• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

canım 18. gundesin ben hamile oldugumu tam senin doneminde hissetmistim.. kasıklarında agrı oluyor biraz batıyor gibi bide akıntın başlıyor tabi her kadında farklı olur ama insallah hamilesindir canım

ÇOK teşekkür ederimm umudumu artırdınız inşallah hamileyimdir :dance:
herşey gönlünüzce olsun

arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani:(( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu:((( ama negatif çıktı:((

arkadaşlarrr moralim bozuldu,ben son 4 aydır 32 günde bir adet oluoyorum.buna göre tahminen 22-24-26-28 şubatta ilişkiye girdim. adetim hesapşamalara göre 16 mart.ama dayanamadım test yaptım bugün 3 gün kala yani:(( negatifffff... belirtilerim var gibi hep uykum var akıntım var,belime kramp tarzı ağrılar girioo,göğüslerim aşırı ağrıyo.ilk düşüğüm olduğunda böle olmuştu:((( ama negatif çıktı:((

canım bıraz acele etmişsin sankı :)
Adet günün gecmeden ıdrar testı yaparsan cıkmaması normal...Cunku adettn önce kana gectıgı ıcın bhcg hormonu sonradan ıdrara gecer yani adet gunun gectıkten sonra...
Eger hemen ögrenmek ıstıyorsan adetten önce kan testı kesın sonuc verır canım,hıc uzme bosuna kendını...

Arkadaslar benim sorumada cvp verirseniz tsk ederim.

Benim son adet tarihim 8 subat.
Tek 23 subat korunmasiz iliskiye girdik ve hamileyim sukurler olsun./
Buna bakilirsa ben suan 3 haftalik hamileyim. ama SATA gore 5 haftalik.
Doktorla randevum tam 4 haftalikken olacak keseyi filan gorecez.
acaba 4 haftalik kese gorunebilirmi? benimki gec dollenmemi erken dollenmemi oldu.
Kafam cok karisik.
Ya doktor bana bebegin SATA gore cok arkada gidiyor derse.
Bu konuda cok cahilim beni bilgilendiren olursa cok sevinirim.

ozebuş teşekür ederim akidişim cevabın için,acele ettim evet.inş hamileyimdir.adetin geçmesini beklicvem test yapcam artık

Arkadaslar benim sorumada cvp verirseniz tsk ederim.

Benim son adet tarihim 8 subat.
Tek 23 subat korunmasiz iliskiye girdik ve hamileyim sukurler olsun./
Buna bakilirsa ben suan 3 haftalik hamileyim. ama SATA gore 5 haftalik.
Doktorla randevum tam 4 haftalikken olacak keseyi filan gorecez.
acaba 4 haftalik kese gorunebilirmi? benimki gec dollenmemi erken dollenmemi oldu.
Kafam cok karisik.
Ya doktor bana bebegin SATA gore cok arkada gidiyor derse.
Bu konuda cok cahilim beni bilgilendiren olursa cok sevinirim.

Öncelıkle hayırlı olsun canım...
Çok buyuk sans ılk seferde hamiş olmussun :)))
Söyledıklerınde hıc anormal bırsey görmedım ben ama doktorun daha ıyı bılır tabıkı...
Sımdıden ortada bı sıkıntı yokken böyle evhamlanıp bos yere uzme bebişinde kendınıde canım... Kuruntu yapma...
Sen ıyı olursan bebişinde ıyı olur.... :D

merhaba ben aranıza yeni katıldım ben en son 6 şubatta regl oldum 9 martta test yaptım ikinci çizgi silik şekildeidi ertesi gün bir daha yaptım ikinci çizgi göremedim.ama henüz adette olmadım bekliyorum yorumlarınız ne olur?

Zeynax kesinlikle kan tahlili yaptırmalısın diyorum ben. Sonuç gebelik çıksa da çıkmasa da doktora görünmelisin.Gebelik varsa hem bebek, hem de kendin için....Gebelik yoksa adet gecikmesinin nedenini öğrenmek ve tedavi olmak için...
Ben de senle aynı durumdayım.Adetim gecikti. 2 test yaptım ikisi de negatif.Salı gününe kadar regl olmazsam,doktor yolları gözüküyor...
Hayırlısı olsun,gönlünce olsun...

seninde gönlünce olsun canım zaten bir kaç gün daha beklerim sonra kan testi yaptırırım bu yanlış testler insanı sinir ediyor....

