• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

Hamile Değilim çıkmadı dün test yaptim ama malesef yok bebiş ... sizin için demedim o benim yaşadıklarım . Bildiğim kadarıyla silik çıktıysa 2 gün sonra test yapın koyulaşmaya devam etcektir yani hamile olma durumu yüksek bence

Kizlar ben 18 şubatta catlatma ignesi oldum ve dün adet gunumdu lekelenme geldi bugunde cok yogun bi kanamam var normalde az adet olurdum 7gunde 3ped filan harcardim bugun 3 ped kirlendi..suzce üstüne görme olsa adet gibi kan gelirmi çünkü dün den beri tansiyonum düşük ve goguslerim hala şiş ve cok kasiniyor ve sivilcem cok suratimda bana yardim edin sizce pazartesi doktora gitsemmi

Merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır yazmıyorum siteye geçen ay bütün hamilelik belirtilerim vardı fakat beynimin bi oyunuymuş tamamen psikolojik yani. Bu ay 2.denemem yumurtlama gününde ilişki oldu şuan adetime 4 gün var yine heveslenmek istemiyorum pek belirtim yok ama birkaç gündür sol kasık ve sol bacağımda ağrı ve kasılma var hamile olabilir miyim acaba

Merhaba kızlar yaklaşık 1 aydır yazmıyorum siteye geçen ay bütün hamilelik belirtilerim vardı fakat beynimin bi oyunuymuş tamamen psikolojik yani. Bu ay 2.denemem yumurtlama gününde ilişki oldu şuan adetime 4 gün var yine heveslenmek istemiyorum pek belirtim yok ama birkaç gündür sol kasık ve sol bacağımda ağrı ve kasılma var hamile olabilir miyim acaba
Bacak ağrıları şiddetlimiydi 2 gündür 2 bacağımdada(iç bacak)ağrılar var yürürken otururken bile ağrıyor

kızlar merhaba. adet günüme 1 hafta var ama 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum bide öksürdükçe öğürme geliyo. geçen haftada kasık ağrısı yaşadım uzun süre. şuan mide bulantısı göğüs ağrısı sağ bacakta ağrı ve kokulu akıntım geliyo. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı belirtiler vardı acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum

adet belirtileri ve hamilelik belirtilerini ayıran bir durum yok mu

Selamun Aleykum kızlar
Temmuzda 1. 6 haftalik Ve Kasımda 2. kez 5 haftalik düşük yaptım. Kese bile görülmedi ikisinde de. Düşükten sonra korundum ama bir defa ihmal ettim fakat hemen yikandigim için birsey olmaz zannettim. Simdi ise adet olamadim 5 gün gecti. Ayni diger gebeliklerimdeki gibi halsizlik bel ağrıları goguslerim sizlamasi akıntı gibi belirtiler başladı. Bi kaç gün once de kasiklarim ağrıdı ama devamı gelmedi. Şimdi ne oluyor vücudum da bilmiyorum. Tek seferden hamile kalmis olabilir miyim

Selamun Aleykum. Oncelikle baya zaman gecmis ama insaAllah bu belirtileri yasayanlar hamile cikmistir.
Buralarda yeniyim uzun zamandir okurdum ama yeni yazma ihtiyaci duydum. Ben 8 aylik evliyim evlenmeden 2 ay once mucizevi bir sekilde ölumden dondum. Apandisit ameliyati yuzunden. Kafam karisti umutsuzluk icindeyim aceba cocugum olmucak mi diye. Bebek istedigimiz icin herseyi belirti saniyoruz. Psikolojik olarakda yasiyoruz gercekten.
Sag bacagimda siddetli bir agri var. Ameliyattan dolayi batın da agrilarim var kasik agrisini ayirt edemiyorum. Ama bel agrimda cok. Goguslerdeki hassasiyette var. Aceba ben hissetmek istedigim icinmi var yoksa bu ay hamilemiyim bilemiyorum .l:/

azranur68 sana gönülden katılıyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde 6+4 haftalıktım. ve hiç bi belirtim yoktu anlamadım yani regli zamanında ki gibi ağrılarım oldu sadece regli olucam ama olamıyorum dedim hep. aslında anlıyorum hisselerini gerçekten çok istiyorlar ve planlı olduğu için de umut bağlıyorlar, bi işaret bekliyorlar. plansız olunca ayak altı yanması kirpik bilmemnesi falan hiç farketmiyorsun :)
bende 2 yi istiyorum allah nasip edersen bu ay niyetine girdik :) 22 aralık regli günümdü. birazdan gidip kirpiğim kıvrılmış mı acaba diye gidip bakıcam :)
ya benim kirpiklerim zaten çarpraz gibi karışık yani. Bir de birkaç ay önce farkettim, göbeğimde kahverengi çizgi var doğuştan herhalde. Bunların gebelik belirtisi olduğunu okuduğum ayda ne kadar sevinmiştim ya :KK70:

