• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün adetten öncek hamilelik belirtileri

yok teyzesi çok şükürde bulantılarım başladı çalışırken de çok zor oluyor sabah bayağı bir öğürme tuttu en sonunda kustum içimdekileri çıkarttım dairedekilerin üstüne kusacam nerdeyse bişeyler yiyorlar ben tiksiniyorum şimdi de o başladı sevmediğim bişeyler görünce tiksinme ve kusma geliyor hemen tuzlu birşeyler atıştırıyorum sürekli valla ne olacak bilmiyorum haftaya olmazsa izin kullanacam böyle gidiyor teyzesi durumuda iyiymiş canlanmış ve kalbi atmaya başlamış inşallah tamamına ereriz allahımın izniyle

ayy allahimm masallah masallah kalp atislarinida duydun ey güzel allahim..

allah tamamina erdirsin canim. evet mide bulantisi zor bide calisiyosan evde olsan bile zorken..umarim bi an önce atlatirsin insallah kolay bi hamilelik ve dogum olur senin icin..
a.s.:nazar::nazar::nazar:

ayy allahimm masallah masallah kalp atislarinida duydun ey güzel allahim..

allah tamamina erdirsin canim. evet mide bulantisi zor bide calisiyosan evde olsan bile zorken..umarim bi an önce atlatirsin insallah kolay bi hamilelik ve dogum olur senin icin..
a.s.:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim canım belkide senin de içinde bir kalp atmaya hazırlanıyordur kimbilir?:1rolleyes:

insallah insallahh sadece bana deil yüce rabbim isteyen herkese nasip eylesin o duyguyu....
tabi olduktan sonrada saglikli bi sekilde dünyaya getirmeyi :)

cnm dua et nolur hamile duasi kabul olurmus insallah :)

inşallah canım dua ediyorum sen kan tahlili yaptır bugün bende çok merak ettim artıkın

kızlar bişi sorcam ovulasyon testlerinden kullandınız mı.bu çubuklarda da 2 çizgi mi çıkıcak yoksa tek mi wondfo marka var bende ama tek çizgi çıktı dün belirgin

çift çizgi çıkacak canım ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan lazım olur diye sormuştum çift çizgi aynı hamilelikteki gibi olacakmış

kızlar bugun itibariyle 32 günlük olduk... 30 günlükken doktora gittim kan testi 473 cıktı ama kesesi gözükmedi iki gündür uyuyamıyorum neden kesesi yok diye offff.... ceylin senin kac günlüktü kesesini gördüğünde ya lütfen içimi rahatlatın....

kizlarr regl oldum :(

ceylinn canim sen merak ediyodun olmadi malesefff...bugun saat 15de geldi ..
1 gün gecikmeyle geldi ama üzerek geldi.

kızlar bugun itibariyle 32 günlük olduk... 30 günlükken doktora gittim kan testi 473 cıktı ama kesesi gözükmedi iki gündür uyuyamıyorum neden kesesi yok diye offff.... ceylin senin kac günlüktü kesesini gördüğünde ya lütfen içimi rahatlatın....

canım kese hemen gözükmez bir hafta 10 gün sonra gözükür doktorun sana söylemiş olması gerekir kan değerinde 1500 olması gerekir canım canını sıkma

ceylin nasılsın miden düzeldi mi?
günaydınnnnnnlarrrr herkese
yok canım hala aynı hatta daha da kötü olacak giibi inşallah düzelir kızlar ben bir hafta izin aldım evde dinleneceğim bu süre zarfında buraya yazamayacağım sizde forumu boş bırakmayın gelince yazdıklarınızı okuyacağım ona göre

yasemincevre ben kesesini gördümde 40 günü geçmişti canım sen rahat ol hiçbirşeyi sıkıntı etme şimdiden sıkıntı edersen herşeyi hamileliğin zor geçer senin açından rahat ol canım

