kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA
iyi canım maşallah bugün kalp atımlarını duydum bebişim canlanmış teyzesi çok sevindim sen nasılsın anyacınm
kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA[/
tebrik ederim canım inşallah her şey yolunda gider
mrb ceylin bu gece tmm simdi oldu , simdi hissediyorum diyerek kac kere wc gittim ama hala gelmedi cok sükür hic böyle olmamisdi
bugün alicam test canim,ama yarin sabah idrarini beklemem lasim deilmi öfffff
ilgin icin cok sagol ceylincim
mrb ceylin bu gece tmm simdi oldu , simdi hissediyorum diyerek kac kere wc gittim ama hala gelmedi cok sükür hic böyle olmamisdi
bugün alicam test canim,ama yarin sabah idrarini beklemem lasim deilmi öfffff
ilgin icin cok sagol ceylincim
canım benim maşallah nazar değmesin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
kızlar cift cizgiyi gordum yeni topik actık ama herkes burada bende de aynı ceylinde ki gibi reglimden 10 gun once kasıklarım agrımaya basladı sanırım erken dollenme oldu.. adetime 3 gun kala test yaptım negatifti adet gunumde cift cizgi gorundu allah simdide saglıklatasıyıp kucagıma almayı nasip etsin.. daha doktora gitmedim bu sefer daha relax olmaya calısıcam 1 hafta sonra doktora gidicem... insallah keseyi gorurum 6. hafta kalp atısları duyulabiliyor ben daha 4 haftalıgım... Kızlar sizler icinde hep dua ediom en yakın zamanda saglıkla allah sizlerede nasip etsin....bunu canı gonulden cok istiyorum cunku neler hissettiginizi biliyom.. ALLAH EN KISA ZAMANDA SİZEDE YASATACAK İNANIN BUNA
teşekkür ederim anyacım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ne yapıyorsun kendinden bahsetsene kaç yıllık evlisin
canım ben 2 yıllık evliyim 6. denememiz bu ay. ovülasyon testi kullanıyorum ben 2 aydır. geçen ay yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen olmadı. dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım dün akşam ve bu akşam önemli yani.ama senin dediklerine göre bu kadarı yeterli diil. eşim çok yorgun geliyo onun için gün aşırı ilişki zor.sen kaçyıllık evlisin canım?
test yaptın mı canım?
bende 2 yıllık evliyim canım olur ya sıkma canını hiç ummadığın anda çıkıyor karşına zaten ben bu ay hamile olmadığıma o kadar emindim ki çünkü belirtilerim geç başladı benim adetimden 3 gün önceye kadar hiçbirşey anlamadım sonra bir adet ağırısı ve hamileyim yani sen bile şaşıracaksın nasıl oldu diye canım allahıma bol bol dua et aslında ovulasyon takip filan bahane allahım istedimi anında oluyor canım ben çok dua etmiştim allahım kabul etti sende et tatlım
cnm yarin sabah yapicam , test yok evde simdi..yagmur var acayip carsiyada gidemiyom..esime söylerim o alir aksama yarin yaparim kismet olursa adetim gelmezse tabiki
kizlar dua edin nolurr cok istiyorum...allahim isteyen herkese nasip etsin cok dua ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ceylinn tatlim bugun hala regl olmadim ve adet agrilarimda gecti..üc gün sanki adetimin ilk üc günü sanci cektim bel ve karin agrisi ama kanamam gelmedi..bu sabahda kalkdim test yapdim ama negatiffff...
öff ya halbuki adet günümde yaptim erkende deildikii...demekki hamile deilmisimmafoldumben
canım testte çıkmamış olabilr sen hemen acil kan testi yaptır sadece umut arkadaşımızda o de idrarda negatif çıkmıştı senin gibi üzüldü daha sonra kan testi yaptırdı pozitif ve hamile geç döllenme olduğu için idrarda çıkmayabilir canım sen bir kan testi yaptır merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?