Gümüş- Gümüşçün böceği :((

Peki sert yuvarlak bişeymi canım ben ilaçladıktan sonra öyle bişey ayağıma denk geldi aldım camdan aşağı attım ama sert çorekotu gibi siyah ve sertti acaba o mudur

yok canım öle deil ya bildiğin toz tanesi gibi.senin tarif ettiğin fare pisliği gibi geldi bana:KK43:

Yok canım ya fare olsa mutlaka gorurdum...az önce bir tane gumuş boceği ölmüş dü ilacın etkisi 90 gün sürer demişti çıkanlarda ölüyor sanırım ay inşallah biter ya sen kurtuldum mu

Yok canım ya fare olsa mutlaka gorurdum...az önce bir tane gumuş boceği ölmüş dü ilacın etkisi 90 gün sürer demişti çıkanlarda ölüyor sanırım ay inşallah biter ya sen kurtuldum mu
iki gündür bir şey görmedim ama bakalım görmem insallah

bende sabah gördüm yarı ölü gibiydi kaçamadı seninkiler hızlımı kaçıyolar

çok hızlılar ya eşim zor yakaladı öldürmek için.aynen hiç ummadığın anda çıkıyorlar

Kızlar,

Daha taşındığımızın ilk haftasında evde bu gri antenli tuhaf böceklerden gördüm. Adı gümüş böceği, gümüşçün böceği de deniyor. 1.5-2 senedir uğraşıyoruz ama başedemiyoruz. Her yeri çamaşır sularıyla siliyorum ama bir türlü soyunu tüketemedim. Sonradan öğrendim ki bizden önceki kiracılar zamanında da varmış. Ne yapacağımı şaşırdım.

Daha önce bu böcekle başedebilmiş birileri var mı? Bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba esim ilaclama isi yapiyor istersen yardimci oluruz

Merhaba esim ilaclama isi yapiyor istersen yardimci oluruz bizim evdede vardi bocek ve tumurtada birakiyordu ama iki kez ilaclatmakla cozuluyor
Canin Ben Istanbul da oturmuyom burdaki ilaclama sirketine sordim daha once by bocegi ilaclamamislar...esinize sorarmisiniz netur ulac kullanilmali be tek seferde etkimi ayrica yuvasini basil bulabilrim.yardinci olirsan cokkk sevinieim

Buarada kucuk kizim var surunuyor daha ilac ona zararlimi

Canin Ben Istanbul da oturmuyom burdaki ilaclama sirketine sordim daha once by bocegi ilaclamamislar...esinize sorarmisiniz netur ulac kullanilmali be tek seferde etkimi ayrica yuvasini basil bulabilrim.yardinci olirsan cokkk sevinieim
Esimin kullandigi ilaclar kimyasal evin butun koselerine pompa ile uyguluyor ardindan jel ilaclar var onlarida yuva yapabilecekleri yerlere uyguluyor ama sivi ilaclamayi 15 gun sonra birdaha yapiyor ilaclama yapildiktan sonra 2 3 gun yerleri silmiyorsun

Kızlar ya iki gundur yok sizce Bittimi ya gözlerim bozuldu resmen

Yet degisturiyolar bende salonda Gördüm oldurdum offff ya nasıl kurtulacaz bilen yokmu
Canım naptın durumlar nasıl ya ben gece kalkıp bakıyım ama ev çok buyuk goremiyom kimbilir nerde senin ne durumda

Of ya hetgun bir iki tane mutlaka görüyorum ya of bunaldım artık yokmu bi yolu kızlar neolur yardım edin ya bıktım artık

Canım ben böcekten tiksinen, iğrenen ve korkan bir bayanım. Ufak tefek evimizi ilk tuttuğumuz aylarda böcek görmüştüm. Annemlerin sitesinde bahçivana ilaç yaptırmıştım. Adam koca sitenin börtüsüyle böceğiyle ağaçlarıyla uğraşıyor istersen sana kargoyla gönderebilirim elimde kalanı. Bir daha hiç böcek görmedim kargosu 4-5tl falan tutar. Fıs fıs gibi bir kutuda duruyor şuan.

X