yok teyzesi çok şükürde bulantılarım başladı çalışırken de çok zor oluyor sabah bayağı bir öğürme tuttu en sonunda kustum içimdekileri çıkarttım dairedekilerin üstüne kusacam nerdeyse bişeyler yiyorlar ben tiksiniyorum şimdi de o başladı sevmediğim bişeyler görünce tiksinme ve kusma geliyor hemen tuzlu birşeyler atıştırıyorum sürekli valla ne olacak bilmiyorum haftaya olmazsa izin kullanacam böyle gidiyor teyzesi durumuda iyiymiş canlanmış ve kalbi atmaya başlamış inşallah tamamına ereriz allahımın izniyle
ayy allahimm masallah masallah kalp atislarinida duydun ey güzel allahim..
allah tamamina erdirsin canim. evet mide bulantisi zor bide calisiyosan evde olsan bile zorken..umarim bi an önce atlatirsin insallah kolay bi hamilelik ve dogum olur senin icin..
a.s.
kızlar bişi sorcam ovulasyon testlerinden kullandınız mı.bu çubuklarda da 2 çizgi mi çıkıcak yoksa tek mi wondfo marka var bende ama tek çizgi çıktı dün belirgin
kızlar bugun itibariyle 32 günlük olduk... 30 günlükken doktora gittim kan testi 473 cıktı ama kesesi gözükmedi iki gündür uyuyamıyorum neden kesesi yok diye offff.... ceylin senin kac günlüktü kesesini gördüğünde ya lütfen içimi rahatlatın....
kizlarr regl oldum
ceylinn canim sen merak ediyodun olmadi malesefff...bugun saat 15de geldi ..
1 gün gecikmeyle geldi ama üzerek geldi.
günaydınnnnnnlarrrr herkeseceylin nasılsın miden düzeldi mi?
bu benim 2nci tüp bebek uygulamam. dondurulmuş embriyolardan kalan son 2 embriyo 4 gün önce transfer edildi. ilk başarız transferi ve öncesinde ki uygulamaları hatırlamak dahi istemiyorum ancak şu anda 12nci günü beklemek de oldukça zor bir süreç her bir gün bir aymış gibi geçiyor ve çok fazla bir belirti yok gereğinden fazla idrara çıkma haricinde buda halen aldığım ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum ayrıca ufak ağrılar da oluyor belde ve kasıkda buda yine fazla dinlenmekden ve yatmakdandır diye düşünüyorum. Bir mucize olsa vücüdum hamile kaldığımı bana uyaran bir sinyal verse bunu öyle çok istiyorum ki. :)) Hiç birşey bilmiyorum artık kafam da çalışmıyor 2nci kez üzülmekden çok korkuyorum bugün 5nci gün bir mucize olsa da bilsem keşke tıp daha fazla ilerlemiş olsaydı da 1 hafta içinde öğrenebilseydik kesin sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?