- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
peki arsa meselesini unutursak, düğününüzü yapmak ve ev ayarlamak için nasıl bir planı varmış nişanlının?
bana kalırsa bu karışıklığın ve sinir harbinin,üzüntünün içinde evliliği düşünme canım....evlenince sıkıntılar bitmeyecek ki....bir süreliğine askıya alın bence..sonra problemlerinizi çözdükten sonra evlenirsiniz....şimdi bir düşünelim:evlendiniz....yine aynı durum devam edecek,yani size maddi destek vermek yerine para almaya devam edecekler...ve sen bu moral bozukluğuyla yaşamaya devam edeceksin...sıkıntılardan dolayı eşinle aranda küçük çaplı anlaşmazlıklar oluşacak....başlangıçta hiç de iyi bir evlilik olmayacak...bence bunları yaşamak yerine bir süre daha bekle canım benim...insan mutlu olmak için evlenir...mutsuzluğu katlayarak,büyütmek için değil...
cnm kirada aoturcaktık bende o da çalısıcaktık zaten eşyalarımızı falan alıcaktık borcumuz falan olmicaktı hiç hayaller planlar böyleydi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen bende.evlenince ailesiylede evlenmiş oluyorsunuz.heleki bu çocuk hayırlı evlat olmayı abartmış ve sizin menfaatlerinizi göz ardı edip sırf ailesinin menfaatine giden bir erkek.bu demektir ki kendi insiyatifi ve hayati kararları pek oturmamış.istediği kadar iyi bir insan olsun hiç farketmez.akıllı ve sizin menfaatinizi koruyan erkek daha makbuldür.ilerde senin başını çok ağrıtır.çünkü sen geleceğini düşünerek hareket eden mantıklı bir bayansın.samimi olarak şunu söyleyebilirim canım:ben olsam böyle bir evliliğe asla imza atmazdım...mutlu olabileceğim birini (eşim ve ailesi) evlenirdim....tabi dediğim gibi -->>ben olsaydım...
Şunu sakın düşünme, evlenince ailesiyle görüşmem olur biter benn sadece nişanlımla evleniyorum die düşünme..[/U] Bende bundan 4 ay önce 5 yıl boyunca hep derdim "amaan ailesiyle anlaşmasamda olur sonuçta ben aşkımı seviyorum onunla aynı evde olucaz bayramdan bayrama gider geliriz diyorudum" ama işin iç yüzü öle olmuyor malesef ve şunuda belirtim ailesine söz geçiremeyen çok aileci ve fettan bir kaynanaylada asla geçinilmez"
2 KERE DÜŞÜN TATLIM VE UNUTMA SEVGı DEMEK HERŞEY DEMEK DEĞıLDıR EVLELENıNCE SEVGı AŞK YENMıYOR GEÇıM DERDı BAŞLIYOR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?