gümüşlük seti yardım??

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
arkadaşlar hani gümüşlüklerin içerisine vede konsolun üzerine koyulan takımlar varya onlardan alanlarınız oldumu ne kadara nerden aldınız mesela yardımcı olursanız sevinirim:1hug:

gümüşlük bana hediye geldi , fiyatını bılmıyorum acıkcası.. hiçte merak edipte arastırmadım..
ilk fıkır olarak önce netten arastır istersen fiyatını.. sonra bulundugun sehırdekı esnafa sorarsın..

evet arkadaşlar benimde bu konuda yardıma ihtiyacım var.netten araştırdım ama bişi bulamadım.alan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

banada hediye geldi hep almadım hiç almazdımda artık herkeste var üstelik sürekli temizlemek lazım.fiyatlarıda zaten pahalı değil gerçek gümüş bulmak zor dışı gümüş kaplama oluyo zaten.bence almayın daha değişik şeyler var zaten gümüş out oldukaydirigubbakcemile3

benimki gümüş diil cam ama dizayn bişi değişik bardaklarının formu falan valla 150den başlıo camların fiyatları vitrine konulan bardaklar konsola konulan ovazolar kaselerdee dahil ben 450ye almıştım

ay ben gümüşlüktür falan öyle herkesin evinde bulunan seyleri sevmiyorum annem ablamlara kristal takım almıs ben evlenirken banada alacaktı ben stemedim ne o öle koy dursun bi kösede hemde cok abartılı yeni yeni seyler daha güzel daha cici bence annemi dinleyipte iyiki aldırmamısısm gümüşlüktür kristaldir . mobilya magazalarını interneti falan gez bence oralardan fikir edinirsin yeni süs esyaları dekorafit acıdan evi daha göz alıcı gösteriyo.

simdi gumusluk yerıne eger isterseniz.. renklı camlar çıktı oymalı güzel duruyor kahve - dora ve gumus tonlarında onlarda çok guzel duruyor.. gorumcem dugun hediyesi olarak almıstı bana..
ilk parcasını nısan çıkolatalarım konuldu sonrasını hediye olarak getırdı işte.resmı bulursam koyarım.

Ben ekim ayında aldım gümüşlük takımı, swarovski taşlı gümüş kaplama değişik objeler içeren bi takımdı 1300 tl tuttu...

evimde öyle aşırı gümüş tabak çanak istemem salonlarını gereksiz bir sürü aksesurla donatılması taraftarı değilim ben daha çok gezip gördüğüm yerlerden alınan biblo tarzı hatıralara bayılıyorum gümüşlük ise bana hiçççççç hitap etmiyor çok alaturka geliyor bence sen gümüş filan alma sertap ne diyor : onlar çok eskidendi .....:)

Gümüş ün modası kesinlikle geçmiyor hep şık ve zarif duruyor ama kaliteli gümüş olucak az olsun öz olsun diyenlerdenim.Kristal ve kırık cam lı şeylerin modası geçti asıl.Ama gümüş her zaman ASİL.
Gerçek gümüş arıyorsan eğer kapalı çarşı gb yerlerde sırf gümüş satan dükkanlar var.Gerçek değil ama gümüş suyuna batırılmış ve kaliteli olsun diyorsan paşabahçe gb züccaciyelerde bulabilirsin..

gülüm bende üzerleri altın yaldızlı ve desenli olanalrdan aldım markasını güral 50 parçasına 350 milyon ödemişitm şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ama alacaksan gümüş al bence eger şimdiki aklım olsaydı inan bana almazdım onların yerine gümüşlüğün içine süs all billolar gibi bende öyle yapacam onları özel misafirimde kullanmayı düşünüyorum biblo şık süsler koyacağım

bende aldım cam işlemeli pırıltılı..kristal takım diyorlar
400 dü sanırım .. herşeyi vardı ama ..
cok pahalıda degil canım alısveris merkezlerınden alırsan uyguna gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…