• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA

canım inan çok sevindim allah tamamına erdirsin hamileler çoğalıyor bu aralar yaşasın :)) kızlar yeni topik açtınız ama ben sizin topiğinizi bulamadım neyse burdan konuşalım esrang sen ne yaptın canım bugün test al yap bakalım bende çok merak ediyorum seninkini

mrb ceylin bu gece tmm simdi oldu , simdi hissediyorum diyerek kac kere wc gittim ama hala gelmedi cok sükür hic böyle olmamisdi

bugün alicam test canim,ama yarin sabah idrarini beklemem lasim deilmi öfffff

ilgin icin cok sagol ceylincim

kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA[/

tebrik ederim canım inşallah her şey yolunda gider

mrb ceylin bu gece tmm simdi oldu , simdi hissediyorum diyerek kac kere wc gittim ama hala gelmedi cok sükür hic böyle olmamisdi

test yaptın mı canım?

canım ben sabah idrarıyla yapmadım öğleye doğru yaptım hatta inanamadım akşam idrarıyla bir daha yaptım çıktı seninkide çıkar bence içime doğuyor sende hamilesin sadeceumut gibi bak o aklıma geldi o da uzun zamandan beri girmiyor cumartesi doktora gidecekti acaba ne yaptı ki?

kızlar sizinle hamilelik ve hamile kalma hakkında birşeyler paylaşmak istiyorum özellikle hamile kalmak isteyen arkadaşlara ben iki yıllık evliyim ve 3 ay korunmasız olarak ilişkiye girdikten sonra hamile kaldım ve kızlar benim adetlerim çok düzenlidir hiç sekmez buna bağlı olarak yumurtlama günlerimde tam zamanında olurdu ve ben yumurtlama günümü hissederim aynı adet ağrısı gibi karnıma ağrı girerdi geçen ayda öyle oldu ve ben o yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim ve kızlar ister inanın ister inanmayın doktorumun bana dediği şu ki ovulasyon döneminde hamile kalmamışsın ondan sonraki haftaya denk gelen günlerde kalmışssın ve ben şok geçirdim size demek istediğim yumurtlama gününü takip edip de bu aralar ilişkiye girdim olur demeyin vücut yapısı size süpriz yapabiliyor bazen tam adet bitiminde yumurtayı tekrar atabiliyor bazen adetinize iki üç gün kala o yüzden gün aşırı ilişkide yani iki güne bir dikkat edin ovulasyon günlerinizi hesaplayıp kendinizi ona odaklamayın benimki çünkü öyle olmadı ben tahmin ediyorum hangi gün hamile kaldığımı en umursamadığım gün ve ovulasyonum geçti rahatladığım dediğim gün ve o gün hamilelikle ilgili hiçbirşey aklıma gelmedi demekki kızlar piskoloji çok önemli

kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA

gerçekten kızlar yeni topikte neden konuşmuyoruz. bu bilgiler ordakilerede lazım.
anne olmayı heyecanla bekleyenler topiğinede arada yazın bu belirtilerinizi.

teşekkür ederim anyacım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ne yapıyorsun kendinden bahsetsene kaç yıllık evlisin

canım ben 2 yıllık evliyim 6. denememiz bu ay. ovülasyon testi kullanıyorum ben 2 aydır. geçen ay yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen olmadı. dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım dün akşam ve bu akşam önemli yani.ama senin dediklerine göre bu kadarı yeterli diil. eşim çok yorgun geliyo onun için gün aşırı ilişki zor.sen kaçyıllık evlisin canım?

canım ben 2 yıllık evliyim 6. denememiz bu ay. ovülasyon testi kullanıyorum ben 2 aydır. geçen ay yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen olmadı. dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım dün akşam ve bu akşam önemli yani.ama senin dediklerine göre bu kadarı yeterli diil. eşim çok yorgun geliyo onun için gün aşırı ilişki zor.sen kaçyıllık evlisin canım?

