• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geçtikçe soğuyorum

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum

Merhaba kızlar sevgilimin Instagram hesabında çok kız yoktur.Birkaç tane vardır onları da bilirim arkadaşları.Yeni bir kız takip etmeye başladığında şaşırdım.Kızın 34 bine yakın takipçisi var.Nişanlı veya sözlü fotoğraflarından anladığım kadarıyla.Ve yaşı da bizden büyük duruyordu.Zayıflama ürünleri sattığında galiba 1-2 ortak arkadaşımız daha onu takip ediyordu.Ben de acaba kim bu tanıyorum da ben mi hatırlamıyorum diye hikayesine bakmıştım dün.Bu sabaha gelelim.Sevgilime günaydın yazdım.
Cevap olarak:Günaydın
Arkadaşlarımı takip etmezsen sevinirim Nur
Ben de şaşırdım ben hiçbir arkadaşına istek atmadın ki dedim
O kızın durumlarına bakıyormuşsun,dedi
Ben de durumu anlattım sadece bir kere baktım dedim
Bakma rahatsız oluyormuş,dedi
Sıkıntı değil engelledim dedim ben de
O da tamam güzel yazdı.
Hiçbir şey yazmadım
Artık konuşmak istemiyorum bu çocuk böyle değildi
İlişkinin başında 40 takla atan adam evlilik yoluna girdiğimizde böyle oldu
Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum

34 binlik herkese açık hesabım olsa, oturup kim bakmış diye pek bakamam açıkçası. Birde şu var, bu hesabımın hikayesine arkadaşımın takip ettiği biri baksa da umursamam. Çünkü 34 binlik herkese açık hesap. Ne alaka kim kime neyin hesabını soruyor?

Back
X