- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar annemin gümüş yüzük tepsisini getirdim hatıra olarak saklamak istiyorum fakat biraz kararmış... nasıl eski haline sokabilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haliya sur her tarafiniKızlar annemin gümüş yüzük tepsisini getirdim hatıra olarak saklamak istiyorum fakat biraz kararmış... nasıl eski haline sokabilirim ?
İlk defa duydum deneyim teşekkürlerhaliya sur her tarafini
TeşekkürlerDiş macunu, limon, makine parlatıcısı ve karbonat vs bildiğim yöntemler arasında.
Deneyip bu kesin halleder dediğim ise yok.
Sağolun teşekkür ederimBöyle bir link buldum, umarım paylaşmak sakıncalı değildir.
Kararan Gümüş Nasıl Parlatılır? Evdeki Malzemelerle 7 Pratik Çözüm - Nefis Yemek Tarifleri
Sararan, rengi solmuş gümüşler nasıl parlatılır? Kolye, yüzük, tepsi, çatal bıçak gibi gümüş eşyalarınızı evde anında parlatacak 7 etkili yöntem bu listede!www.nefisyemektarifleri.com
cok kolay temizleniyolar parliyolar hemenİlk defa duydum deneyim teşekkürler
Peki halı ne hale geliyor sonrasında? Kirlenmez mi?cok kolay temizleniyolar parliyolar hemen
ben siyah yerine surmustum kirlenirler belkide yuzuk falan diyilmi? kucuk seyler kirletmezPeki halı ne hale geliyor sonrasında? Kirlenmez mi?
Tepsi diyor kadın tepsi, annesinin tepsisiben siyah yerine surmustum kirlenirler belkide yuzuk falan diyilmi? kucuk seyler kirletmez
ay bende yuzuk falan zannetdim simdi tepsiyi temizliycek hali gitdi eyvahTepsi diyor kadın tepsi, annesinin tepsisi
Otur şimdi bir sonraki konuya cevap düşün.ay bende yuzuk falan zannetdim simdi tepsiyi temizliycek hali gitdi eyvah
bence beni arayacak ben bi kac gun gelmeyim.burlaraOtur şimdi bir sonraki konuya cevap düşün.
"Kızlar halıdan kararmış gümüş lekesi nasıl çıkar?"
Tepsi müdaafadan yırtarsınbence beni arayacak ben bi kac gun gelmeyim.burlara
yirtamiycam hali hele beyaz falansaTepsi müdaafadan yırtarsın
bence beni arayacak ben bi kac gun gelmeyim.burlara
Allahtan haliya henüz sürmemistimTepsi müdaafadan yırtarsın
TeşekkürlerSirke ve bir paket karbonatla bi saat kadar bekletin
siyahsa surAllahtan haliya henüz sürmemistim