Arkadaşlar ben de buraya yazayım dedim belirtilerimi çünkü hep bakardım hamile kalmadan önce bu forumdan öğrenip ovulasyon testi falan kullandım. İşe de yaradı meğer yumurtlama günümü kaçırıyormuşuz.
Neyse hamile kalmadığım aylar her şeyi belirti sanıyordum cidden. Ama hamile kaldığım ay her şey çok normaldi normalden biraz daha duygusaldım. Adetimden 2 3 gün önce her ayki gibi adet öncesi bel ağrım oldu sanki adet olacakmışım gibi. Ben de bekledim ama adet olmadım :). Hamile olduğumu öğrendikten ağrılar geçti sonra bacakta bıçak saplanması göğüz sızlaması 6. haftadan sonra başladı mide bulantısı de 5 inci haftanın ortasında başladı.

Selamlar yumurtlama günümden 2 gün önce çok çok az bi kaçamak yaşadık ama denk gelir mi ki o kadar diye düşünmeden edemiyorum . Adetime 9 gün var ama kızımdaki belirtileri yaşıyorum. Kızımda aşırı sivilcelenmiştim yine sivilce çıktı yüzümde :/ aşırı bel Ağrısı ve biraz zorlandığımda sol kasığımda batma da var. kızım da adetime 6 gün kala gebelik testi yapmıştım çok çok silinik çıkmıştı 2 gün sonra da kan testinde pozitif çıkmıştı. Nasıl sabredicem çok merak ediyorum :(( bi yandan istemiyorum bi yandan da olsun doğana kdr kızım 3 yaşında olucak diyorum :))

Selamlar yumurtlama günümden 2 gün önce çok çok az bi kaçamak yaşadık ama denk gelir mi ki o kadar diye düşünmeden edemiyorum . Adetime 9 gün var ama kızımdaki belirtileri yaşıyorum. Kızımda aşırı sivilcelenmiştim yine sivilce çıktı yüzümde :/ aşırı bel Ağrısı ve biraz zorlandığımda sol kasığımda batma da var. kızım da adetime 6 gün kala gebelik testi yapmıştım çok çok silinik çıkmıştı 2 gün sonra da kan testinde pozitif çıkmıştı. Nasıl sabredicem çok merak ediyorum :KK43:( bi yandan istemiyorum bi yandan da olsun doğana kdr kızım 3 yaşında olucak diyorum :))
Allah gönlüne göre versin.Bu ay yimurtlamadan 3-4gün bi kaza oldu. Benim 7 günüm var cuma test yaptım 3 saat sonra silik cizgi cikti ama ona insnmiyorum elimde bi test daha var onuda önümüz cuma yapicam bu arada iki tane oglum var bakalim hakkimizda hayırlısı olsun

Asilama sonrasi 19.gün idrar testi negatif hala adet olmadim crinone jel kullandım o yüzden gecikmiş olabilir mi adetim yoksa hala hamile olma şansım var mı ki

Allah gönlüne göre versin.Bu ay yimurtlamadan 3-4gün bi kaza oldu. Benim 7 günüm var cuma test yaptım 3 saat sonra silik cizgi cikti ama ona insnmiyorum elimde bi test daha var onuda önümüz cuma yapicam bu arada iki tane oglum var bakalim hakkimizda hayırlısı olsun

Amin. Benim de şu an 8 günüm var zor sabrediyorum test için :) Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin istiyor musun sen :)

Bi de acayip bi mide rahatsızlığım var gaz durumu var ayaklarım da acayip üşüyo patik çorap giydiğim halde

Ama bişey diyim mi silik çıktıysa vardır. Benim kızımda 6 gün kala çok çok silik çıkmıştı ışıkta görebiliyordum

Ama bişey diyim mi silik çıktıysa vardır. Benim kızımda 6 gün kala çok çok silik çıkmıştı ışıkta görebiliyordum
Canım dayanamadım bugunde yaptim ama bişey çıkmadı,olsa silikte olsa çıkardı herhalde,valla ben istiyorum bi tane daha ama eşim istemiyor kısmet bakalım.

Back