Öncelıkle hayırlı olsun canım...
Çok buyuk sans ılk seferde hamiş olmussun :)))
Söyledıklerınde hıc anormal bırsey görmedım ben ama doktorun daha ıyı bılır tabıkı...
Sımdıden ortada bı sıkıntı yokken böyle evhamlanıp bos yere uzme bebişinde kendınıde canım... Kuruntu yapma...
Sen ıyı olursan bebişinde ıyı olur.... :D

Cok tsk ederim canim yaaa. Ilk hamileligim oldugu icin cok evhamliyim. Birsey olacak diye cok korkuyorum. arada agrilarim oluyor ama rahatsiz edici degil insallah sag salim kalp atisinida duyarim. ALlahim isteyen herkese verir insallahh..

merhaba ben aranıza yeni katıldım ben en son 6 şubatta regl oldum 9 martta test yaptım ikinci çizgi silik şekildeidi ertesi gün bir daha yaptım ikinci çizgi göremedim.ama henüz adette olmadım bekliyorum yorumlarınız ne olur?
Canısı ıdrar testlerı bazen yanıltabılıyrmus cok okudum burada...Bence kan testı yaptır daha emın olursun...
Cok tsk ederim canim yaaa. Ilk hamileligim oldugu icin cok evhamliyim. Birsey olacak diye cok korkuyorum. arada agrilarim oluyor ama rahatsiz edici degil insallah sag salim kalp atisinida duyarim. ALlahim isteyen herkese verir insallahh..
Anlayabılıyorum canım,bende senın yerınde olsam aynı sekılde olurdum cnm ama herseye ragmen ıcımızın rahat olması lazım değil mi?

meraba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eski arkadaşları göremedim nerelerdesiniz

Kızlar bana yardım...
He rya reglıme yakın yuzumde bır yerınde dokununca acıyan cınste sıvılce cıkardı anlardm regl olacagımı...Dun yıne cıktı ve 2 gunum var... Umıtsızlıge dustum :( Kımseden cvp alamıyorum...Benım gıbı regl donemlerınde yasayıpta hamıle kaldıgı ayda aynı sıvılcesı cıkan oldu mu???????

Ya arkadaşlar gunaydın
Size bişey sölicem ama bana kızmak yok
Şimdi ben hep ayın aynı gununde yada üç önce adet olurdum
Geçen ay ayın 22 sinde oldum ve bu ay 22 sinde hastalanmam gerekirdi veya ayın 19 unda ama ben hala hastlanmadım
Bir haftadır göguslerim şiş şiş
Sol kasığımda agrı oluyor dört gundur ctesi gununden beri ha şimdi hastalandım diyorum olmamışım
Pazar gunu akşam yatım sabah bu karın agrısıyla kesin hastlanırım dedim yine olmadım
Dün akşam bi agrı girdi kesin sabaha çıkmam dedim yine yok
Midemde bi gaz bi gaz
sağ kasığımın biraz ustunde gobeğimdeymiş sanki o nokta batmalar oluyor bişiler ısırıyormuş gibi

Ya arkadaşlar gunaydın
Size bişey sölicem ama bana kızmak yok
Şimdi ben hep ayın aynı gununde yada üç önce adet olurdum
Geçen ay ayın 22 sinde oldum ve bu ay 22 sinde hastalanmam gerekirdi veya ayın 19 unda ama ben hala hastlanmadım
Bir haftadır göguslerim şiş şiş
Sol kasığımda agrı oluyor dört gundur ctesi gununden beri ha şimdi hastalandım diyorum olmamışım
Pazar gunu akşam yatım sabah bu karın agrısıyla kesin hastlanırım dedim yine olmadım
Dün akşam bi agrı girdi kesin sabaha çıkmam dedim yine yok
Midemde bi gaz bi gaz
sağ kasığımın biraz ustunde gobeğimdeymiş sanki o nokta batmalar oluyor bişiler ısırıyormuş gibi

bi test yapsana arkadaşım, bu kadar belirtin var, inş hayırlı haberlerin gelir.:emir_bebek:

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?benim bu ay da olmadı moralim çok bozuktu pek girmedim o yüzden zaten sen de evdeydin yazamadın galiba.bebiş nasıl inşallah her şey yolundadır
bende iyiyim canım iznim bitti artık işteyim.bebişde iyi teyzesi 11.haftaya girdik bakalım herşey yolunda gidiyor teyzesi sende canını sıkma canım benim herşeyin zamanı var zamanı gelince birde bakmışsın olmuş canım benim canını sıkma.

kızlar günaydın,
normalde adet günüm gelmeden 1-2 gün önce belirtileri olurdu. bu ay olmadı. ve de şüphem var bu ay.
adet olacağım gün akşama kadar gelmedi. test aldım sonuç negatif. ama hala hastalanmadım.2 gün geçtiiii.ve hala bir belirti yokk. bilmiyorumkismile kafam çok karışık.

Back