bende 2 yıllık evliyim canım olur ya sıkma canını hiç ummadığın anda çıkıyor karşına zaten ben bu ay hamile olmadığıma o kadar emindim ki çünkü belirtilerim geç başladı benim adetimden 3 gün önceye kadar hiçbirşey anlamadım sonra bir adet ağırısı ve hamileyim yani sen bile şaşıracaksın nasıl oldu diye canım allahıma bol bol dua et aslında ovulasyon takip filan bahane allahım istedimi anında oluyor canım ben çok dua etmiştim allahım kabul etti sende et tatlım

yok ceylincim daha yapmadim yagmur var gidemedim carsiya , dursun belki giderim..yada olmazsa kocama derim o getir aksam. yarin sabah yaparim

ay insallahhhhhh canim agzina saglik.. insallahh hamileyimdir..

test yaptın mı canım?

cnm yarin sabah yapicam , test yok evde simdi..yagmur var acayip carsiyada gidemiyom..esime söylerim o alir aksama yarin yaparim kismet olursa adetim gelmezse tabiki :(

kizlar dua edin nolurr cok istiyorum...allahim isteyen herkese nasip etsin cok dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende 2 yıllık evliyim canım olur ya sıkma canını hiç ummadığın anda çıkıyor karşına zaten ben bu ay hamile olmadığıma o kadar emindim ki çünkü belirtilerim geç başladı benim adetimden 3 gün önceye kadar hiçbirşey anlamadım sonra bir adet ağırısı ve hamileyim yani sen bile şaşıracaksın nasıl oldu diye canım allahıma bol bol dua et aslında ovulasyon takip filan bahane allahım istedimi anında oluyor canım ben çok dua etmiştim allahım kabul etti sende et tatlım

saol canım benim inşallah. sen de dualarını eksik etme bizden

cnm yarin sabah yapicam , test yok evde simdi..yagmur var acayip carsiyada gidemiyom..esime söylerim o alir aksama yarin yaparim kismet olursa adetim gelmezse tabiki :(

kizlar dua edin nolurr cok istiyorum...allahim isteyen herkese nasip etsin cok dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah hamişsindir. allahım hepimize verir inşallah

ceylinn tatlim bugun hala regl olmadim ve adet agrilarimda gecti..üc gün sanki adetimin ilk üc günü sanci cektim bel ve karin agrisi ama kanamam gelmedi..bu sabahda kalkdim test yapdim ama negatiffff...

öff ya halbuki adet günümde yaptim erkende deildikii...demekki hamile deilmisimmafoldumben

ceylinn tatlim bugun hala regl olmadim ve adet agrilarimda gecti..üc gün sanki adetimin ilk üc günü sanci cektim bel ve karin agrisi ama kanamam gelmedi..bu sabahda kalkdim test yapdim ama negatiffff...

öff ya halbuki adet günümde yaptim erkende deildikii...demekki hamile deilmisimmafoldumben

canım testte çıkmamış olabilr sen hemen acil kan testi yaptır sadece umut arkadaşımızda o de idrarda negatif çıkmıştı senin gibi üzüldü daha sonra kan testi yaptırdı pozitif ve hamile geç döllenme olduğu için idrarda çıkmayabilir canım sen bir kan testi yaptır merakla bekliyorum

canım testte çıkmamış olabilr sen hemen acil kan testi yaptır sadece umut arkadaşımızda o de idrarda negatif çıkmıştı senin gibi üzüldü daha sonra kan testi yaptırdı pozitif ve hamile geç döllenme olduğu için idrarda çıkmayabilir canım sen bir kan testi yaptır merakla bekliyorum

tmm canim cok sagl ilgin ve destegin icin..bildirrim sana mutlaka

buarada senin bebeginle aran nasil ??

nasil gidiyo umarim bi sorunun yokdurropuyorumnanaktan:nazar:

yok teyzesi çok şükürde bulantılarım başladı çalışırken de çok zor oluyor sabah bayağı bir öğürme tuttu en sonunda kustum içimdekileri çıkarttım dairedekilerin üstüne kusacam nerdeyse bişeyler yiyorlar ben tiksiniyorum şimdi de o başladı sevmediğim bişeyler görünce tiksinme ve kusma geliyor hemen tuzlu birşeyler atıştırıyorum sürekli valla ne olacak bilmiyorum haftaya olmazsa izin kullanacam böyle gidiyor teyzesi durumuda iyiymiş canlanmış ve kalbi atmaya başlamış inşallah tamamına ereriz allahımın izniyle

Back