bu benim 2nci tüp bebek uygulamam. dondurulmuş embriyolardan kalan son 2 embriyo 4 gün önce transfer edildi. ilk başarız transferi ve öncesinde ki uygulamaları hatırlamak dahi istemiyorum ancak şu anda 12nci günü beklemek de oldukça zor bir süreç her bir gün bir aymış gibi geçiyor ve çok fazla bir belirti yok gereğinden fazla idrara çıkma haricinde buda halen aldığım ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum ayrıca ufak ağrılar da oluyor belde ve kasıkda buda yine fazla dinlenmekden ve yatmakdandır diye düşünüyorum. Bir mucize olsa vücüdum hamile kaldığımı bana uyaran bir sinyal verse bunu öyle çok istiyorum ki. :)) Hiç birşey bilmiyorum artık kafam da çalışmıyor 2nci kez üzülmekden çok korkuyorum bugün 5nci gün bir mucize olsa da bilsem keşke tıp daha fazla ilerlemiş olsaydı da 1 hafta içinde öğrenebilseydik kesin sonucu :(:kahve:

bu benim 2nci tüp bebek uygulamam. dondurulmuş embriyolardan kalan son 2 embriyo 4 gün önce transfer edildi. ilk başarız transferi ve öncesinde ki uygulamaları hatırlamak dahi istemiyorum ancak şu anda 12nci günü beklemek de oldukça zor bir süreç her bir gün bir aymış gibi geçiyor ve çok fazla bir belirti yok gereğinden fazla idrara çıkma haricinde buda halen aldığım ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum ayrıca ufak ağrılar da oluyor belde ve kasıkda buda yine fazla dinlenmekden ve yatmakdandır diye düşünüyorum. Bir mucize olsa vücüdum hamile kaldığımı bana uyaran bir sinyal verse bunu öyle çok istiyorum ki. :)) Hiç birşey bilmiyorum artık kafam da çalışmıyor 2nci kez üzülmekden çok korkuyorum bugün 5nci gün bir mucize olsa da bilsem keşke tıp daha fazla ilerlemiş olsaydı da 1 hafta içinde öğrenebilseydik kesin sonucu :(:kahve:

inşallah herşey istediğin gibi olur şimdilik sen bol bol dua etmekten başka yapacağın birşey yok içini ferah tut ve hep pozitif ol iyi şeyler düşün zaten senin kısmetinde varsa o bebek gelir seni bulur ama kısmetinde yoksa yapacak bişey yok anlamaya çalışıyorum yaşadığın sıkıntıları gerçekten çok zor ama hiçbirşey elimizde değil tüp bebek bile olsa bu allah istemedikten sonra olmuyor canım o yüzden bol bol dua et canım

merhabalar benımde bı sorum olcak 1 yasında kızım var yanı suan ıcın cocuk dusunmuyoduk esım korunuyodu gecenlerde yumurtlama gunumun bıtısının ertesı gunu korunmasız ılskı oldu ıcımde hamıleyım gıbı suphe var daha reglımede 5 gun var acaba kalmıs olabılırmıyım cvplarsanız sevınırım

merhaba arkadaşlar son reglim 16 şubattı ve artık bebk düşündüğümüz için doktora gittik ,hiçbir sorun olmadığını hamile kalabileceğimi söyledive doktorun bütün dediklerini yaptık umutla bekliyoruz 2 gündür gögüslerimde büyüme ve acı var beyaz akıntım var bunlar belirtimidir hamilelik belirtileri bu kadar erken gösteriri mi kendini?????
teşekkür ederim

canım 18. gundesin ben hamile oldugumu tam senin doneminde hissetmistim.. kasıklarında agrı oluyor biraz batıyor gibi bide akıntın başlıyor tabi her kadında farklı olur ama insallah hamilesindir canım

ceylin allah razı olsun canım evet bende beklemeye karar verdim bu persembe randevu aldım o zaman kesesini goruruz insallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize o kadar cok istiyorum ki onu hayırlısıyla saglıkla dogsun... allaha emanet ediyorum onu

Back