Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak ağrıları şiddetlimiydi 2 gündür 2 bacağımdada(iç bacak)ağrılar var yürürken otururken bile ağrıyorMerhaba kızlar yaklaşık 1 aydır yazmıyorum siteye geçen ay bütün hamilelik belirtilerim vardı fakat beynimin bi oyunuymuş tamamen psikolojik yani. Bu ay 2.denemem yumurtlama gününde ilişki oldu şuan adetime 4 gün var yine heveslenmek istemiyorum pek belirtim yok ama birkaç gündür sol kasık ve sol bacağımda ağrı ve kasılma var hamile olabilir miyim acaba
canım sonuc ne ? benımde bacaklarım cok kotudeBacak ağrıları şiddetlimiydi 2 gündür 2 bacağımdada(iç bacak)ağrılar var yürürken otururken bile ağrıyor
ya benim kirpiklerim zaten çarpraz gibi karışık yani. Bir de birkaç ay önce farkettim, göbeğimde kahverengi çizgi var doğuştan herhalde. Bunların gebelik belirtisi olduğunu okuduğum ayda ne kadar sevinmiştim yaazranur68 sana gönülden katılıyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde 6+4 haftalıktım. ve hiç bi belirtim yoktu anlamadım yani regli zamanında ki gibi ağrılarım oldu sadece regli olucam ama olamıyorum dedim hep. aslında anlıyorum hisselerini gerçekten çok istiyorlar ve planlı olduğu için de umut bağlıyorlar, bi işaret bekliyorlar. plansız olunca ayak altı yanması kirpik bilmemnesi falan hiç farketmiyorsun :)
bende 2 yi istiyorum allah nasip edersen bu ay niyetine girdik :) 22 aralık regli günümdü. birazdan gidip kirpiğim kıvrılmış mı acaba diye gidip bakıcam :)
Allah gönlüne göre versin.Bu ay yimurtlamadan 3-4gün bi kaza oldu. Benim 7 günüm var cuma test yaptım 3 saat sonra silik cizgi cikti ama ona insnmiyorum elimde bi test daha var onuda önümüz cuma yapicam bu arada iki tane oglum var bakalim hakkimizda hayırlısı olsunSelamlar yumurtlama günümden 2 gün önce çok çok az bi kaçamak yaşadık ama denk gelir mi ki o kadar diye düşünmeden edemiyorum . Adetime 9 gün var ama kızımdaki belirtileri yaşıyorum. Kızımda aşırı sivilcelenmiştim yine sivilce çıktı yüzümde :/ aşırı bel Ağrısı ve biraz zorlandığımda sol kasığımda batma da var. kızım da adetime 6 gün kala gebelik testi yapmıştım çok çok silinik çıkmıştı 2 gün sonra da kan testinde pozitif çıkmıştı. Nasıl sabredicem çok merak ediyorum ( bi yandan istemiyorum bi yandan da olsun doğana kdr kızım 3 yaşında olucak diyorum :))
Allah gönlüne göre versin.Bu ay yimurtlamadan 3-4gün bi kaza oldu. Benim 7 günüm var cuma test yaptım 3 saat sonra silik cizgi cikti ama ona insnmiyorum elimde bi test daha var onuda önümüz cuma yapicam bu arada iki tane oglum var bakalim hakkimizda hayırlısı olsun
Ama bişey diyim mi silik çıktıysa vardır. Benim kızımda 6 gün kala çok çok silik çıkmıştı ışıkta görebiliyordumAllah gönlüne göre versin.Bu ay yimurtlamadan 3-4gün bi kaza oldu. Benim 7 günüm var cuma test yaptım 3 saat sonra silik cizgi cikti ama ona insnmiyorum elimde bi test daha var onuda önümüz cuma yapicam bu arada iki tane oglum var bakalim hakkimizda hayırlısı olsun
Canım dayanamadım bugunde yaptim ama bişey çıkmadı,olsa silikte olsa çıkardı herhalde,valla ben istiyorum bi tane daha ama eşim istemiyor kısmet bakalım.Ama bişey diyim mi silik çıktıysa vardır. Benim kızımda 6 gün kala çok çok silik çıkmıştı ışıkta görebiliyordum