- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 40
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
bende 1 aylık nişanlıyım.
sadece şunu anladım işin içine ailelerde girince hiçbişey güllük gülistanlık olmuyo. bazen diyorumki hep sevgili kalsaydık daha mutluyduk ozamanlar.
bende 1 aylık nişanlıyım.
sadece şunu anladım işin içine ailelerde girince hiçbişey güllük gülistanlık olmuyo. bazen diyorumki hep sevgili kalsaydık daha mutluyduk ozamanlar.
Tatlım Ben şeye takıldım hadi tamam başında baban olmayabilir ama senin hiçmi dayın amcaların deden teyzen enişten yok?? seni istemeye geldiklerinde hiçmi sözde falan gidip yaşadıkları yeri görmediniz nasıl annen bilmez nerde yaşadıklarını??
sen niye bu kadar dert ediyosun birak o düsünsün sonucta dügünüde evide yapacak olan o
herseyin tam olana kadar nisanlilik dönemini uzat sakin kaynana evine gitme bunuda teklif edebilirler hazirlikli ol
aynen bende.evlenince ailesiylede evlenmiş oluyorsunuz.heleki bu çocuk hayırlı evlat olmayı abartmış ve sizin menfaatlerinizi göz ardı edip sırf ailesinin menfaatine giden bir erkek.bu demektir ki kendi insiyatifi ve hayati kararları pek oturmamış.istediği kadar iyi bir insan olsun hiç farketmez.akıllı ve sizin menfaatinizi koruyan erkek daha makbuldür.ilerde senin başını çok ağrıtır.çünkü sen geleceğini düşünerek hareket eden mantıklı bir bayansın.
Ben senin yerinde olsam küserdim nişanlıma. Niye çocuğun arabası satılıp ev alınıyor vee düğün için kredi çekiliyor. Çocuğun arabası düğününe gider onlar da ev için kredi mi çekerler naparlar kendi bilecekleri iş sonuçta sizi ilgilendirmez. Hesapla bakalım de babanın o krediyi aldığı maaşla ödeyebilecek gücü var mı al eline kalemi kağıdı hesapla de. Masrafları da hesaplayın mesela biz öyle yapmıştık eşya masrafı şu kadar düğün balayı masrafı bukadar diye. Sonra da hesaplayın bakalım kayınpederin maaşıyla onların kredisini ödeyebilir mi?
canım ailesi zor durumdaysa nişanlında iyi bi insan anladığın kadarıyla onların ahını almak istemiyordur bence her işte bi hayır vardır unutma bakarsın zamanla tüm borçlar kapanır güzel güzel evinizi yaparsınız kimsenin ettiği yanına kalmaz unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?