte pembemsi lekeler oluşuyor bazen. Siz kendinize dikkat edin ve iki gün sonra tekrarlayın silikse hamile olma ihtimaliniz yüksek

Yani görmeden şunu söyleyebilirim çizgi gerçekten kontrol çizgisi gibi düzgün ise pozitif olabilir. Ama idrar çok geldiği için sızma yapmış da olabilir. Testte pembemsi lekeler oluşuyor bazen. Siz kendinize dikkat edin ve iki gün sonra tekrarlayın silikse hamile olma ihtimaliniz yüksek
Resim yukarıda var
Silik ve düz çizgi
ama sonradan t bölgesinde iki tane çizgi çıktı

Resim yukarıda var
Silik ve düz çizgi
ama sonradan t bölgesinde iki tane çizgi çıktı

Bi çizgi var gibi fotoğraftan çok ayırt edilmiyor ama inşallah gebesinizdir. 5 gün geçmiş regliniz yavaş yavaş testlerin koyulaşması lazım. Bakın benimkileri göndereceğim

Bi çizgi var gibi fotoğraftan çok ayırt edilmiyor ama inşallah gebesinizdir. 5 gün geçmiş regliniz yavaş yavaş testlerin koyulaşması lazım. Bakın benimkileri göndereceğim
Geç döllenme olabilir mi acaba
Ben ilk defa bu kadar koyu gördüm yaptığım diğer testlere göre

Inşallah.. Siz de bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını duyabilelim. Kimyasaldır diye çok korkuyorum.

Tabi dua ederim canım Allah korusun kötü düşünme kötü olmasın :) tamam inşallah saülıklı bir bebeğin olacak kalp atışını da duyacaksın :)

ama ağrım oluyor.gögüste hassasiyet çok az.eskiden çok olurdu sislik acı ama adet olurdum.bide bu sefer tek dikkatimi çeken idrar koyu ve hafif kokulu sanki.böyle olup hamile kalan varmı.

Back